www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

malex

Veteran
 • Posts

  1701
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by malex

 1. Merci man, e un Carvin si aici de vanzare. Tot un 135. Am o dilema insa cu profilul grifului, care la modelul ala de LTD e un Ultra thin C, profil pe care l-am descoperit odata cu achizitia unui Schecter. Si de care m-am indragostit Este exact ce-mi trebuie mie (nici scandurica ca la Ibanez si nici ... ca la LP)
 2. Nu are nimeni asa ceva (de vanzare)?
 3. Asa cum spune titlul, doresc sa achizitionez o chitara LTD Deluxe M-1000 Koa FR. Nu doresc alte modele, ci exclusiv acesta cu top Koa, dozele originale DiMarzio si Floyd Rose. Nu-mi oferiti altceva, prego! Sunt dispus sa ofer 700 eur, insa putem discuta pretul.
 4. inca de actualitate anuntul. doze de vanzare (fara schimburi, am achizitionat ce aveam nevoie )
 5. inca de actuailtate. Seymour Duncan TB-5 nou -> 300 RON Se adauga EMG HotRod 70, bridge, spatiere de Floyd -> 350 RON (inclus si potentiometru de 25k)
 6. Vand TB-5, cutia deschisa si montata de test. Doza e noua. Schimb eventual cu TB-4 JB. Prefer predare personala in Bucuresti.
 7. malex

  R.i.p. Gary Moore

  see you on the other side, gary ...
 8. am raspuns DA strict la intrebare Dar la chitarele scumpe, raspunsul este NU.
 9. malex

  Ce Job-uri Aveti ?

  pui tzâtze? aaaaaa, scuze, aia e estetica credeam ca n-ai vrut sa enumeri partile bune
 10. nu, daca gaurile sunt exclusiv cele pentru prinderea pickguardului
 11. bre, ie klar ... matale ai fenderitã d-aia nashpa... nu se vindeca... ai belit-o ... PS ma scuzati... KIKO, s-o cantzi cu nadejde
 12. in mintea (si urechea) mea, influenta lampii pe un semnal ultra(mega)distorsionat nu se mai simte sau nu mai are importanta. atat. +argumentul financiar: daca nu are nevoie de influenta lampii, de ce sa se scobeasca adanc in buzunare?
 13. intreb si io ca proasta: de ce-i recomandati hibride sau lampa pentru metale grele? pentru ca e fensi sau de ce?
 14. malex

  Catalogul Ibanez 2009

  n-ai inteles nimic...
 15. ...poate o fi intrat lemnu' la apa
 16. daca nu-i cu suparare, revazand recenzia m-a bushit un pic rasul la "nota finala" s-o cantzi sanatos
 17. daca tu crezi ca HZ-urile sunt mai bune ... in cazul tau si la cele doua optiuni la care te-ai oprit, io zic sa alegi chitara dupa alte criterii, nu dupa doze parerea mea
 18. acum depinde cat de sus doresti sa fie cei mentionati. sau ce inseamna "iesit". sa-l mentionez pe AG Weinberger sau nu?
 19. sunteti naspa, n-am insinuat nimic pur si simplu e bine de stiut ce marca isi bate joc de instrument si de cumparatori ... 1 cm... hmmmmm...
 20. M-as baga sa le prezint pe Gigel Gibsonel, da' mi-e ca se combina si cu surorile si cu verisoara si avem discutii dup-aia Sa le cantzi SANATOS
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.