www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

mariuspop78

Newcomers
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

28 Excellent

About mariuspop78

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Band
  Herodot
 • Gear
  Hora Western electro-acustic
  Squier Bullet
  Ibanez PF 100
  Squier Affinity Strat
  Fender MIM
  Parker P36

Recent Profile Visitors

3,979 profile views
 1. mariuspop78

  vând VOX AC10C1

  Salut! Schimbi cu un procesor de voce TC Helicon Live Touch la cutie, cu footswitch inclus? Are si intrare de instrument, si looper. Poate fi montat si pe stativul microfonului.
 2. mariuspop78

  vând Chitară Ibanez Talman acoustic

  salut! schimbi 1 la 1 cu un procesor de voce TC Helicon Voice Touch? Am la el si footswitch. L-am primit cadou si l-am folosit maxim 3 ore. Nu prea mai cant cu vocea si sta degeaba. Vine la cutie. Gasesti pe youtube multe demo-uri.
 3. mariuspop78

  vând Yamaha hs50 monitoare active

  salut! schimbi 1 la 1 cu un procesor de voce TC Helicon Voice Touch? Am la el si footswitch. L-am primit cadou si l-am folosit maxim 3 ore. Nu prea mai cant cu vocea si sta degeaba. Vine la cutie. un demo de pe you tube
 4. Boss GT100 + pachet de tonuri cumparat (50 USD de pe Direct Recording Studio)? Produsul a fost achizitionat de nou, se prezinta în aceeasi stare, fara nicio zgarietura. Niciodata nu a fost scos din casa. Cumparat de pe Thomann, vine impreuna cu alimentatorul si cutia originala. la cerere, geanta Thomann, 150 lei. Accept schimburi doar cu Line 6 POD HD500x
 5. mariuspop78

  vând Line6 Pod HD 500X

  Salut! Schimbi cu Boss GT100 + pachet de tonuri cumparat (50 USD de pe Direct Recording Studio)? Produsul a fost achizitionat de nou, se prezinta în aceeasi stare, fara nicio zgarietura. Niciodata nu a fost scos din casa. Vine insotit de alimentatorul original, cutie si manual. Cumparat de pe Thomann.
 6. mariuspop78

  vând Vând Line 6 POD HD500

  Salut! Schimbi cu Boss GT100 + pachet de tonuri cumparat (50 USD de pe Direct Recording Studio)? Produsul a fost achizitionat de nou, se prezinta în aceeasi stare, fara nicio zgarietura. Niciodata nu a fost scos din casa.
 7. mariuspop78

  vând Pod XT + Shortboard FBV

  salut! FBV shortboard este MKII-ul? separat, ce pret are?
 8. mariuspop78

  cumpăr Line 6 FBV Shortboard MKII

  haideti cu ofertele! schimburi sau bani, orice ar fi. chiar am nevoie. toate propunerile de schimb sunt evident, discutabile.
 9. Exista si variante de schimb. Ce pot sa ofer: - Digitech JamMan Stereo Looper (impecabil, in garantie) + diferenta din partea mea (150-200 lei); - Boss GT 100 cu pachet de tonuri instalate = 55 USD (ex. Slash, Steve Vai, Joe Satriani, John Petrucci, Yngwie Malmsteen, Metallica, Mark Knopfler, David Gilmour, etc.) + diferenta din partea ta 700-800 de lei; - amp Yamaha THR 10 + diferenta din partea ta 400 de lei. Toate cele 3 ”pedale” sunt ca noi, folosite exclusiv în casă. Pentru cei interesati, la cerere, trimit poze pe Facebook/WhatsApp Astept ofertele voastre si nu neaparat in plaja de pret precizata in topic. Voi veniti cu ofertele!
 10. mariuspop78

  vând Vand M-Audio AV40

  Salut! Mai e valabil anuntul?
 11. Chitara este de culoare rosie, are floyd rose nou de la Gotoh. Urmeaza sa postez și pozele pana maine.
 12. Asa cum scrie si in titlu, cumpar o pedala Digitech Trio+ (cea cu looper), cu sau fara footswitch. Ofer intre 850 si 1000 de lei. Cine este interesat de schimburi, pot oferi Digitech Trio sau Digitech Stereo looper, impreuna sau separat, cu reglarea valorii in bani, functie de orice combinatie. Sunt dispus la oricare dintre variante, doar ofertele sa vina!
 13. mariuspop78

  cumpăr Original Floyd Tremolo

  Am nevoie de un Floyd Rose tremolo si sunt interesat doar de modelul original. La schimb pot da bani sau un Line 6 JM4 Looper nou, cutie garanție (evaluat la 750 lei) + o diferență de bani. Deci... sa curga ofertele!!!
 14. mariuspop78

  schimb [EXPIRAT] Schimb cu looper

  inca mai cauti? am eu ceva foarte interesant, Line 6 JM4 Looper, cu procesor si ritmuri, cu intrare si de microfon, etc. Este nou, l-am primit cadou, doar l-am testat o zi si l-am pus din nou in cutie. Mai am un Boss RC 300, pe care nu il inlocuiesc cu nimic. Ultimul pret este 700 lei.
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.