• Announcements

  • Cosu

   Noul RGC.ro   21/04/17

   RGC.ro ruleaza acum cea mai noua versiune a Invision Power Board. Versiunea anterioara a Invision Power Board nu mai primeste actualizari de scuritate, acesta fiind motivul principal pentru care am facut upgrade-ul. Functionalitatile cu care sunteti obisnuit ( chatul, sistemul de feedback/rating pentru tranzactii) sunt in continuare functionale dar e posibil ca modul prin care pot fi accesate sa fie usor diferit.   O parte din datele stocate in baza de date trebuie reprocesate si este posbil ca unele informatii sa nu fie imediat disponibile (ratinguri, mesaje private, semnaturi). Reprocesarea va dura aproximativ o zi.   Va rugam sa ne semnalati daca intampinati probleme in a utiliza siteul aici: Cateva modificari/noutati La adaugarea de feedback pentru o tranzactie este necesar sa mentionati un topic. Topicul introduce tastand in casuta aferenta titlul si apo selectand topicul respectiv. In postari se poate folosi caracterul @ urmat de numele unui utilizator pentru a atrage atentia utilizatorului respectiv. In functie de setari, utilizatorul va primi o notificare sau un email. Functia Activity Stream (https://forums.rgc.ro/discover/?do=create) permite crearea de cautari personalizate (topicuri create, postari recente etc).   Va multumim pentru intelegere!   RGC.ro  

Zaphon

Newcomers
 • Content count

  21
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

2 Neutral

About Zaphon

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti / Campina

Contact Methods

 • Yahoo
  bogdi_1993

Other Information

 • Nume
  Bogdan
 • Trupa
  Werther Project
 1. Anuntul este de actualitate!
 2. Salut! Ma numesc Bogdan Mihailescu si ofer lectii de chitara electrica pentru chitaristi incepatori, de nivel mediu sau chiar avansati. Studiez chitara de 10 ani, invatand atat de la profesori de chitara, cat si singur. Am experienta de 3 ani in predarea chitarei electrice. Ca si genuri muzicale putem aborda urmatoarele : pop, rock, metal, blues, jazz-fusion, shred. Vom pune accent pe : teorie muzicala, tehnica, improvizatie, game, acorduri, arpegii, dicteu, moduri si altele. Pretul unei sedinte (60 de minute) este de 60 de lei, iar pentru o sedinta de 2 ore pretul este 100 de lei. Prima lectie este gratuita, constand in stabilirea obiectivelor personale ale fiecaruia. Lectiile se desfasoara individual in Bucuresti, cartierul Drumul Taberei, zona Favorit. Pentru cine este interesat sa vada ce cant, las aici canalul meu de youtube : https://www.youtube.com/user/LordZaphon/videos Contact : - numar de telefon : 0721720324 - adresa de email : bogdi_1993@yahoo.com Pentru orice intrebari va stau la dispozitie!
 3. vând

  Anuntul este de actualitate.
 4. Se cauta in continuare tobosar!
 5. Salut! Multumesc de mesaj, insa noi cautam exclusiv tobosar. Numai bine!
 6. vând

  Pret nou : 699 RON nenegociabil.
 7. Pret nou : 499 RON nenegociabil.
 8. Pret: 900 RON Localitate: Bucuresti / Campina Contact: 0721720324 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Vand interfata audio Mackie Onyx 400F (24 bit / 192 KHz). Placa de sunet este in stare foarte buna atat estetic cat si functional, a fost folosita doar in regim de studio si vine cu un cablu firewire si unul de alimentare. Pretul este 900 de lei usor negociabil.
 9. vând

  S-a dat. Multumesc RGC!
 10. Ce vrei sa demonstrezi? Castile din linkul de mai sus sunt Beyerdynamic DT990 PRO, nu PREMIUM, iar impedanta lor este cu totul alta fata de castile pe care le vand eu. Va rog sa nu mai poluati topicul cu lucruri irelevante. Multumesc!