www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Motanul13

Newcomers
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

0 Neutral

About Motanul13

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Cluj

Recent Profile Visitors

903 profile views
 1. Chitara acustica este mai mult pentru rock, folk, blues Chitara clasica - muzica clasica, flamenco
 2. Scuzati, nu mi-am dat seama pe moment. Aici sper sa ma ajutati voi. Sunt interesat sa achizitionez unul dintre cele 2 amplificatoare si voiam sa gasesc cat mai multe plusuri si minusuri pt. fiecare, apoi sa ajung la o concluzie.
 3. Salut, Sunt curios sa aflu pareriile voastre despre aceste 2 amplificatoare. Momentan am constatat ca pentru : -BOSS - am selector de putere ( 0,5W, 25W, 50W), exista un canal special pt chitara electro-acustica, insa footswitch-ul se achizitioneaza separat si exista doar 2 canaluri pe care pot sa-mi fac preseturi. El e aprox 900 + footswitch duce la 1050 lei. -Fender - exista o gramada de preseturi pe care le pot modifica, are un tuner built in, si primesc footswitch-ul inclus, insa greutatea este mai mare, are 100W ( poate prea puternic pentru nevoile mele). E aproximativ 1300 lei. Astept sa va aud opiniile, in special de la utilizatorii acestor amplificatoare.
 4. Buna, Suntem o formatie in creare, din cluj, compusa momentan din o voce si 2 chitare. Cautam un tobosar si un basist pentru a incepe munca la un alt nivel Suntem liceeni si cautam oameni de aceeasi varsta in principal ( 15 - 17 ), deci nu vrem neaparat o experienta vasta. Dorim sa vedem dorinta de munca si seriozitate. Ne pasioneaza atat bluesul, rockul strain ( Guns N Roses, Clapton, Imagine Dragons, Smokie, The Eagles, cranberries etc.), cat si cel romanesc (Trooper, Iris, Luna Amara, Semnal M). Cine doreste, este rugat sa-mi trimita un PM. Rock N' Roll
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.