www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

pty

Newcomers
 • Content Count

  2
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Feedback

  100%

pty last won the day on March 7 2018

pty had the most liked content!

Community Reputation

34 Excellent

About pty

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Gear
  Epiphone LP Standard Eb ,. Mesa Boogie Dual Rectifier, . Marshall 1936 2x12 Vintage

Recent Profile Visitors

3264 profile views
 1. Doza am cumparat-o de noua de la thomann si am tinut-o 1 saptamana in chitara Am inlocuit-o deoarece nu prea s-a potrivit cu ampul.
 2. Vand MESA BOOGIE TRIPLE RECTIFIER 150W HEAD . Estetic si functional 10/10. Lampi originale Mesa recent schimbate. Legendarul MESA BOOGIE TRIPLE RECTIFIER 150W HEAD se stie ca poate face orice ton de la blues pana la metal extrem asa ca n-o sa va mai plictisesc cu exemple. Ampul este model european la 230!
 3. Vand Mesa Boogie Dual Rectifier Solo 100w. Amplificatorul este din punct de vedere functional 10/10, iar estetic 9.9/10 dupa cum se vede in poze. Amplificatorul are lampi originale Mesa , atat in preamp cat si in finali, recent schimbate de fostul proprietar conform spuselor lui. Tin sa precizez ca acest lucru este foarte important deoarece , in trecut, am mai avut un Triple Rectifier cu alte lampi si nu suna ca asta, pur si simplu nu suna ca in demourile de pe youtube. Despre amp nu mai e nevoie sa spun nimic. Toata lumea stie ce poate asa ca e no comment. Ampul e model european la 230v !
 4. Vandut ! Se poate inchide . Multumesc RCG !
 5. Vand un Diezel Hagen cu 4 canale ,functional si estetic 10/10. Este reincarnarea celebrului Diezel VH4, dar adaptat cerintelor de azi. Este un amp cu sunet tight, gandit si construit pentru chitare cu 7 corzi. Amplificatorul are 4 canale -clean foarte pronuntat, cu headroom cat casa foarte cristalin; -crunch din cele mai bune cu foarte multe medii; -lead 1 pentru un ritm super excelent cu gain suficient pentru absolut orice stil de muzica; -lead 2 un super canal care are la baza compresia in lampa, ce va face ca orice nota cantata sa sune incredibil indiferent de atac. Vine impreuna cu footswitch-ul aferent.
 6. Vand un Marshall JVM410H in stare foarte buna estetic si functional 10/10 Este un amp foarte versatil cu 4 canale pe care se poate canta absolut orice stil muzical, ce ofera tonuri de la cel mai "clean" clean, pana la cele mai agresive tonuri de metale. Are deasemenea si un reverb digital. Vine impreuna cu un footswitch programabil pe care iti poti seta tonuri diferite. Contact 0723 656 181 sau pm.
 7. Vand doua difuzoare Celestion G12 T-75 16 ohm. Au fost scoase dintr-un cabinet 2x12 marshall. Difuzoarele sunt in conditie impecabila estetic si functional. Pret fix. Nu accept schimburi. Contact telefon sau pm.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.