Guest pasarel Posted February 28, 2009 Share Posted February 28, 2009 Ray Charles Ian Gillan Robert Plant Jimi Hendrix [stiu ca multi zic ca avea voce nasoala, mie imi place] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Tanase Posted March 22, 2009 Share Posted March 22, 2009 in afara de mine...hihi: cele mai bune din ro: Byron George (ex-TRavka) Kempes Artanu (ordinea e aleatorie) Dan teodorescu (canta extrem de corect) Din afara se stie: David Coverdale Blackie Lawless (W.A.S.P.) Ozzy (ptr ca e deosebit...) Jack Black (mai nou) si sunt mai multi o zi buna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest abracadaver Posted March 23, 2009 Share Posted March 23, 2009 Am citit (cu destula atentie) toate parerile si am observat cu mare parere de rau ca a fost omisa o voce de exceptie(dupa parerea me) si anume MARK KNOPFLER - DIRE STRAITS.Gresesc eu cumva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alin Rosulescu Posted March 23, 2009 Share Posted March 23, 2009 La prima strigara astia imi vin in minte (ordinea este aleatoare exceptie facand Freddie Mercury) Freddie Mercury Ronnie James Dio Klaus Meine David Coverdale Jon Bon Jovi Ian Gillan Robert Plant Glen Hughes Joe Lynn Turner Jon Oliva Zak Stevens Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest TheFly Posted April 1, 2009 Share Posted April 1, 2009 De la inceput am sa precizez 2 lucururi: 1-mi-e foarte somn 2-nu am indrazneala sa comentez despre niciunul din cei pe care ii voi enumera si nici despre cei pe care ii voi omite, ca au voci bune sau proaste, pentru simplul motiv ca nu studiez canto si nu ma pricep. Ma voi rezuma doar sa spun ca imi plac sau nu. Asadar: la ce imi place: Freddy Mercury(vad ca ne-a obsedat pe multi ), Roger Waters, Anthony (sper ca nu gresesc) de la RHCP, Jim Morrison, Rod Stewart, Robert Plant (eh... se descurca Page si fara el ), Dave Gahan,Toni Seicarescu (imi place si vocea lu Cristi Enache-bun omul, in special pentru ca poate canta live mult si diferit, dar sunt totusi fan al Directiei 5 din anii '90), Sting, Mark Knopfler. Ordinea este absolut aleatoare. Alaturi de acestia, evident 2 voci feminine (off topic) : Paula Seling si Tarja Turunen (pentru a intelege fenomenul, ascultati Nightwish cu ea vocal si cu cea noua si dati-va cu parerea cine pe cine a branduit ) La ce nu imi place (din nou cu precizarea ca asta nu inseamna ca le consider voci proaste): Axel Rose - he realy sucks for me , mai bine canta Izzy Stradlin si cu vocea, si acum erau best of all time, Klaus Meine (ca si Guns N Roses, ascult trupa pentru muzica extraordinara, dar vocea ma lasa cel putin rece), ala de la Audioslave (nush cum ii zice, dar I realy hate him, parca e strans de c...e ), Kurt Cobain (aceasi situatie ca la GNR si Scorpions). La capitolul voci de viitor, ca sa ma injure lumea si sa dea cu rosii , Bill Kaulitz de la Tokio Hotel. Chiar e nevoie de un soc in showbiz si astia o sa zdruncine un pic industria in urmatorii ani. Sunt foarte tineri inca dar par hotarati. Apropo, Axel la varsta lui nu ii semana decat la freza, la voce cred ca neamtul e un pic in fata. Sper sa nu ii calce pe urme la penibilitate domnului Rose (scuze ca sunt asa suparat pe el in seara asta, dar nu inteleg cum a putut sa ii reproseze lui Slash ca intra beat si drogat pe scena, tind sa cred ca omul nu il auzea prea bine mai degraba). V-am lasat! Noapte buna! