www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Shimmy

Active Members
  • Posts

    108
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by Shimmy

  1. Shimmy

    Cautam vocal heavy!

    Hmmm... Nimeni?
  2. Salutare. Caut un vocal heavy (destul de urgent). Singura lui calitate trebuie sa fie cea de OM. Ar fi super ok sa fie din Timisoara sau imprejurimi dar, traim in era internetului... Orice informatii despre trupa (nu suntem incepatori, 14 ani de activitate) sau ce ar trebui sa cante, PM.
  3. Hai ca negociem. Tine praf si ma cam incurca....
  4. Reduceri negociabile 149,99 Euro, ca la Lidl...
  5. Nu nu. 80 si ti-l aduc eu unde stai. ☠️
  6. Nimeni? Nimic? Nu-l mai vand. 🤣🤣🤣 Hai macar sa negociem asa de amorul discutiei. 🙃
  7. Cabinet 2 X 12, echipat cu V30 in stare foarte buna. Cabinetul a fost facut dupa specificatii Mesa. Pret - 150 Euro Daca vreti poze in detaliu, PM. Orice aveti in cap, scrieti aici sau P.M. sau mail. = Fara schimburi. Nu-mi cumpar nimic in schimb.
  8. Salut. Faci si schimburi? DiMarzio Paf Pro. Am obtinut doza printr-un schimb cu .... SD Invader dar e mult prea moale pentru ce-mi trebuie asa ca as vrea sa revin la SH 8. Merci.
  9. Salut. Poti te rog sa-mi spui ce latime are? Merci.
  10. Mi-a placut Iris,am crescut cu ei, vorba de mai sus, le-am cumparat discurile. Intradevar Rafael suna binisor cu ei, nu era din tot filmul dar era cea mai buna varianta. Referitor la dute-vino asta: sunt multe exemple romanesti de fii ratacitori care au crezut ca se rup de "nava mama" si o sa rupa scene! Nu dau exemple. Nu vreau sa supar, dar foamea e mare! E ca la moshii aia mult prea batrani: cand esti sau te crezi in puteri, iti lasi baba sa stea la cratita si tu te duci la fufe. Cand nu mai mere jucaria, te intorci la baba ta si speri ca e ok! Foarte multi au plecat de la trupe consacrate, bune, sau bazat pe "nume" pe "-ex", au rupt scene .... 5 minute cat a fost calda. Pana la urma fiecare face cum considera! Cand pleci,lumea zice: "wow, ce co(aie)loana are". Cand revii,ai maxime sanse sa-ti rupi coloana! Sa pierzi public de exemplu,care e si mai rau! Dupa ce s-au "controlat" la dinti prin presa, dupa ce si-au dat picioare in co(aie)loana, acum se pupa, da nu foarte mult, asa, temporar, ca cere publicul!!! Ma leshi? Foamea-i mare. Daca Mr. Cristi avea calificare de strungar si stia sa faca si altceva, cu siguranta si-ar fi intretinut coloana! Nu-i mai bine acasa la baba ta? Si public ce o sa plateasca bilet, sustinatori care nu-i intereseaza ce vb eu sau noi aici, o sa fie! Cacalau! Pana la urma scopul scuza mijloacele! Right? Este doar umila mea parere ca EX-fan Iris.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.