www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

smar2

Active Members
 • Content Count

  60
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Feedback

  0%

smar2 last won the day on December 5

smar2 had the most liked content!

Community Reputation

15 Good

About smar2

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Bucuresti (ex Galati)

Other Information

 • Gear
  bas: Ibanez SR505
  combo: Ashdown T15-180

Recent Profile Visitors

2,349 profile views
 1. Multumesc pentru aprecieri. Pretul nu e postat pe site. Fiind la inceput, ma gandesc ca pretul mai poate suferi ajustari, in functie de cerere si de cate pot fabrica. Daca voi avea comenzi si din afara tarii, intentionez sa pun pretul putin mai mare decat pentru Romania. Nu am pus pretul nici in acest topic, pentru ca e la sectiunea DIY. Voi face cat de curand si un topic la Mica Publicitate. Dar ca sa raspund totusi la intrebare, in momentul de fata pentru Romania pretul e de 500 lei varianta cu acumulatori Samsung (Silent Power 4x2), si 600 de lei varianta cu acumulatori Panasonic (Silent Power 4x2 plus). Acumulatorii sunt Li-Ion, iar capacitatea celor Panasonic e cu 30% mai mare (deci si timpul de functionare cu 30% mai lung).
 2. In ultimul an am conceput si construit un sursa de 9V pentru 8 pedale. Tocmai ce i-am facut website (https://silent-power.eu) si pagina de FB (fb.com/silent.power.eu), pe care va invit sa le vizitati. Am inceput proiectul dupa ce am observat cam care sunt problemele cu alimentarea pedalelor pe la salile de repetitie si pe la concerte. Brum si zgomot de retea venite prin alimentarea de 220V de la lumini, ventilatoare; probleme cu prelungitoarele vechi ori prea scurte; timp mare la set-up in cazul alimentatoarelor individuale; la alimentarea cu baterii de 9V acestea se pot termina brusc... Asa ca am proiectat o sursa pe acumulatori (implicit complet separata de reteaua de 220V), cu capacitate a acumulatorilor mare, deci timp mare de functionare, si cu afisare a nivelului de incarcare. Regulatoarele de tensiune NU sunt in comutatie, asa ca nu exista nici zgomote de inalta frecventa, specifice acestora.
 3. smar2

  Cele 12 Pozitii La Chitara

  Depinde cu ce degete apesi. De exemplu daca iei re major cu degetele 1, 2 si 3, esti in pozitia a II-a, daca iei acelasi re major cu degetele 2, 3, 4, esti in pozitia I. Oricum, pozitiile te ajuta mai mult in citirea notelor, in sensul ca multe note includ pozitia (cu cifre romane) si digitatia (cu cifre arabe). Deasemenea, poti nota tu pozitiile pe o partitura pe care o descifrezi, pentru a retine cam unde pe grif apasai pentru a obtine notele dorite. Asta pentru ca aceeasi nota o poti lua in cateva pozitii diferite... si implicit unele pozitii vor fi mai favorabile anumitor pasaje decat altele...
 4. smar2

  Intrebare Despre Garantia Chitarei.

  Decat sa ne intrebi pe noi, nu mai bine intrebi la magazinul care ti-a acordat garantia? Dai un telefon si afli. Cu atat mai mult cu cat conditiile de acordare a garantiei pot diferi destul de mult intre magazine...
 5. Pret: 7.5 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0744 44 11 74 Stare: Nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Banda de cupru are latimea de 50mm si grosimea de 0.1mm. Adezivul este conductor electric, asa ca nu trebuie cositorite intre ele bucatile de folie. Eu mi-am ecranat Ibanezul cu asa ceva si rezultatele sunt evidente. Ce-i drept, ecranarea din fabrica mi s-a parut o mizerie, in sensul ca erau doar niste placute metalice pe spatele dozelor, care nu imbracau nici pe departe toata partea din spate a dozelor. Iar in cavitatea pt. electronica era data doar o vopsea conductoare, care probabil in 10-12 ani si-a mai pierdut din proprietati. Una peste alta am scapat de un buzz deranjant de frecventa foarte inalta (probabil prindea unde electromagnetice de la alimentatoare in comutatie). Mi-au mai ramas banda, asa ca pot vinde cui e interesat, cu 7.5 lei /metru. Prefer vanzare personala in Bucuresti. In tara trimit doar prin curier, ca nu vreau sa-mi bat capul sa merg la posta, dar e cam scump si nu stiu daca mai renteaza pentru cumparator. Emu - 0744 44 11 74
 6. smar2

  Cautam Bassist Ratacit

  N-au disparut ratacitii, doar ca presupun ca prefera si alte genuri muzicale decat eternele coveruri optzeciste dupa niste trupe de mult apuse, sau muzici moderne agresiv-progresive Eu unul ma uit de cativa ani pe aici pe la anunturi dar nu ma regasesc in influentele muzicale amintite in ele.
 7. smar2

  Trupa Din Bucuresti, Cautam Basist

  Faceti derogare de la criteriul cu ascultatul si placutul rock-ului clasic? Dar de la cel al disponibilitatii in weekend-uri? Am si alte hobby-uri, asa ca aproximativ jumatate din weekenduri nu sunt in Bucuresti (vara chiar mai multe).
 8. smar2

  Ibanez Sr500 Cu 4 Corzi Sau Cu 5 ?

  Al meu are griful din wenge+bubinga, cred ca prin 2006-2007 l-am cumparat. Din ce fac grifurile acum?
 9. Fain... Nu mai ascultasem Schonberg de vreo 10 ani...
 10. smar2

  Cautam Basist Din Bucuresti

  ...sau ai putea sa adaugi si un clip live, o mostra de piesa, sau ceva din care sa-si dea seama si cititorul interesat de nivelul tehnic si directia artistica in care s-ar dori pozitionat proiectul vostru... ( nu-i asa ca suna interesant fraza mea? sugestia era pe bune, totusi...)
 11. smar2

  Tips Cauta Basist

  inca n-ati gasit om?
 12. smar2

  Tips Cauta Basist

  Mai e de actualitate anuntul?
 13. smar2

  Diy Usb Audio Interface

  In momentul in care IC-ul cu pricina are regsitre de memorie si instructiuni optimizate in scopul procesarii semnalelor (iar in unele cazuri si detalii ce tin de arhitectura interna care au ca scop tot marirea eficentei si a vitezei in cazul procesarilor de semnal), respectivul procesor nu mai e de uz general, el fiind specializat pe DSP (vezi si seria ADSP de la aceiasi Analog Devices).
 14. smar2

  Diy Usb Audio Interface

  iar ca ADC, poti folosi cu succes AD1974, 4 canale, 24bits, 96khz sampling rate... plus niste SNR-uri excelente...
 15. smar2

  Diy Usb Audio Interface

  Vezi ca au Analog Devices o serie de controllere cu dsp intern... cu un controller de uz general nu cred ca ai vreo sansa sa iti iasa ceva cat de cat decent...
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.