mariuspop78

Newcomers
 • Content count

  16
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

28 Excellent

About mariuspop78

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Band
  Herodot
 • Gear
  Hora Western electro-acustic
  Squier Bullet
  Ibanez PF 100
  Squier Affinity Strat
  Fender MIM
  Parker P36

Recent Profile Visitors

3,612 profile views
 1. Chitara este de culoare rosie, are floyd rose nou de la Gotoh. Urmeaza sa postez și pozele pana maine.
 2. Asa cum scrie si in titlu, cumpar o pedala Digitech Trio+ (cea cu looper), cu sau fara footswitch. Ofer intre 850 si 1000 de lei. Cine este interesat de schimburi, pot oferi Digitech Trio sau Digitech Stereo looper, impreuna sau separat, cu reglarea valorii in bani, functie de orice combinatie. Sunt dispus la oricare dintre variante, doar ofertele sa vina!
 3. mariuspop78

  cumpăr Original Floyd Tremolo

  Am nevoie de un Floyd Rose tremolo si sunt interesat doar de modelul original. La schimb pot da bani sau un Line 6 JM4 Looper nou, cutie garanție (evaluat la 750 lei) + o diferență de bani. Deci... sa curga ofertele!!!
 4. mariuspop78

  schimb Schimb cu looper

  inca mai cauti? am eu ceva foarte interesant, Line 6 JM4 Looper, cu procesor si ritmuri, cu intrare si de microfon, etc. Este nou, l-am primit cadou, doar l-am testat o zi si l-am pus din nou in cutie. Mai am un Boss RC 300, pe care nu il inlocuiesc cu nimic. Ultimul pret este 700 lei.
 5. mariuspop78

  vând [EXPIRAT] Line 6 JM4 Looper

  salut! da este valabil!
 6. mariuspop78

  vând Set Doze Ibanez V7 S1 V8 Custom

  Mai e valabil?
 7. mariuspop78

  vând Dimarzio Tone Zone DP155

  Mai e valabil?
 8. mariuspop78

  vând [EXPIRAT] Line 6 JM4 Looper

  700 lei schimb cu 2 doze humbucker, prefer setul Seymour Duncan SH2 - SH4
 9. mariuspop78

  cumpăr [EXPIRAT] Set doze Ibanez v7 s1 v8

  Cumpar un set de doze Ibanez v7 s1 v8, configuratie ce se gaseste pe seria S si nu numai. Astept oferte! Nu propun schimburi, ofer doar bani!
 10. mariuspop78

  vând [EXPIRAT] vind Ibanez JS 100

  Am luat-o pe cea rosie in urma unui schimb, fara sa o testez. Am facut un schimb prin curier. Mi-am luat o mare teapa. 1. pana nu i-am schimbat arcurile, nu am putut acorda chitara. nu am saracit de la 3 arcuri, problema e cea de la pct 2. 2. TEAPA: griful e de neutilizat, chitarii nu i se poate face un setup cu un action decent fara fretbuzz. Am dus-o la un lutier si mi-a spus ca nu poate sa mai stranga trussrod-ul deoarece o sa plesneasca lemnul. Singura posibilitate ramane sa inlocuiesc neck-ul. Nu spun neaparat ca vanzatorul e vinovat, insa trag un semnal de alarma pentru cei care intentioneaza sa cumpere produse pe neprobate si pe increderea oferita de vanzator. in aceasta stare chitara nu face 1750 lei, cel mult 1000 lei. Iar daca vanzatorul mai si stie starea produsului si nu ti-o spune la momentul vanzarii, atunci chiar poti sa-l cataloghezi ,,de rea vointa” Asta am avut de spus, nu il acuz pe vanzator pe nedrept. Insa daca a stiut de defectul chitarii, atunci e altceva. Putea macar sa spuna si luam decizia in cunostinta de cauza. Mai ales ca aveam de optat intre 2 chitare de acelasi fel. intr-adevar, eu am ales-o pe cea rosie, insa fara sa cunosc vicii ascunse.
 11. mariuspop78

  vând [EXPIRAT] Line 6 JM4 Looper

  Doar vanzare 700 lei pana la sfarsitul saptamanii
 12. Vreau un floyd rose complet. Am un Ibanez JS100.
 13. mariuspop78

  vând [EXPIRAT] Line 6 JM4 Looper

  Vanzare 750 lei. Schimb 900 lei.