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hix Posted April 3, 2009 Share Posted April 3, 2009 Hihihi hai sa zic si eu : Incep cu cei din afara : Corelli( pur si simplu o forta a naturii ) ) - Di Stefano( extrem de delicat, mai ales in tinerete) - Caruso(duh, o voce extrem de uniforma, modelul pt. tenorul modern) - http://www.youtube.com/watch?v=eDnoLNulmf8 Gigli(tot asa, foarte delicat, catifelat) - http://www.youtube.com/watch?v=c9Q5oqXJCkE Bjorling( tehnica excelenta ) - http://www.youtube.com/watch?v=gePSPGSSMqo Aragall(Pavarotti insusi a zis ca dintre Aragall Domingo si Pavarotti Aragall e cel mai bun. Din pacate a avut foarte multe probleme de stage fright si deci o cariera destul de scurta) Kraus(foarte underrated pe nedrept, excelenta tehnica, excelente acute plus o cariera extrem de lunga) - (ascultati contra re-ul de la sf hihi)Pavarotti - - Un Tonio si un duce excelent Rockwell Blake(un tenor foarte light cu tehnica buna ) - ( in aceasta varianta de mes amis cele 9 C-uri nu-i ajung asa ca mai condimenteaza totul cu un contra RE ) ) Romani : Marius Brenciu - Ion Buzea - http://www.youtube.com/watch?v=rGkhNXPZico Aaah si am precizat doar tenori...UPS ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest .::Chris::. Posted April 30, 2009 Share Posted April 30, 2009 Mai adaug la voci care nu imi plac, vocea tipului de la Celelalte Cuvinte....Puteti sa imi sariti in cap cat vreti, pe mine ma zgarie pe timpane vocea lui. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Un Tobar Posted April 30, 2009 Share Posted April 30, 2009 Si sa nu uitam de Eric Adams de la Manowar . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitriyus Posted April 30, 2009 Share Posted April 30, 2009 Si sa nu uitam de Eric Adams de la Manowar . Nu uitam, mai ales ca o sa-l vedem la vara live!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bogdan(tl)91 Posted May 17, 2009 Share Posted May 17, 2009 totusi acuma fiecare are alte pareri eu oricum orice ar zice oricine pe primul loc la cea mai buna voce masculine e James Hetfield, mie imi place cum canta si eu zic ca vocea lui e tocmai potrivita pe genul pe care il canta, dar acuma oricine ma poate contrazice ca mna nu toti sunt fani Metalica sau al lui James;) si imi mai place cum canta si Cat Stevens,Ozzy Osbourne, James Brown, solistul de la Incubus(nu mai stiu cum il cheama) si nu stiu cum de ati uitat de The Beatles si solistul de la ei imi place cum canta si cam atat mai sunt formatii si persoane care imi place cum canta dar prefer sa nu stau acuma sa enumer tot;)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest denise Posted May 17, 2009 Share Posted May 17, 2009 Heia tuturor... Hmm pai dupa parerea doar a mea personala si presupun ca si a catorva persoane de pe aici as face un clasament in genul asta::-?? 1.Dani Filth(la care am fost la concert de curand,si am stat chiar ft aproape de scena sa ma conving si baiatu ala sare efectiv peste octave de zici ca vocea ii este pe arcuri...dea dreptul "waw"!Si nici nu foloseste procesor procesor pe voce...:-o) 2.James Hetfield e o voce buna,are un timbru cald,armonios chiar daca mai nou o mai da in gropi...da noi il iertam pentru ca e marele "H" si nah ...jos palaria ce ar fii fost Metallica daca nu ar fii fost el??? Hmm si sa nu uitam de oamenii care au facut istorie in muzica... Elvis,Michel J...etc;)) Si as putea spune ca si eu ma pot "mandrii"cu o voce buna,puternica ce se intinde pe 3 octave:) In resti....ROCK 'ON baby! Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpi Posted May 17, 2009 Share Posted May 17, 2009 totusi acuma fiecare are alte parerieu oricum orice ar zice oricine pe primul loc la cea mai buna voce masculine e James Hetfield, mie imi place cum canta si eu zic ca vocea lui e tocmai potrivita pe genul pe care il canta, dar acuma oricine ma poate contrazice ca mna nu toti sunt fani Metalica sau al lui James;) si imi mai place cum canta si Cat Stevens,Ozzy Osbourne, James Brown, solistul de la Incubus(nu mai stiu cum il cheama) si nu stiu cum de ati uitat de The Beatles si solistul de la ei imi place cum canta si cam atat mai sunt formatii si persoane care imi place cum canta dar prefer sa nu stau acuma sa enumer tot;)) The Beatles acolo cantau mai multi solisti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bogdan(tl)91 Posted May 17, 2009 Share Posted May 17, 2009 The Beatles acolo cantau mai multi solisti in fine... de exemplu in mel Let it be cel care canta nush cum il cheama exac ca sa iti spun.mie imi placea cum canta Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpi Posted May 17, 2009 Share Posted May 17, 2009 (edited) in fine... de exemplu in mel Let it be cel care canta nush cum il cheama exac ca sa iti spun.mie imi placea cum canta Toti cantau bine John Lennon si Paul erau compozitorii de baza si vocalistii principali. Edited May 17, 2009 by karpi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micutu JBJ Posted January 29, 2010 Share Posted January 29, 2010 Salutare! Mda , interesante alegeri . O sa fac si eu o lista , dar nu cu care canta bine/prost , mai repede care-mi place si care nu .Ea ar suna cam asa : 1. Jon Bon Jovi - vocea lui din 88-90 , showurile alea l-au costat vocea . Acele note din Living in Sin sau I'll be there for you live ... 2.Mike Matjevic ( Steelheart ) 3.Sebastian Bach ( ex-Skid Row ) - that's my IDOL 4.Axl Rose ( poate fi imitat ? ) 5.Layne Stanley 6.Steven Tyler 7.Robert Plant 8.Richie Sambora ( chitarist in formatia Bon Jovi ) 9.Mark Slaughter ( deci waw , ce voce . Pacat ca acum zici ca e o pisica stransa de gat ) ) 10.Michael Sweet ( ma mir ca nu a fost precizat , canta in Stryper ) 11.Blackie Lawless ( ca vorbeam de voci inconfundabile .. ) 12. Jani Lane 13.David Coverdale 14.Freddie Mercury 15.Jim Morrison ( asta da frontman ) 16.Tom Keifer ( Cinderella - altu' caruia ii bubuie corzile vocale ) 17.Michael Kiske 18.Freddy Curci 19.Paul Stanley 20.Brad Delp ( Boston ) 21.Don Dokken (ce voce fenomenala avea prin '82 ) 22.Cobain ( hai ca era prea tare ) ) 23.Eddy Vedder 24.Bret Michaels ( the sound of glam 25.Steve Perry.Nu-mi plac Brian Johnson , Vince Neil , Mick Jagger si camt atat . Asta nu inseamna ca nu ascult TNT , Dr. Feelgood sau Angie .... dar asa ca stil . A , si am uitat de Michael Hutchence , mare voce . Daca stau sa ma gandesc , majoritatea care aveau o super voce au sfarsit cu creieri pe pereti sau ... altfel ) . Sad ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo. Posted April 30, 2010 Share Posted April 30, 2010 si dinpotriva...marilyn manson are super voce.... frate manson nu are chiar asa super voce, eu sincer nu o incadrez nici la voci banale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex967 Posted May 1, 2010 Share Posted May 1, 2010 Voci bune: Freddie Mercury Axl Rose Jon Bon Jovi Paul Stanley Alice Cooper Bryan Adams :-? Kurt Cobain ( R.I.P. ) Layne Staley Si mai sunt multi altii... Link to comment Share on other sites More sharing options...
andjar Posted May 1, 2010 Share Posted May 1, 2010 vocile mele preferare: Jack Bruce Staley Layne Roger Daltrey Chris Cornell Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Radu White Posted May 1, 2010 Share Posted May 1, 2010 topul meu Jimmi Hendrix Freddie Mercury W. Axl Rose Klaus Meine James Hetfield bonus Slash Link to comment Share on other sites More sharing options...
