www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Poze cu chitarele noastre

Cosu
 Share

Recommended Posts

Pentru fanii Carvin:

Carvin's New Company, Kiesel Guitars, to Handle Guitar and Bass Manufacturing

http://www.guitarworld.com/carvins-new-company-kiesel-guitars-handle-guitar-and-bass-manufacturing

Hah, am intuit asta de cand tot scotea modelele pe care scria Kiesel

Acel headless nou mi se pare absolut demential de fain.

If u ask me, e good news...love what the man does.

• Like 1

Am trecut si eu la lucruri serioase  :w00t: .

Gibson SG Special Radiant Red cu doze DiMarzio 36th anniversary paf.

Nu are inlayurile si bindingul unui Standard, dar, dupa parerea mea, este o chitara foarte cinstita si comoda. Foarte usoara si foarte rezonanta. Dozele mi se par excelente.

post-11684-0-72458100-1422304114_thumb.jpg

post-11684-0-24904700-1422304115_thumb.jpg

• Like 8

Gat maple-maple gasit pe ebay, nut tusq, pickguard alb, bridge wilkinson gold, locking tuners, i-am mutat potul de volum mai jos ca ma incurca la palm muting si gaura am acoperit-o cu o pana   :rcain:, adaugat switch pentru doza bridge + neck, tonul 2 legat la doza din bridge. Nu i-am mai pus string tree-ul ca nu simt nevoia dar am unul roller pe aici pentru viitor. N-as da-o pentru nimic in lume, suna excelent, tine acordajul oricat as abuza de vibrator si ma simt tare bine cu dansa. "Long term relationship" 

Edited by SolDiez
  • Like 2

Gat maple-maple gasit pe ebay, nut tusq, pickguard alb, bridge wilkinson gold, locking tuners, i-am mutat potul de volum mai jos ca ma incurca la palm muting si gaura am acoperit-o cu o pana :rcain:, adaugat switch pentru doza bridge + neck, tonul 2 legat la doza din bridge. Nu i-am mai pus string tree-ul ca nu simt nevoia dar am unul roller pe aici pentru viitor. N-as da-o pentru nimic in lume, suna excelent, tine acordajul oricat as abuza de vibrator si ma simt tare bine cu dansa. "Long term relationship"

http://www.imageshost.eu/images/2015/02/09/squier.jpg

http://www.imageshost.eu/images/2015/02/09/squier2.jpg

Frumoasa, eu ii lasam potentiometru nemutat, dar tot frumoasa ramane ;). Sa o canti cu placere!!!!

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Parca exita si varianta cu 7 corzi.

Sa ma corectezi daca gresesc, dar parca am vazut un clip pe Andertoons si exista un astfel de model.

Daca exista, poti sa imi spui daca au adus si in RO? Vreau sa imi iau una.

Daca tot m-am trezit cu toate electricele vandute, am zis sa profit de moment si sa imi iau o chitara mai seriosa pe care sper sa nu o mai schimb.

Ibanez RGIR20BE aparuta anul acesta :D

Teoretic pe site-ul ibanez nu apare modelul asta (doar in state apar toate variantele: 6 corzi, 7 corzi, bridge fix, floyd). Din cate am inteles sunt doar cateva bucati in tara (acesta cu 6 corzi fiind singurul model). Am trimit un mail la mcmusic sa ii intreb daca aduc varianta cu bridge fix, cu 7 corzi dar nu au raspuns nici dupa 3 saptamani.