www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

mariuspop78

Newcomers
 • Posts

  17
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by mariuspop78

 1. Salut! Ți-am lăsat mesaj in pm.
 2. Amplificatorul a fost folosit exclusiv in casa. Nu prezinta niciun semn de uzura, functioneaza impecabil. Vine insotit de 2 footswitch-uri, unul cu 2 si altul cu 4 butoane (achizitionate in acelasi timp cu amp-ul) si cutia originala. Daca le gasesc, atasez si documentele de achizitie de la Guitar Shop. Il vand deoarece e prea puternic pentru un apartament, in plus am trecut pe amp-uri de tip i. Mi-am luat un Line 6 AMPLIFi de 75w.
 3. Salut! Schimbi cu procesor de voce TC Helicon Voicu Live Touch cu looper, footswich și alimentator, toate in stare impecabila? Nu îl am la vânzare, dar nu imi folosește. L-am primit cadou, însă nu îl utilizez deoarece cant/înregistrez printr-un iMac/iPad cu 2 placi de sunet profi de la iRig. Sta degeaba in cutie. Doar l-am testat, e foarte ușor de utilizat și are efecte multe și interesante pentru voce și câteva pentru chitara. Dacă tu canti și vocal sau vrei sa te joci pe acasă, e interesant. Pretul lui de nou era 2300 de lei pe Thomman. Unul identic folosește AG Weinberger in cântările live. O zi frumoasa!
 4. Salut! Schimbi cu un procesor de voce TC Helicon Live Touch la cutie, cu footswitch inclus? Are si intrare de instrument, si looper. Poate fi montat si pe stativul microfonului.
 5. salut! schimbi 1 la 1 cu un procesor de voce TC Helicon Voice Touch? Am la el si footswitch. L-am primit cadou si l-am folosit maxim 3 ore. Nu prea mai cant cu vocea si sta degeaba. Vine la cutie. Gasesti pe youtube multe demo-uri.
 6. salut! schimbi 1 la 1 cu un procesor de voce TC Helicon Voice Touch? Am la el si footswitch. L-am primit cadou si l-am folosit maxim 3 ore. Nu prea mai cant cu vocea si sta degeaba. Vine la cutie. un demo de pe you tube
 7. Boss GT100 + pachet de tonuri cumparat (50 USD de pe Direct Recording Studio)? Produsul a fost achizitionat de nou, se prezinta în aceeasi stare, fara nicio zgarietura. Niciodata nu a fost scos din casa. Cumparat de pe Thomann, vine impreuna cu alimentatorul si cutia originala. la cerere, geanta Thomann, 150 lei. Accept schimburi doar cu Line 6 POD HD500x
 8. Salut! Schimbi cu Boss GT100 + pachet de tonuri cumparat (50 USD de pe Direct Recording Studio)? Produsul a fost achizitionat de nou, se prezinta în aceeasi stare, fara nicio zgarietura. Niciodata nu a fost scos din casa. Vine insotit de alimentatorul original, cutie si manual. Cumparat de pe Thomann.
 9. Salut! Schimbi cu Boss GT100 + pachet de tonuri cumparat (50 USD de pe Direct Recording Studio)? Produsul a fost achizitionat de nou, se prezinta în aceeasi stare, fara nicio zgarietura. Niciodata nu a fost scos din casa.
 10. salut! FBV shortboard este MKII-ul? separat, ce pret are?
 11. haideti cu ofertele! schimburi sau bani, orice ar fi. chiar am nevoie. toate propunerile de schimb sunt evident, discutabile.
 12. Exista si variante de schimb. Ce pot sa ofer: - Digitech JamMan Stereo Looper (impecabil, in garantie) + diferenta din partea mea (150-200 lei); - Boss GT 100 cu pachet de tonuri instalate = 55 USD (ex. Slash, Steve Vai, Joe Satriani, John Petrucci, Yngwie Malmsteen, Metallica, Mark Knopfler, David Gilmour, etc.) + diferenta din partea ta 700-800 de lei; - amp Yamaha THR 10 + diferenta din partea ta 400 de lei. Toate cele 3 ”pedale” sunt ca noi, folosite exclusiv în casă. Pentru cei interesati, la cerere, trimit poze pe Facebook/WhatsApp Astept ofertele voastre si nu neaparat in plaja de pret precizata in topic. Voi veniti cu ofertele!
 13. Chitara este de culoare rosie, are floyd rose nou de la Gotoh. Urmeaza sa postez și pozele pana maine.
 14. Asa cum scrie si in titlu, cumpar o pedala Digitech Trio+ (cea cu looper), cu sau fara footswitch. Ofer intre 850 si 1000 de lei. Cine este interesat de schimburi, pot oferi Digitech Trio sau Digitech Stereo looper, impreuna sau separat, cu reglarea valorii in bani, functie de orice combinatie. Sunt dispus la oricare dintre variante, doar ofertele sa vina!
 15. Am nevoie de un Floyd Rose tremolo si sunt interesat doar de modelul original. La schimb pot da bani sau un Line 6 JM4 Looper nou, cutie garanție (evaluat la 750 lei) + o diferență de bani. Deci... sa curga ofertele!!!
 16. inca mai cauti? am eu ceva foarte interesant, Line 6 JM4 Looper, cu procesor si ritmuri, cu intrare si de microfon, etc. Este nou, l-am primit cadou, doar l-am testat o zi si l-am pus din nou in cutie. Mai am un Boss RC 300, pe care nu il inlocuiesc cu nimic. Ultimul pret este 700 lei.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.