Ironside

Veteran
 • Content count

  984
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  32
 • Feedback

  100%

Ironside last won the day on July 25 2014

Ironside had the most liked content!

Community Reputation

1,029 Excellent

About Ironside

 • Rank
  terapte hau! N-auzi, ba, ca terapte hau?!

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Kabul, Afganistan

Other Information

 • Nume
  Selin Osama Genkur

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

16,417 profile views
 1. vând Epiphone Les Paul Slash Goldtop

  Frumoasa chitara.
 2. Ce Ne Mai Enerveaza

  Ma enervati voi.
 3. Valorificarea Timpului De Studiu

  Unde mai pui ca exercitiile de degete te ajuta si atunci cind n-ai prieten.
 4. Valorificarea Timpului De Studiu

  1. Nu mai lua de bun tot ce iti spun prietenii. Cind vine cineva si iti zice ca "asa e, ca stiu eu", intreaba-l de ce. Daca nu stie sa-ti dea o explicatie, nu-l lua in seama. 2. Pentru ca in loc sa studiezi si sa exersezi iti pierzi vremea gindindu-te la cum ar trebui s-o faci. In loc sa-ti vezi de drum, te opresti si te miri cum de nu e nicio bordura de care sa te impiedici. Serios, chiar e nevoie sa stea cineva sa-ti dicteze ce sa faci? OK, o sa fiu eu ala. Ia d-aici: e------------------------------------------------------1-2-3-4------------------- B-------------------------------------------1-2-3-4------------------------------ G--------------------------------1-2-3-4----------------------------------------- D----------------------1-2-3-4--------------------------------------------------- A------------1-2-3-4------------------------------------------=------------------ E--1-2-3-4----------------------------------------------------------------------- Poti sa-l faci la 200bpm in optime, triolet, saisprezecime? Daca nu, da-i bataie. Poti sa prinzi Do major in 5 locuri diferite? Poti sa cinti piesa ta preferata 1 la 1, pe backingtrack? @Restul Ma bajeti, ce-i tot povestiti voi aici vietile voastre, de parca ati fi mari vedete si ar avea vreo relevanta cum ati ajuns voi sa cintati dupa 3 ani de munca Knocking on heaven's door?
 5. Valorificarea Timpului De Studiu

  Pai incepe si tu de acolo unde ti s-a terminat zona de confort. Alege-ti ceva ce nu poti sa faci (un riff dintr-o piesa sau un exercitiu) si fa-l pina poti. Si tot asa. Si vezi ca comfort se scrie confort. Cu n. Haide boss, nu mai speria fata. ) Asta e ca si cum ai zice "am 25 de ani deci sint proasta". Serios? Cum reusesti tu, Gia, sa-mi ridici mie tensiunea... Ia chitara aia si cinta la ea, nu mai cauta metode, scuze si alte balarii, ca balariile la care-ti sta tie mintea (if any) te ajuta doar sa primesti atentie nemeritata din partea forumistilor.
 6. Voi Fi Multumit De Aceasta Chitara?

  Salut. Te credem pe cuvint, nu e nevoie s-o spui cu mina pe inima. De altfel, nu-ti poate spune nimeni ce probleme vei avea cu alta chitara. Du-te tu la magazin, probeaza si decide daca-ti place. Multa bafta.
 7. Chitara Ieftina Customizata?

  EMG-urile sint doze active, brotha. Cumva au caracterul lor. Squier + EMG active va suna mai mult a EMG activ si mai putin a Squier. Initial voiai un ML ieftin pe care sa-l modifici in timp. Acum ai ajuns la Squier. Esti sigur ca stii ce vrei? )
 8. Niste Doze Noi

  Care-i problema si cum ai ajuns la concluzia ca alte doze o vor rezolva?
 9. Floyd To Hardtail?

  De ce va luati voi chitare cu floyd daca stiti ca nu va trebuie floydu'?
 10. Paul Grigoriu A Încetat Din Viață

  Rest in peace.
 11. Natural Finish Vs Thick Paint

  Sau poate erai tu mai usor de impresionat atunci. Nu am auzit de nimeni care sa fie mai destept dupa ce bea apa. In schimb, dupa alcool... Si ca sa nu fiu complet pe linga subiect: Cu siguranta primul Ibanez suna atit de diferit fata de al doilea Ibanez din cu totul alte motive decit tipul de finisaj.
 12. Amplificator

  Eu momentan n-am amplificator. Pentru inceput, orice amplificator e bun. Decit nimic, mai bine naspa, nu? Si ca sa nu-ti omoare urechile prea tare, ai potentiometru' de volum. Stii, il dai mai incet si voila, you get to keep your ears intact. Genious. Multa bafta si sex naspa.
 13. Melodii, Urgent, Va Rog

  Pai tu n-ai preferinte, koyos? Alege-ti si tu citeva piese care-ti plac si pe care le poti interpreta si voila. Problem solved. Bafta.
 14. Corzi Prea Ridicate .

  YUKULE, chitara clasica n-are, ma, trussrod.