www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

mariuspop78

Newcomers
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by mariuspop78

  1. Salut! Schimbi cu un Fender Mustang IV v2, impecabil, cu footswich Fender Mustang GT si Fender MS2 2-knob?
  2. Amplificatorul a fost folosit exclusiv in casa. Nu prezinta niciun semn de uzura, functioneaza impecabil. Vine insotit de 2 footswitch-uri, unul cu 2 si altul cu 4 butoane (achizitionate in acelasi timp cu amp-ul) si cutia originala. Daca le gasesc, atasez si documentele de achizitie de la Guitar Shop. Il vand deoarece e prea puternic pentru un apartament, in plus am trecut pe amp-uri de tip i. Mi-am luat un Line 6 AMPLIFi de 75w.
  3. Salut! Schimbi cu un procesor de voce TC Helicon Live Touch la cutie, cu footswitch inclus? Are si intrare de instrument, si looper. Poate fi montat si pe stativul microfonului.
  4. salut! schimbi 1 la 1 cu un procesor de voce TC Helicon Voice Touch? Am la el si footswitch. L-am primit cadou si l-am folosit maxim 3 ore. Nu prea mai cant cu vocea si sta degeaba. Vine la cutie. Gasesti pe youtube multe demo-uri.
  5. Salut! Schimbi cu Boss GT100 + pachet de tonuri cumparat (50 USD de pe Direct Recording Studio)? Produsul a fost achizitionat de nou, se prezinta în aceeasi stare, fara nicio zgarietura. Niciodata nu a fost scos din casa. Vine insotit de alimentatorul original, cutie si manual. Cumparat de pe Thomann.
  6. Salut! Schimbi cu Boss GT100 + pachet de tonuri cumparat (50 USD de pe Direct Recording Studio)? Produsul a fost achizitionat de nou, se prezinta în aceeasi stare, fara nicio zgarietura. Niciodata nu a fost scos din casa.
  7. haideti cu ofertele! schimburi sau bani, orice ar fi. chiar am nevoie. toate propunerile de schimb sunt evident, discutabile.
  8. Exista si variante de schimb. Ce pot sa ofer: - Digitech JamMan Stereo Looper (impecabil, in garantie) + diferenta din partea mea (150-200 lei); - Boss GT 100 cu pachet de tonuri instalate = 55 USD (ex. Slash, Steve Vai, Joe Satriani, John Petrucci, Yngwie Malmsteen, Metallica, Mark Knopfler, David Gilmour, etc.) + diferenta din partea ta 700-800 de lei; - amp Yamaha THR 10 + diferenta din partea ta 400 de lei. Toate cele 3 ”pedale” sunt ca noi, folosite exclusiv în casă. Pentru cei interesati, la cerere, trimit poze pe Facebook/WhatsApp Astept ofertele voastre si nu neaparat in plaja de pret precizata in topic. Voi veniti cu ofertele!
  9. Am nevoie de un Floyd Rose tremolo si sunt interesat doar de modelul original. La schimb pot da bani sau un Line 6 JM4 Looper nou, cutie garanție (evaluat la 750 lei) + o diferență de bani. Deci... sa curga ofertele!!!
  10. Daca mai e valabil, reincarca fotografiile
  11. Salut! Am un Ibanez AS73 semihollow body. Arata si suna impecabil daca iti plac tonurile mai calde. 850 lei+transport. Folosit exclusiv in casa ca hobby. Daca esti interesat, da-mi un semn. 0730.251.371. Iti pun azi si niste fotografii si pot sa-ti fac si un demo cu ea dupa-amiaza. O zi buna!
  12. salut! mai ai doza? daca da, un pret?
  13. 700 lei sau accept diferite schimburi, eventual si cu diferente din partea mea. Astept propuneri. pentru schimb, pretul este 850 lei.
  14. Amp-ul vine insotit de footswitch cu 2 butoane. Chanel & Effects. Are un clean deosebit si un drive vintage (deci 2 canale). De asemenea are intrare Aux, iesire casti, iesire speaker, Fx Loop (Send-Return). As prefera sa-l dau cu proba, pentru ca viitorul cumparator sa se convinga de laudele pe care i le-am facut acestui amp. Sunt dispus si la unele schimburi. Ma intereseaza doar set doze humbucker mai vechi (Gibson, Seymour Duncan, etc). Ma intereseaza sunetul anilor 70-80, blues, jazz. Nu ma intereseaza metale.
  15. Am un Carvin SX 200 made in USA, 2x12, 100W, cu un clean fantastic si un clasic drive. 1000 lei, inclus si footswitch 2 butoane. 0730.251.371.Vizualizați imaginea
  16. S-a dat. Multumesc, RGC! Noul proprietar sa o foloseasca cu placere!
  17. Ma intereseaza in special effect loop switcher.
  18. Sunt deschis la schimburi. Astept propuneri.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.