apocalipsa Posted May 2, 2010 Share Posted May 2, 2010 ZAPPA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Riff Hudson Posted May 3, 2010 Share Posted May 3, 2010 Voci bune intr-o ordine aleatorie: Brian Johnson(AC/DC) Sebastian Bach(Skid Row) Jon Bon Jovi Dani Filth Solistul de la Haggard(habar n-am cum il cheama) Till Lindemann(Rammstein) Voci proaste: Axl Rose Bonn Scott(ex ACDC) Hetfield pe albumele mai vechi ale Metallica Link to comment Share on other sites More sharing options...
lightfrets Posted May 3, 2010 Share Posted May 3, 2010 (edited) Baietii care stiu sa cante bine: Axl Rose Freddy Mercury Klaus Meine Dio Bryan Adams Ozzy Osbourne Joey Tempest Sebastian Bach Brian Johnson Robert Johnson Robert Plant Bon Jovi Stevie Ray Vaughan Eric Clapton BB. King Chuck Berry ( Chuck Berry traieste mai mult decat Chuck Noris ) Edited May 3, 2010 by lightfrets Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefmir Posted May 4, 2010 Share Posted May 4, 2010 My personal top 10: 1. Freddie Mercury; 2. Elvis; 3. Ozzy; 4. Axl Rose(vocea din tinerete); 5. Bon Jovi(idem); 6. Robert Plant(Led Zeppelin); 7. Rod Evans(Deep Purple); 8. Roger Daltrey(The Who); 9. Frank Zappa; 10. Jimi Hendrix; Ultimii doi...nu-s chiar asa de inzestrati, dar nu-s de neglijat Rock on! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Jive Posted May 25, 2010 Share Posted May 25, 2010 In no particular order Axl Rose Adam Lambert Freddie Mercury Kempes (ex Cargo) Imi place foarte mult timbrul vocal al solistului de la Korn,nu-mi vine-n cap numele... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Michael.Jhoan Posted May 31, 2010 Share Posted May 31, 2010 1. Freddie Mercury 2. Michael Jackson 3. Matt Bellamy 4. Jared Leto (mie personal imi place de mor:X) 5. Chris Cornell 6. Steve Wonder 7. Vitas! 8. Adam Lambert 9. Phil Collins (canta perfect live!) 10. George Michael 11. Michael Bolton 12. Roger Taylor 13. Robbie Williams 14. Steven Tyler 15. Andrea Bocelli D-ale noastre: 1. Bittman 2. Traistariu 3. Dan Balan 4. RR-itu din Vank, nu mai stiu cum il cheama... si Cornel din Vank e ok. Poate sunt voci mai bune, eu pe astea le stiu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greengod Posted June 6, 2010 Share Posted June 6, 2010 Matthew Bellamy, David Coverdale, Roy Khan, Ronnie James Dio,Mercury,bla bla Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest JamesCicio Posted June 7, 2010 Share Posted June 7, 2010 Gutza FTW ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mar_iXs Posted June 7, 2010 Share Posted June 7, 2010 Am citit (cu destula atentie) toate parerile si am observat cu mare parere de rau ca a fost omisa o voce de exceptie(dupa parerea me) si anume MARK KNOPFLER - DIRE STRAITS.Gresesc eu cumva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramurel Posted June 7, 2010 Share Posted June 7, 2010 (edited) Mulți cu voce foarte bunã, însã înzestrați natural, acoperind mai multe octave, mi se par Freddie Mercury ºi Ian Gillan. De la noi, sper sa nu trageți , cum îl chema pe bãiatul ãla care cânta cu Daniela Gyorfy "De ce mã minți"?... Mi-a rãmas pe "retinã"... Edited June 7, 2010 by ramurel Link to comment Share on other sites More sharing options...
punkbass Posted June 8, 2010 Share Posted June 8, 2010 mai ramurel 8-| best voice? Billie Joe armstrong / mike dirnt ( Green Day ) Robin McAuley (MSG) Klaus Meine (Scorpions) Sorin (E.M.I.L.) Vlase (ZOB) cele mai proaste? Axl Rose Hetfield Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts