www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Ironside

Veteran
  • Posts

    985
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Kabul, Afganistan

Recent Profile Visitors

18595 profile views

Ironside's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Very Popular Rare
  • First Post
  • Collaborator Rare
  • Posting Machine Rare
  • Week One Done

Recent Badges

1k

Reputation

  1. Nu mi-as fi imaginat ca o sa se ajunga la asta... In plus, nimeni n-a semnalizat eroarea, ceea ce ma face sa cred ca, in momentul citirii, mintea procesa cam asa: "Da, total de acord, Gibson chiar miroase mai frumos". Acum se explica si demonstrarea inferioritatii chitarelor ESP prin apelativul "basini". "Basinile alea [de ESP]? Da-le dreacu, ca nu-mi plac!". Cu privire la Gibson... cinta greierii. Cre' ca daca am compara suma de bani care se duce anual in chitare Gibson la mina a 2-a cu cea care se duce pe instrumente noi, ar cistiga alea SH. Si mai inventez o baliverna: e posibil ca baietii astia sa fi reusit performanta de a-si fi, ei insisi, concurenta.
  2. Unde mai pui ca exercitiile de degete te ajuta si atunci cind n-ai prieten.
  3. 1. Nu mai lua de bun tot ce iti spun prietenii. Cind vine cineva si iti zice ca "asa e, ca stiu eu", intreaba-l de ce. Daca nu stie sa-ti dea o explicatie, nu-l lua in seama. 2. Pentru ca in loc sa studiezi si sa exersezi iti pierzi vremea gindindu-te la cum ar trebui s-o faci. In loc sa-ti vezi de drum, te opresti si te miri cum de nu e nicio bordura de care sa te impiedici. Serios, chiar e nevoie sa stea cineva sa-ti dicteze ce sa faci? OK, o sa fiu eu ala. Ia d-aici: e------------------------------------------------------1-2-3-4------------------- B-------------------------------------------1-2-3-4------------------------------ G--------------------------------1-2-3-4----------------------------------------- D----------------------1-2-3-4--------------------------------------------------- A------------1-2-3-4------------------------------------------=------------------ E--1-2-3-4----------------------------------------------------------------------- Poti sa-l faci la 200bpm in optime, triolet, saisprezecime? Daca nu, da-i bataie. Poti sa prinzi Do major in 5 locuri diferite? Poti sa cinti piesa ta preferata 1 la 1, pe backingtrack? @Restul Ma bajeti, ce-i tot povestiti voi aici vietile voastre, de parca ati fi mari vedete si ar avea vreo relevanta cum ati ajuns voi sa cintati dupa 3 ani de munca Knocking on heaven's door?
  4. Pai incepe si tu de acolo unde ti s-a terminat zona de confort. Alege-ti ceva ce nu poti sa faci (un riff dintr-o piesa sau un exercitiu) si fa-l pina poti. Si tot asa. Si vezi ca comfort se scrie confort. Cu n. Haide boss, nu mai speria fata. ) Asta e ca si cum ai zice "am 25 de ani deci sint proasta". Serios? Cum reusesti tu, Gia, sa-mi ridici mie tensiunea... Ia chitara aia si cinta la ea, nu mai cauta metode, scuze si alte balarii, ca balariile la care-ti sta tie mintea (if any) te ajuta doar sa primesti atentie nemeritata din partea forumistilor.
  5. Salut. Te credem pe cuvint, nu e nevoie s-o spui cu mina pe inima. De altfel, nu-ti poate spune nimeni ce probleme vei avea cu alta chitara. Du-te tu la magazin, probeaza si decide daca-ti place. Multa bafta.
  6. EMG-urile sint doze active, brotha. Cumva au caracterul lor. Squier + EMG active va suna mai mult a EMG activ si mai putin a Squier. Initial voiai un ML ieftin pe care sa-l modifici in timp. Acum ai ajuns la Squier. Esti sigur ca stii ce vrei? )
  7. Care-i problema si cum ai ajuns la concluzia ca alte doze o vor rezolva?
  8. De ce va luati voi chitare cu floyd daca stiti ca nu va trebuie floydu'?
  9. Sau poate erai tu mai usor de impresionat atunci. Nu am auzit de nimeni care sa fie mai destept dupa ce bea apa. In schimb, dupa alcool... Si ca sa nu fiu complet pe linga subiect: Cu siguranta primul Ibanez suna atit de diferit fata de al doilea Ibanez din cu totul alte motive decit tipul de finisaj.
  10. Eu momentan n-am amplificator. Pentru inceput, orice amplificator e bun. Decit nimic, mai bine naspa, nu? Si ca sa nu-ti omoare urechile prea tare, ai potentiometru' de volum. Stii, il dai mai incet si voila, you get to keep your ears intact. Genious. Multa bafta si sex naspa.
  11. Pai tu n-ai preferinte, koyos? Alege-ti si tu citeva piese care-ti plac si pe care le poti interpreta si voila. Problem solved. Bafta.
  12. YUKULE, chitara clasica n-are, ma, trussrod.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.