www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

chaosborn

Newcomers
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Recent Profile Visitors

1386 profile views

chaosborn's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Reputation

  1. Pret: 900 Localitate: Bucuresti Contact: 0730001991 Stare: Nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Chitara Washburn Anarchy X-series, ca noua, fara vopsea sarita sau matuita + amplificator Line 6 Spider IV, nou, nefolosit, in garantie, 900 lei. Cadou husa chitara, cablu Squier 5 m. Chitara separat se da la 600 lei iar amplificatorul la 380 lei.
  2. karpi, nu ma lansez in filozofia oportunitatilor femeii fata de barbat, oricat de interesanta ar fi, e o teorie care in curand va deveni istorie. Nici macar performanta nu e imboldul meu, imi doresc o deprindere pe post de deschidere catre cultura pentru fiica mea, atata tot. Poate ca nu totul merge spre performanta, cu siguranta creeaza, in schimb, un anume tip de personalitate cu interese pe masura. E felul meu de a-mi scoate copilu din rand
  3. @adidas, am extras ideea conform careia daca vrei rock sa fie profesor din domeniu si am s-o aplic! Dincolo de asta e vorba cumva si de curajul pe care "tati' " si-l aduna sa faca ce trebuie. Elementul didactic nu e neaparat punctul forte in topicul de fata. Tocmai d-aia sfaturile tuturor au ajutat la fix. Multumesc! Multumesc tuturor pentru sfaturi!
  4. @dani, e o idee buna, desi copiii asa mici sunt cam teritoriali. Acasa la ea ma tem ca ar fi mai distrata, cel putin la inceput. @karpi, par sa fie copilasi care incep sa invete destul de devreme, copii normali, fara pretentii de geniu si vad ca merge. Raman cu fixatia ca merita incercat. Uite si un exemplu de fetita de 6 ani care dupa cum se descurca pare sa fi inceput chiar mai devreme cu invatatul.
  5. Salutare! Caut de ceva vreme o formula castigatoare pentru fiica mea. Pe net am gasit diverse variante, din pacate doar in regim academic. Fetita mea are 4 ani jumatate, partea proasta este ca nici eu nu o pot invata, sunt incepator si altceva decat zanganit aiurea toata ziua nu fac. Am observat in schimb ca este fascinata de chitara, sta minute in sir absorbita de acustica sunetelor pe care incearca sa le potriveasca si sincer, pare ca atinge corzile alea cumva ..... Ar mai fi si cum a pus problema, nu a cerut sa se ”joace”, ci mi-a spus ca vrea sa invete sa cante la chitara, faza asta m-a cam convins! Unde si in ce regim ar putea un copil de aproape 5 ani sa invete sa cante la chitara?
  6. Pret: 250 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0730001991 Link producator: http://www.roccat.org/Products/Gaming-Sound/ROCCAT-Kave-5-1/ Stare: Nou Accept schimburi: Accept schimburi Casti Roccat Kave 5.1 real, microfon detasabil, amplificator cu alimentare usb, 250 lei sau schimb cu efect pedala chitara.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.