www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Sloby

Active Members
 • Content Count

  217
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Everything posted by Sloby

 1. BOSS-ul se retrage de la vanzare. La schimb ma intereseaza EHX LPB-1, wah, EQ, fuzz, doze, potentiometre 250k, stand pt chitare tip rack(4+ chitare). Ofer diferenta daca e nevoie.
 2. Pret: 125 RON Localitate: Iasi Contact: 0747863717 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi 4 pedale nefolositoare mie la 125 lei bucata. "Layla Booster sort of clone thingy" , facuta de un user de pe forum, e mai mica decat un iPhone 4 si de asta n-a fost loc pentru un indicator led de stare (on/off). Schimb cu noise supressor, Zoom G2R sau in cel mai rau caz un '59 Les Paul. https://www.dropbox.com/s/kxe67sjgo0tc17e/IMG_4907.jpg?dl=0
 3. Sloby

  vând 2 Slide-Uri

  Se poate inchide.
 4. Pana duminica e 75 lei - si nu e Behringer. Dar la pretul asta nu dau doze for free in pachet.
 5. Pana duminica e 200 lei. Fara slidere for free la banii astia.
 6. Amplificatorul e cel de aici: http://forums.rgc.ro/topic/74540-vand-amplificator-pe-lampi-ax84-hi-octane-5w/?hl=ax84 Prefer sa-l dau in Iasi ca head-ul n-are carcasa. Pentru intrebari, va rog PM sau telefon. Daca comentati la acest topic nu primesc notificari pe mail.
 7. Whoa, da a trecut ceva vreme de atunci. Mai esti interesat? N-am primit niciun mail de la rgc cum ca cineva a comentat la postul meu.
 8. Nu mai accept schimburi si ofer 2 doze for free celui ce o cumpara.
 9. Sloby

  vând 2 Slide-Uri

  Pret: 30 RON Localitate: iasi Contact: 0747863717 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand 2 slide-uri Dunlop; unul ShySlide celalalt de sticla la 15 lei bucata.
 10. Stand-ul a zburat. Mai raman dozele la 30 lei.
 11. 250 lei pana cand amplificatorul de aici e vandut(fie mie fie altcuiva).
 12. Pret: 70 RON Localitate: Iasi Contact: 0747863717 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi Dau suport de perete pentru chitara si un set de doze Reghin single coil in cearsaf de humbucker. Suportul a costat 35 lei acu' 3 ani si sta in cutie de atunci; vine insotit de prospect cu instructiuni pentru dat la gaura..in perete. Dozele sunt de pe un Reghin dsajdklaadas; au 3 luni de cand sunt la mine si le dau ca le-am luat fara sa consult cavitatea corpului - era in plain sight da tot n-am vazut ca e routat pentru HSS. Skype: paul.bulai Email: paul.cbulai@gmail.com / pcbulai@gmail.com
 13. Acum accept schimburi cu: patch cables cheite de chitara 6L alimentator pentru pedale - Rocktron OnTap par example
 14. Uhu da ce-a trecut timpul. Varu' nu mai transporta pro bono, m-am intors si in tara iar acum accept schimburi cu: patch cables cheite de chitara 6L alimentator pentru pedale - Rocktron OnTap par example LE: ni numa' ce frumos ii procu'!
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.