www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Sloby

Active Members
  • Posts

    217
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Iasi

Recent Profile Visitors

8100 profile views

Sloby's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

28

Reputation

  1. Sloby

    2 Slide-Uri

    Se poate inchide.
  2. Amplificatorul e cel de aici: http://forums.rgc.ro/topic/74540-vand-amplificator-pe-lampi-ax84-hi-octane-5w/?hl=ax84 Prefer sa-l dau in Iasi ca head-ul n-are carcasa. Pentru intrebari, va rog PM sau telefon. Daca comentati la acest topic nu primesc notificari pe mail.
  3. Pret: 30 RON Localitate: iasi Contact: 0747863717 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand 2 slide-uri Dunlop; unul ShySlide celalalt de sticla la 15 lei bucata.
  4. Daca nu il cumpara dreamvision, il iau eu impreuna cu pachetul cu pots si switchuri(12) Sent from my GT-I9105P using Tapatalk
  5. Ar merge si-o bere, da-s in timpul serviciului. Bine, lucrez de acasa, dar totusi...
  6. Initial am scris vreo 20 linii, dar am sters cand mi-am dat seama ca n-are rost; am citit si postul lui Lefmir. Dai dovada de aroganta si superioritate, si nu e frumos. Nu e constructiv. Esti skilled, stii treburi, de exemplu asta e in bookmarks bar, dar asta nu iti justifica aroganta. Se poate vorbi si civilizat. Suna bitchy si gutless: "it's not what you say, but the way you say it". Pe mine sau altu care intra in speranta sa citeasca ceva util postat intr-o maniera civilizata. Citeam aseara un topic despre ton pe forum la Seymour Duncan, iar azi topicul asta. Cata diferenta.. PS: nu fac parte din grupul social care arunca cu ***** in imaginea Romaniei sau a populatiei ei incat sa fac diferenta intre forumul RGC si SD doar pentru ca cel din urma e "din afara".
  7. @57: intamplarea face ca am ceva respect pentru tine din alte surse, asa ca nu voi onora un raspuns pe masura. Prefer sa raman la impresia buna pe care o am despre tine. Cred ca ar fi un plus pentru amandoi(neuroni, respect, timp pentru lucruri cu adevarat importante). Comentariul meu anterior reflecta imaginea topicului privit din exterior - si nu e singurul post pornit cu intentii bune si distrus de terti useri cu apucaturi diverse sau suferinzi de God complex("It never ends this shit" are mai mult sens acum?). Insa ca idee, cred ca ar fi mai OK sa incetezi cu excesele de superioritate.
  8. Kinna late, si super off-topic, dar topicul asta imi aduce aminte de "Ati tinut post?" Q: Alder sau basswood? A: http://forums.rgc.ro/topic/94807-alder-vs-basswood/page-2 , http://forums.rgc.ro/topic/94807-alder-vs-basswood/page-3 , http://forums.rgc.ro/topic/94807-alder-vs-basswood/page-4 (90+ posturi cretine si nefolositoare) https://www.youtube.com/watch?v=2O1ixMU2Plg
  9. Mixerul l-am dat lui Draugr o data cu reverbul. Sorry mate!
  10. Alea le-am vazut. Dar ma intereseaza sa le pot descarca(pentru tata).
  11. Are cineva clipuri de la concert?
  12. Le dudes. I'm back. So, asa cum am explicat si lui Calin(ramurel), nu mai am timp nici de cantat, d'apai de facut inregistrari si lamuriri, topicuri si posturi. Prin urmare, o sa predau reverbul inapoi lui Edi(draugr). Cu reverbul n-am apucat sa ma joc decat vreo 10 minute, dar a fost destul incat sa imi fac o idee despre el: ROCKS! De asemenea as dori sa imi cer scuze pentru incurcatura. Am capul in cloud(believe me, la propriu).
  13. Scuze pentru mai devreme; sunt cu nervii intisi la maxim si probabil din cauza asta am fost cam impulsiv. M-a contactat Ramurel azi sa lamurim treaba, iata mesajul meu(copy-paste): Salut Calin, Mixerul ala l-am folosit eu pe post de amp timp de aproape 1 an. Vremuri grele fara amplificator... Mixerul e luat de la mich in august-septembrie 2011 in urma unui schimb. El mi-a spus ca e terminat; i-am zis ca il fac eu. Cand a ajuns, m-am apucat sa il probez, sa vad care e treaba cu el si am observat ca, spre surprinderea mea, canalul 4 si 5 functioneaza. Am fost cu el la un electronist iar verdictul lui a fost ca sunt duse potentiometrele si jackurile si ca cine a pus alea 2 potentiometre rotative in locul celor 2 liniare a facut o treaba... De asemenea, a mai spus ca in mixer s-a umblat. N-am avut bani sa il repar atunci, apoi problemele financiare s-au adancit si mai mult, deci nu am mai facut nimic la el. Daca tot e si Edi implicat(si nu inteleg de ce): prin noiembrie 2011 a venit si el pe la mine sa vada de un bass ce il aveam la vremea respectiva; i-am dat bassul pe un Digitech Hod Head. Am probat pedala prin mixer cu el de fata. Chiar m-a intrebat de nu il dau si pe ala. Bottom line: nu am umblat la el, dar functioneaza. Cand ma intorc, fac o inregistrare video cu el. Filmez chitara, cablu plecand din chitara in mixer, cablu din mixer in cabinet, si cant. Cu respect, Paul Bulai PS: foarte tare inregistrarea voastra a piesei You shook me all night long
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.