Reckless Posted July 24, 2010 Share Posted July 24, 2010 mai ramurel 8-| best voice? Billie Joe armstrong / mike dirnt ( Green Day ) Robin McAuley (MSG) Klaus Meine (Scorpions) Sorin (E.M.I.L.) Vlase (ZOB) cele mai proaste? Axl Rose Hetfield ahahahahahhahahahahahahahha am ras bine Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcianpetrescu Posted July 24, 2010 Share Posted July 24, 2010 vin si eu cu cateva nume... care-mi plac mie, dar care unele sunt cu adevarat niste unicate ! PAUL RODGERS - Free, Bad Company, Firm + colaborarea cu o parte din Queen ! din cele de blues: OTIS RUSH, BUDDY GUY, WALTER TROUT, SUGAR BLUE, CHARLIE MUSSELWHITE, KENNY NEAL, vocalul cu care canta Derek Trucks(nu-mi amintesc numele lui acum), Johnny Lang, GARY MOORE(a dat dovada clara la Ciuc Summer Fest !!!) si inca multi altii... din Romania... mai bine nu dau nume ca se va crea o polemica de neoprit 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Paulie_Chris Posted July 25, 2010 Share Posted July 25, 2010 Din ce am ascultat eu imi plac: Freddie Mercury (personal cred ca a avut cea mai buna voce in rock), Robert Plant, Ian Gillan, Bruce Dickinson, Axl Rose, Klaus Meine, Jon Bon Jovi, David Coverdale, Ronnie Van Zant si Johnny Van Zant (Lynyrd Skynyrd-o trupa exceptionala, dar nu prea populara), Roger McGuinn(The Byrds-alta trupa exceptionala in perioada 60-70), Roy Orbison (vad ca nu s-a zis despre el, desi a avut una din cele mai bune voci - Barry Gibb i-a zis "The voice of God"), Eric Clapton, Bryan Adams, Sting, Phil Collins, Elvis Presley, fratii Gibb(Bee Gees), Rod Stewart, Bobby Darin, Frank Sinatra, Dean Martin etc De la noi imi plac: Mircea Baniciu, Mircea Vintila, Florian Pittis ( ), Paul Ciuci, Leo Iorga, Ovidiu Ioncu (Kempes), Alin Dinca (Coiotu), Cristi Minculescu, Cristi Enache si Mihai Georgescu (Bere Gratis). Despre voci rele nu comentez, in ziua de azi astia/astea care se apuca de "cantat" de fapt nu canta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogdi Skinny Posted July 25, 2010 Share Posted July 25, 2010 Voci bune se gasesc pt fiecare gen muzical abordat Un solist bun mi se pare si Warrel Dane de la Nevermore...pt genu respectiv e foarte ok.... Alt egzemplu ar fi Petri Lindroos pt Norther/Ensiferium , din nou pt genu abordat. Voci care mi se par proaste sunt ale lui James LaBrie de la Dream Theater.....coverurile dupa Metallica sunt penibile la vocal...altul ar mai fi King Diamond si bineinteles , inevitabilul Fred Durst....care e mai trist decat permite sistemul.....si sunt muuuuuuuulti altii..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrucci e tare Posted July 26, 2010 Share Posted July 26, 2010 (edited) Voci bune se gasesc pt fiecare gen muzical abordatUn solist bun mi se pare si Warrel Dane de la Nevermore...pt genu respectiv e foarte ok.... Alt egzemplu ar fi Petri Lindroos pt Norther/Ensiferium , din nou pt genu abordat. Voci care mi se par proaste sunt ale lui James LaBrie de la Dream Theater.....coverurile dupa Metallica sunt penibile la vocal...altul ar mai fi King Diamond si bineinteles , inevitabilul Fred Durst....care e mai trist decat permite sistemul.....si sunt muuuuuuuulti altii..... Cat despre James LAbrie... Busheste 70 % din aparitiile live. In ultimul timp si-a mai dat drumul. Rateurile sunt sunt in cea mai mare parte datorate rupturii glandelor vocale pe care a suferit-o in decembrie 94',dupa ce a mancat mancare stricata si a vomitat. Edited July 26, 2010 by Petrucci e tare Link to comment Share on other sites More sharing options...
