www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Bibanul

Active Members
 • Content Count

  56
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

12 Good

About Bibanul

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Bucharest, Romania

Other Information

 • Band
  Twin Picks
 • Gear
  Fender & Gibson guitars, Soldano amps

Recent Profile Visitors

5,088 profile views
 1. Bibanul

  Lansare Album Razvan Albu

  Multumesc!
 2. Bibanul

  Lansare Album Razvan Albu

  Multumesc, ma bucur ca ti-a placut.
 3. Bibanul

  Lansare Album Razvan Albu

  Albumul a fost lasat astazi si poate fi ascultat la aceasta locatie: https://razvanalbu.bandcamp.com/ Sper sa va placa!
 4. Bibanul

  Lansare Album Razvan Albu

  Incepand de astazi, se pot asculta clipuri de 30 sec ale tuturor pieselor de pe album aici. Variantele intregi vor fi disponibile asta-seara incepand cu ora 20, aici (link-ul nu va fi disponibil pana atunci). Enjoy!
 5. Bibanul

  vând Efecte Boss

  S-au dat CE-5 si DD-7. Raman asadar: - BOSS DS-1 (distorsiune): 160 lei - 2 x DUNLOP ECB 003-EU (alimentator 9V): 75 lei bucata Discount-ul pe care il ofer este putin peste 35% fata de preturile de la Guitar Shop de la data postarii, in conditiile in care efectele nu au niciun defect de functionare - asadar un deal foarte bun, dupa parerea mea. Contact: telefon (mai sus in anunt) sau PM.
 6. Bibanul

  Lansare Album Razvan Albu

  Marti, 17 mai 2016 lansez primul single "Hey Sally" de pe noul meu album, "This Life". Se poate urmari pe canalul de YouTube. Voi reveni cu informatii pe parcurs
 7. Bibanul

  vând Taylor 814Ce

  Indiferent unde am locuit si am invatat, este aberant sa propui un pret cu 25-30% mai mare in Romania decat in SUA, in conditiile in care salariile si nivelul de trai sunt semnificativ mai ridicate in SUA decat in Romania. Discutia nu are legatura cu geo-politica, ci cu educarea potentialului comparator. Permite-mi sa-ti prezint un concept care se invata atat in SUA, cat si in Romania: pretul este dictat de cerere si oferta. Este adevarat ca oferta este mult mai buna in SUA decat in Romania si ma bucur ca ai subliniat asta, insa nu trebuia sa te opresti aici; trebuia sa adaugi ca si cererea este mult, mult mai mare in SUA decat in Romania si ca pretul final este dictat de echilibrul dintre cele doua - nu doar de oferta (ta), asa cum ti-ai dori. In esenta, motivele pentru care preturile la anumite bunuri sunt mai ridicate in Romania decat in SUA sunt 1) taxele mari de import (pe care tu deja le-ai platit si nu sunt transferabile, din moment ce vanzarea are loc pe teritoriul Romaniei) si 2) lacomia. Este regretabil ca din dorinta de a avea lucruri frumoase, romanii accepta afirmatii de genul, "ar trebui sa stii ca o "x" fabricat in America nu poate fi mai ieftin in Romania," cand vorbim despre un produs 2nd hand si mai toate argumentele economice merg impotriva unei asemenea afirmatii. Nu te supara ca lumea se sesizeaza la pretul propus de tine; la fel as face si in situatia inversa i.e. daca cineva ar da un Strat american cu $300, fara explicatii - as banui ca vanzatorul este necunoscator si ca il ajut cu un sfat.
 8. Bibanul

  vând Efecte Boss

  Ok, am rezervat DD-7 pentru tine.
 9. Bibanul

  vând Taylor 814Ce

  In ce sens nu sunt relevante? Standardul de trai si salariile din SUA sunt mai ridicate decat in Romania, asadar de ce ti se pare normal sa fie mai scump un produs 2nd hand la noi decat la ei?
 10. Bibanul

  vând Framus Vintage Model 5/51

  Eu vad doua preturi. Am banuit ca cel mai apropiat de realitate este si cel real. Daca ma insel, sa-mi fie cu iertare.
 11. Bibanul

  vând Framus Vintage Model 5/51

  Pretul din postare este 1500 de lei. Daca e asa, atunci e de 2 ori si ceva mai ieftina decat modelul mentionat de tine de pe eBay.
 12. Bibanul

  cumpăr Caut Chorus Boss Ce5

  Salut, dau eu unul cu 270 de lei. https://forums.rgc.ro/topic/115114-efecte-boss/
 13. Pret: 450 lei Localitate: Bucuresti Contact: 0726560841 Accept schimburi: Nu accept schimburi Ma intereseaza sa cumpar un amp (daca se poate numi asa ) Fender Pawn Shop Special Greta. Este vorba despre acest model. Sunt dispus sa ofer RON 450.
 14. Se vand ieftin urmatoarele efecte: - BOSS DS-1 (distorsiune): 160 lei - BOSS CE-5 (chorus): 270 lei - BOSS DD-7 (delay): 450 lei - 2 x DUNLOP ECB 003-EU (alimentator 9V): 75 lei bucata Discount-ul pe care il ofer este putin peste 35% fata de preturile de la Guitar Shop de la data postarii, in conditiile in care efectele nu au niciun defect de functionare - asadar un deal foarte bun, dupa parerea mea. Contact: telefon (mai sus in anunt) sau PM. Iata si poze:
 15. Bibanul

  vând Fender Stratocaster Made In Usa

  Am o neclaritate: chitara din link-ul postat de Barbarossa s-a dat cu EUR 213.42, cea postata pe RGC costa RON 4,000; inteleg ca cele doua chitari sunt identice. Asadar de unde provine diferenta de pret dintre cele doua?
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.