www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Vladimir Tepes

Veteran
 • Content Count

  787
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

7 Neutral

About Vladimir Tepes

 • Rank
  Metatron

Profile Information

 • Location
  Cluj-Napoca

Other Information

 • Band
  Heptad Gates
 • Gear
  Jackson DKA7, Parker PM20, Marshall DSL100, Marshall 1960A si B CAB si alte maruntisuri

Recent Profile Visitors

11629 profile views
 1. Combo digital VOX VT20+ 30w folosit doar în casă. Predare personală în Cluj sau transport oriunde în țară suportat de către client.
 2. Am incercat statia si am constatat ca se prezinta ca fiind un instrument foarte versatil, profesional si usor de transportat.
 3. Salutare, Exsita o trupa in schimb care are nevoie de un chitarist. Din pacate tobosarul nostru nu cred ca se mai poate implica si in alt proiect, totusi cred ca am o solutie pentru voi. Daca persoana despre care vorbesc este disponibila, revin cu un mesaj privat.
 4. Grupul Heptad Gates cauta chitarist cu afinitati reale fata de genurile djent, prog si tech death. Conditii minime: - cel putin 7 ani experienta; - Instrumente profesionale (se canta in drop Fa pe 7 sau 8 corzi); - resedinta sau domiciliu in Municipiul Cluj-Napoca; - experienta in grupuri muzicale asemanatoare; - disponibilitate de a participa cel putin o data pe saptamana la repetitii (sala de repetitii se afla in zona Traian vis-a-vis de SRI/IJPCluj). Contact PM
 5. https://www.youtube.com/watch?v=pbAJ223mRbQ https://www.youtube.com/watch?v=lHYRyj8TJhI
 6. Cautam tobosar in Cluj-Napoca, de preferat absolvent de studii universitare cu specializare in percutie sau muzicologie, insa in acest din urma caz, cu experienta de cel putin 10 ani in percutie. Totodata acceptam si diletanti cu afinitati si experienta in jazz, rock progresiv, metal progresiv. Contact prin mesaj privat.
 7. Am realizat noi modificari: 1) Pretul vanzarii este de 4000 lei cu transportul suportat de catre cumparator; 2) Schimb doar cu chitare care indeplinesc in cumul urmatoarele conditii: A) Lungime scala 29 - 30" B ) Doze DiMarzio sau altele echivalente cu exceptia EMG-urilor si SD-urilor. C) Materiale excluse: basswood si mahon D) Obligatoriu: top confectionat din orice esenta de lemn. E) Branduri excluse: ESP, ESP-LTD si Schecter F) Punte fixa G) 8 corzi 3) 24 de tastiere (accept si multiscala)
 8. Pret: 4000 RON Localitate: Timisoara Contact: vladimir.moater@gmail.com Link producator: http://www.guitarshop.ro/chitara-electrica-jackson-dka7-pro-dinky-7-string_p3468.html Stare: Nou Accept schimburi: Accept schimburi Vand sau schimb chitara noua Jackson DKA7. Pretul de vanzare este de 4000 lei si include un case solid. Chitara are doua nut-uri: unul de os montat fiind adaptat pentru acordaj in drop Fa, si unul de plastic (cel din fabrica) pentru acordaj standard. Schimb chitara doar cu un bariton cu 8 corzi + diferenta. Prefer doar: Ibanez, Jackson sau orice custom made atata timp cat are urmatoarele specificatii: lungime scala 28-29", doze DiMarzio, SD sau Bare Knuckle pasive sau active. Exclus LTD-ESP, ESP si Schecter. Caracteristici Jackson DKA7: General Model: Pro Series DKA7, Maple Fingerboard, Satin White Serie: Pro Series Model Alb satinat Corp Corp: Artar Forma: Dinky™ Finisaj: Satin Gat Forma: 1 bucata artar in constructie bolt-on Numar de taste: 24 Marime taste: Jumbo Insertii de pozitie: Piranha Radius: 16” (406.4 mm) Tastiera: Artar Material: Artar Finisaj: Satin finisat Latime pragus: 1.875" (47.6 mm) Lungime scala: 26.5" (67.3 cm) Headstock: Jackson® 3 cu 4 Electronica Configurare doze: HH Doza Bridge: DiMarzio® D Activator 7™ DP720 Doza Gat: DiMarzio® D Activator 7™ DP719 Comutator doze: 3 pozitii, killswitch Hardware Hardware: Negru Bridge: Jackson® HT7 Chei de acordare: Jackson® turnate/incapsulate
 9. Cautam sala de repetitii in Cluj-Napoca pentru inchiriere pe termen lung. Vrem sa posede o usa sigura si bine ferecata, curent electric stabil si cel putin un sistem de iluminat. Pret intre 250 - 300 lei/luna. Zone preferate: centrul si semicentrul orasului. Contact PM.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.