www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

LORD-C

Veteran
 • Posts

  509
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Band
  nil
 • Gear
  Ibanez RG652 x 2

Recent Profile Visitors

8201 profile views

LORD-C's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

18

Reputation

 1. 7700, iar pentru comentatori plictisitori - puteti cere informatii despre instrument aici - https://www.facebook.com/MicheleMigi
 2. Vand Ibanez RG652-AHM. Chitara este absolut superba si a avut parte de niste upgrade-uri considerabile - Taste de otel (tastata la Michele Migi in Italia), Lo-Pro Edge, Switch Otax (VLX91). Este un instrument absolut genial din toate punctele de vedere. I hate to see her going, dar in momentul asta imi folosesc mai mult banii pe care ii pot lua pe ea. Cumparatorul va avea parte de corzi noi dupa propriile preferinte si un setup complet pe care il facem impreuna inainte sa plece cu ea de la mine pt ca totul sa fie perfect. Chitara vine cu case Prestige. Revin si cu poze in urmatoarele ore.
 3. sus! pana duminica (05.03) pretul scade la 2500RON. Pretul pentru schimburi ramane 3000RON.
 4. Pret: 3000 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0736556762 Link producator: https://www.oculus.com/rift/ Stare: Nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand Oculus Rift CV1 in stare impecabila 10/10. Este pachetul fara touch, cu un controller wireless Xbox One. Daca cineva tine musai, o sa pun si poze dar sincer nu are sens de vreme ce e nou. Motivul vanzarii - m-a prins prima saptamana dupa care a inceput sa stranga praf in cutie.
 5. DOAR AZI!!! 1200 RON (fara convertorul FW-Thunderbolt)
 6. Pret: 1450 Localitate: Bucuresti Contact: 0736556762 Link producator: https://global.focusrite.com/answerbase/category/saffire-pro-24pro-24-dsp Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand placa de sunet Focusrite Saffire Pro 24DSP. Placa este noua. Am a fost deschis pachetul pentru verificare. Este poate cea mai buna alegere pentru home studio. Doua iesiri de casti separate cu volume individuale, volum pentru monitoare separat de master si singura in zona asta de pret cu VRM (vrtual reference monitoring)! Vine la cutie cu toate accesoriile in stare impecabila plus un cablu firewire 6/6 de 3m cadou si un cablu firewire 400/800. Nu ma intereseaza schimburi. O dau pentru ca folosesc altceva, iar pe asta o luasem pentru portabilitate dar nu am folosit-o niciodata. La 1500 RON, dau cadou si un convertor firewire/thunderbolt apple compatibil cu placa asta. Convertorul nu se vinde separat. Pretul impreuna cu convertorul nu este negociabil!
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.