manbearpig Posted July 26, 2010 Share Posted July 26, 2010 Mie LaBrie mi se pare un vocal foarte bun, desi nu pot sa spun ca se numara printre preferatii mei. Recomand concertul Score: 20th anniversary al lui Dream Theater, unde LaBrie e in forma maxima. Totusi e destul de inconsecvent in ceea priveste calitatea cantarilor live. Altii buni (a se citi care imi plac mie): David Gilmour, Geddy Lee (mai ales in prezent, cand registrul i-a mai coborat), Mike Mattison (canta cu Derek Trucks), Warren Haynes, Mikael Akerfeldt. De voci proaste nu comentez. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rough Posted August 25, 2010 Share Posted August 25, 2010 (edited) si Richie Kotzen are voce misto (din cate am vazut eu nu a specificat nimeni) Edited August 25, 2010 by rough Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest oancius Posted August 25, 2010 Share Posted August 25, 2010 din romania cele mai bune: cristi minculescu,coiotul :"> ,si mihai traistariu ,din cate am vazut el poate duce cele mai multe octave parca 6 daca nu spun ceva aiurea iar duap coiotul cu 5? daca nu e bine corectatima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Emil... Posted September 15, 2010 Share Posted September 15, 2010 (edited) Cele mai bune voci din punctu' meu d vedere: David Coverdale Ian Gillan Ronnie James Dio Freddie Mercury Klaus Mein Edited September 15, 2010 by Emil... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladimir Tepes Posted September 15, 2010 Share Posted September 15, 2010 1. corpsegrinder fisher 2. travis ryan 3. chuck schuldiner 4. mike majewski 5. hupogrammos disciple's 6. abbath 7. max cavalera 8. killjoy 9. freddie mercury Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gig Bang Posted September 15, 2010 Share Posted September 15, 2010 David Defeis de la virgin Steele are o voce extraordinara Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest malakian Posted September 15, 2010 Share Posted September 15, 2010 Cele mai bune: 1. Freddie Mercury 2. Bruce Dickinson 3. Serj Tankian 4. James Hetfield 5. Bon Scott Cea mai slaba, parerea mea, e ca o are Axl Rose Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefmir Posted September 15, 2010 Share Posted September 15, 2010 Cea mai slaba, parerea mea, e ca o are Axl Rose vocea din prezent sau care? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest malakian Posted September 20, 2010 Share Posted September 20, 2010 vocea din prezent sau care? cea din prezent e praf, dar mie nu prea imi place nici vocea din tinerete Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Emil... Posted October 11, 2010 Share Posted October 11, 2010 mai ramurel 8-| best voice? Billie Joe armstrong / mike dirnt ( Green Day ) Robin McAuley (MSG) Klaus Meine (Scorpions) Sorin (E.M.I.L.) Vlase (ZOB) cele mai proaste? Axl Rose Hetfield Sunt de acord doar cu Klaus Meine... in rest poti sa dai foc listei cu best voice Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramurel Posted October 18, 2010 Share Posted October 18, 2010 (edited) Sorry, nu mã pot abține... : Edited October 18, 2010 by ramurel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest puf puf Posted November 1, 2010 Share Posted November 1, 2010 Cred ca toti suntem subiectivi sau ati uitat sa mentionati cele mai bune/proaste voci masculine din rock. @punkbass - nea sorin de la e.m.i.l. stie sa cante cateodata ) dar ca si voce....lasa de dorit. Sunt o gramada de artisti care te lasa fara nici un comentariu. Cateva voci care imi plac: Ray Lamontagne, Maynard James Keenan, Bobby Darin, Louis Prima, Josh Groban, Ryan Star. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasion-kill Posted December 5, 2010 Share Posted December 5, 2010 nu inteleg de ce bagati in acelasi top un vocal care canta normal cu un grohaitor ... nu au absolut nici o legatura ca stiluri ... sa zici despre La Brie ca-i vocal slab mi se pare aiurea total ... nu aveti treaba cu muzica ... faceti diferenta intre ton care nu e pe placul vostru si vocal slab. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ironside Posted January 6, 2011 Share Posted January 6, 2011 - James Hetfield - Freddie Mercury - Roger Waters - Klaus Meine - Ion Aldea Teodorovici - Amadeo Minghi - David Gilmour Link to comment Share on other sites More sharing options...
