www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Bogdi Skinny

Active Members
  • Posts

    213
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Bogdi Skinny

  1. Up ! Inca se cauta stapan nou ! Procesorul este foarte bun, mai ales pentru cunoscatori. Nu insist sa il vand, dar astept propuneri de schimburi !! Cabinet 100W, amp, pedale sau o chitara bass . Ori, un set de microfon si stativ . Hai noroc !
  2. esti cumva interesat de schimb cu procesor pe lampa, modelul asta? http://www.mcmusic.ro/chitara-bass-ro/efecte-ro-3/efecte-ro-2/vox-tonelab-procesor-multi-efect
  3. UP ! Schimb si (doar) pe un procesor Boss GT8, daca are cineva si doreste sa renunte la el
  4. UP ! Schimb si cu o orga care se incadreaza in raza pretului produsului (1300 ron). In rest, cabinete, amplificatoare sau alte pedale m-ar interesa.
  5. UP ! Oferte de cabinete, ampuri sau efecte. Totul se poate discuta
  6. UP ! Sunt interesat de diverse schimburi, legate de amplifuri, de preferat . Cabinete ar fi si mai frumos. Daca nu, vedem cum si cu ce ne putem intelege . Nu caut sa il vand, ci astept propuneri.
  7. Up ! Un procesor excelent pentru orice categorie de efecte . Astept propuneri.
  8. Se ofera catre schimb procesor Vox Tonelab Multi-Effect. Modelul este acesta -> http://www.mcmusic.ro/chitara-bass-ro/efecte-ro-3/efecte-ro-2/vox-tonelab-procesor-multi-efect L-am folosit pret de cativa ani, si am fost multumit de el. Are un mic defect estetic la capacul de la lampa, dupa cum se vede in poza. Motivul pentru care vreau sa il dau este ca nu mai doresc sa folosesc procesoare. Vine impreuna cu cablurile de alimentare aferente Sunt interesat strict de statie combo (RMS, Hybrid ar fi si mai frumos) sau cabinete de la 100 de wati in sus. Ofer si diferenta, in functie de solicitare. Pentru eventuale detalii, va rog sa ma contactati in mesaj privat. De preferat in Timis, sau pe o zona apropiata de judet ar fi ok. Dar acestea se pot discuta.
  9. Detin model identic, doar cu SD-uri in loc de EMG, iar culoarea este albastru deschis. Si pot spune ca este extrem de comoda si versatila pentru orice gen de metal. Un up de la mine pentru o chitara foarte buna si un pret mai mult decat decent
  10. da, baraitul exista si fara sa am chitara conectata. Am sa duc zilele urmatoare sculele intr-o hala cu impamantare corespunzatoare pentru a verifica daca sunetul apare si acolo. Cabinetul a fost luat de nou acum cativa ani si nefolosit. Am sa iau in calcul si voi verifica si spirele de pe bobina difului in caz ca sunetul persista. Amplificatorul a fost folosit in prezent pana la maxim volum 3. Mai tare nu il dau, din simplul fapt ca nu am nevoie, el se aude suficient de puternic si asa. S-ar putea sa fie de la boxa de iesire sau de la impamantare, o sa verific aceste detalli. Mersi de sfat.
  11. nu detin alt cabinet, doar respectivul. La sala a fost testat pe multiple cabinete si acel barait nu exista. M-am gandit ca s-ar putea sa fie si problema de impamantare prost facuta la bloc/apartament....
  12. Bun, deci m-am hotarat dupa o perioada lunga sa trec de la sistemul combo pe head cabinet. Am achizitionat un head hybrid Marshall Valvestate Vs100h la cabinetul meu de la Laney, model G112VE de 75W Am un barait de fundal cand le leg impreuna, dupa ce achizitionasem de la MCmusic un low noise speaker cable. Imi baraie cam pe toate canalele. Din cate am inteles, pot canta cu head de 100w pe cabinet de 75, cu conditia sa nu sar calul la volum. Bine, nu ca as putea asta acasa . Motivul acestui post este incercarea solutionarii problemelor. Am nevoie de atenuator? Sau pur si simplu baraie de la cabinet? Cablul este nou, ma indoiesc ca este de la el. A fost verificat de mine la o sala de repetitii pe diferite cabinete, toate de putere mai mare decat head-ul. Sa fie asta oare problema, ca e prea mic? Sau sa achizionez un cabinet de minim 100w. Fiec1x12, 2x12, 4x12... Sugestii? Mentionez ca nu am cunostinte avansate intr-ale combinatiei dintre head si cabinet, eu folosind numai combo-uri pana in prezent.
  13. este un head extraordinar, am avut ocazia sa cant si eu la un asemena mostru. Insa e greu sa faca rost cineva sa dea 10000 de lei pe el. Suma este justificata, insa daca n-ai trupa in care canti, si in mod implicit concerte...e greu. Este un head pentru cei profi, sau de oameni cu ceva aspiratii mai mari si buget mai consistent (evident, totul alternand pana la gusturi personale, asemeni marcilor de chitari). Unde mai punem faptul ca ai lasat la el cateva mii bune de lei...asta este. Spor la vanzare.
  14. Am inteles, in regula. Daca te razgandesti, ma anunti. O zi faina si spor la vanzare
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.