www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Milka

Newcomers
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Roman , Neamt

Other Information

  • Band
    -
  • Gear
    Chitara clasica .

Milka's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Pai am exersat ce a zis ea ... ne-a invatat pana acum doar notele de pe grif si le stiu . Saptamana asta e plecata nush unde si nu am facut . Ziceam sa-mi spuneti ceva care sa mai pot face pe langa ce ma invata la curs .
  2. Hei , salut ! Sunt incepator pe chitara clasica ... ati putea sa-mi dati un plan de invatare a catorva acorduri si ce este esential ? Pentru ca eu nu ma prea pricep si cursuri fac o data pe saptamana ... Multumesc ...
  3. photo uploading Scuzati pentru claritatea nasoala . E stramb gatul ?
  4. Asta este chestia , eu cred ca corzile sunt prea inalte din sa . Cand prind un acord pe o alta chitara , a unui coleg , parca il prind mai cu usurinta si simt ca si corzile sunt mai apropiate de grif . Ce as putea face ?
  5. Eu stiam ca doar cele acustice au tija metalica (truss-rod) pentru a corecta curbura gatului deoarece au corzi metalice si tensiunea este mai mare decat la chitara clasica . A mea este clasica si nu cred ca are astfel de tija .
  6. Salutare . Vin pe acest forum cu Inca o mica problema . La chitara mea classica mi se pare ca am corzile prea ridicate . Din CE am citit pe net trebuie sa apas pe fretul 1 si pe fretul 12 in acelasi timp si sa vad daca corzile ating freturile . La mine exista o mica distanta intre freturi si corzi . Putin ajutor va rog .
  7. Salut . Imi acordez chitara cu AP Tuner 3.08 . La coarda G acolo scrie ca trebuie sa fie G3 , dar cand pun microfonul si ciupesc coarda imi arata pentru o secunda G3 si apoi imi arata G4 in continuare . Am inteles ca G3 este cu o octava mai jos decat G4 . Putin ajutor ? Edit : Cu toate ca coarda imi suna bine dupa urechea mea .
  8. Asta era ... cel putin asa am priceput m-am dus la unu si i-am spus (unu care se pricepe , desigur , ca doar nu ma apucam sa scot eu coarda ) . Multumesc .
  9. Salut ! In primul rand as vrea sa-mi cer scuze daca cumva mai exista un topic de genul . Am fost la un prieten de-al meu sa-l ajut sa-si acordeze chitara clasica nou-nouta ( cumparata de la LIDL ) , un Clifton ( nu-i stiu modelul ) . Am descarcat aplicatia GuitarTuna pe tableta lui si am inceput sa acordam . De la coarda G cheitele se rasuceau tot mai greu si noua ni se parea ca corzile se vor rupe si asa ne-am oprit . Este normal ca cheitele sa se rasuceasca greu ? Va rog frumos , putin ajutor ! Multumesc .
  10. Salut , sunt nou pe acest forum , cu toate ca de acum 10 zile imi petrec fiecare noapte cu telefonul in mana citind pe acesta . Sunt incepator si , ca orice incepator , doresc sa-mi cumpar o chitara . Aceasta pasiune a inceput cand un coleg de-al meu de la scoala a fost pus de dna. profesoara de muzica sa-si aduca chitara sa ne acompanieze la nu stiu ce colinde ... si in fiecare zi in care repetam cu clasa , repetam si eu la chitara si am vazut ca imi place . I-am spus mamei si tatalui si au spus ca sunt de acord , dar bugetul meu nu este cine stie ce , 200 lei maxim . De cateva zile imi tot caut o chitara clasica ... prietenul acela mi-a recomandat aceasta chitara ... : http://www.allegromusic.ro/chitare-clasice-44-/10563-flame-cg-100-bk-44-set.html. voi , ca profesionisti , v-as ruga sa ma sfatuiti daca este buna , daca nu , sa stiu daca dau comanda sau nu . Din pacate , in orasul meu nu este nici un magazin de instrumente muzicale de la care as putea cumpara ... testa si verifica ... deci ultima optiune ar fi comandarea online . Va multumesc si astept cat mai multe sfaturi .
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.