blashyrkh Posted January 11, 2011 Share Posted January 11, 2011 parerea mea [A MEA]: voci bune 1. LEMMY 2.LEMMY 3.Dickinson voci proaste: muuuulte!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bibanul Posted January 31, 2011 Share Posted January 31, 2011 Vorbind strict din sfera cunoscutului (adica avand in vedere ca sunt voci, bune si proaste, despre care nu am avut ocazia sa aflam), si exceptand lucrurile facute la misto (William Hung), topul meu este urmatorul: A / Vocile cele mai bune: 1. Freddie Mercury 2. Robert Plant 3. Steven Tyler 4. Axl Rose 5. Michael Jackson 6. Prince 7. Ronnie James Dio 8. Bruce Dickinson 9. Morrissey 10. Paul Rodgers B / Vocile cele mai proaste: 1. James Blunt 2. Adam Levine 3. Russell Hitchcock 4. Scott Stapp 5. Chad Kroeger 6. Johnny Rotten 7. Laurentiu Cazan 8. Bob Dylan 9. Neil Young 10. Rick Danko Link to comment Share on other sites More sharing options...
drblues Posted February 8, 2011 Share Posted February 8, 2011 Fish de la Marillion e printre cele mai tari voci ever. Lemmy e printre cele mai slabe dar compenseaza prin suflet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Morrigan Posted March 1, 2011 Share Posted March 1, 2011 Prea scrie toata lumea de trupe vechi, am zis sa bag si ceva mai pentru generatia actuala: 1. Jonny Craig (Emarosa) 2. Davey Havok (A.F.I.) 3. Maynard James Keenan (Tool, A perfect circle) 4. Dallas Greene (Alexisonfire) In afara de locul 1, ordinea nu e batuta in cuie. Si ca sa fie clar, e vorba de parerea mea si de preferintele mele muzicale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soniaxl Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 1. Freddie Mercury 2. Michael Jackson 3. Jim Morrison 4. Axl Rose 5. Bruce Dickinson 6. Paul Rodgers 7. Ville Valo 8. Ozzy Osbourne 9. Leo Iorga 10. Kempes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vince Windrider Posted March 10, 2011 Share Posted March 10, 2011 un vocal ``cu pretentii`` care cant incredibil de prost si de fals este horia brenciu.am vazut cateva esecuri de-ale ui la emisiunea lui dan bitman. Link to comment Share on other sites More sharing options...
caius Posted March 10, 2011 Share Posted March 10, 2011 Pavarotti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neo Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Biggy Posted April 20, 2011 Share Posted April 20, 2011 Cea mai buna voce JORN!!!!!!! Cele mai proaste...........vocile ce repeta la mine la sala JOKE ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Frets_on_fire Posted July 28, 2011 Share Posted July 28, 2011 monstre de EPIC de observat si ce canta chitaristul (cel Right-Handed , Synyster Gates) si cum rupe trem-ul in doua in fiecare melodie Link to comment Share on other sites More sharing options...
apocalipsa Posted August 1, 2011 Share Posted August 1, 2011 cea mai buna voce rick james si the beatles Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts