www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Shimmy

Active Members
 • Content Count

  100
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

32 Excellent

About Shimmy

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Timisoara

Other Information

 • Band
  Pandora
 • Gear
  Ibanez RG5 EX1 echipat cu EMG 81, Kramer Vanguard, Boss GT-8, Marshall AVT 100, deocamdata

Recent Profile Visitors

7,388 profile views
 1. Vand amplificator Marshall Valvestate VS100, stare buna de functionare. Hibrid. Preamp pe lampa 3 canale: Clean, OD1, OD2 Efect loop Reverb pe arc Amplificatorul vine cu footswitch original si o lampa noua de rezerva. Motivul vanzarii: upgrade. Pret: 800 Lei negociabil.
 2. Schimb/Vand Bocanci New Rock purtati ocazional pe scana (Fara balti si noroi). Pretul lor pe site este +300 Euro. Pleaca de la mine pt 500 Ron desi as prefera un schimb cu modelul din ultima poza (nu neaparat dar cu ceva inalt peste care pot trage pantalonii. Ai mei nu-mi permit asta :D) Merci.
 3. Shimmy

  vând Vand Seymour Duncan Invader

  Salut. Faci si schimburi? DiMarzio Paf Pro. Am obtinut doza printr-un schimb cu .... SD Invader dar e mult prea moale pentru ce-mi trebuie asa ca as vrea sa revin la SH 8. Merci.
 4. Salut. Schimburi faci? Am dat la schimb un Seymour Duncan Invader pe DiMarzio PafPro. Doza e foarte ok dar nu e asa agresiva si parca as reveni la SH8. Merci.
 5. Shimmy

  Sarbatori Fericite!

  Sarbatori Fericite!
 6. Shimmy

  vând Hardcase Pentru Bass

  Salut. Poti te rog sa-mi spui ce latime are? Merci.
 7. Shimmy

  vând [EXPIRAT] Emg 81 Usa Actv

  Ok. Merci.
 8. Shimmy

  vând [EXPIRAT] Emg 81 Usa Actv

  Dimarzio PAF Pro.
 9. Shimmy

  vând [EXPIRAT] Emg 81 Usa Actv

  Salut. E doar vanzare, sau faci si schimb? Merci.
 10. Revine anuntul! Urgent!
 11. Shimmy

  Cristi Din Nou In Iris!

  Mi-a placut Iris,am crescut cu ei, vorba de mai sus, le-am cumparat discurile. Intradevar Rafael suna binisor cu ei, nu era din tot filmul dar era cea mai buna varianta. Referitor la dute-vino asta: sunt multe exemple romanesti de fii ratacitori care au crezut ca se rup de "nava mama" si o sa rupa scene! Nu dau exemple. Nu vreau sa supar, dar foamea e mare! E ca la moshii aia mult prea batrani: cand esti sau te crezi in puteri, iti lasi baba sa stea la cratita si tu te duci la fufe. Cand nu mai mere jucaria, te intorci la baba ta si speri ca e ok! Foarte multi au plecat de la trupe consacrate, bune, sau bazat pe "nume" pe "-ex", au rupt scene .... 5 minute cat a fost calda. Pana la urma fiecare face cum considera! Cand pleci,lumea zice: "wow, ce co(aie)loana are". Cand revii,ai maxime sanse sa-ti rupi coloana! Sa pierzi public de exemplu,care e si mai rau! Dupa ce s-au "controlat" la dinti prin presa, dupa ce si-au dat picioare in co(aie)loana, acum se pupa, da nu foarte mult, asa, temporar, ca cere publicul!!! Ma leshi? Foamea-i mare. Daca Mr. Cristi avea calificare de strungar si stia sa faca si altceva, cu siguranta si-ar fi intretinut coloana! Nu-i mai bine acasa la baba ta? Si public ce o sa plateasca bilet, sustinatori care nu-i intereseaza ce vb eu sau noi aici, o sa fie! Cacalau! Pana la urma scopul scuza mijloacele! Right? Este doar umila mea parere ca EX-fan Iris.
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.