www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Riff Hudson

Veteran
  • Posts

    308
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Riff Hudson

  1. Cea Mai Mare Tragedie A Umanității Care Încă Ne Bântuie? are you for real? citeste-l pe Marx si dup-aia mai vorbeste. unde dracu se nasc hipsteri cretini d-astia, nu stiu...
  2. ai o voce prea faina ca sa iti mai pierzi timpul cu chitara/bass/alte instrumente. get your priorities straight!
  3. wow..ce seamana vocalistul cu ZP Theart la voce si chitaristul rupe! fain de tot stilul asta de nintendo metal !
  4. Nici una nici alta. Bill Lawrence L-500XL
  5. +1 Pentru Line 6 Spider IV 15 w! am detinut unul timp de 2 ani de zile. genial pentru metale, dar si pentru bluesereli sau hard rock. scoate inaltele bine bine de tot, squealuri la fel, si eu sunt extrem de pretentios la asa ceva. e un amplificator genial! aa, si e foarte puternic pt 15w, dat la volum maxim face ferestrele sa zbarnaie intr-o camera de 15 mp, fara sa piarda din claritate.
  6. aoelo, mikerule, m-ai facut de competitie cu trimiterea de mi-ai dat-o )) mai bine imi spuneai de fizica cuantica, quasari, etc ) ce mi-a scris leftie,, legat de Do major.. am cautat gama pe allguitarchord.com o stiam si eu, numai ca nu o stiam dupa nume, stiam ca merge mana in mana cu gama de care ziceam, dar nu ii stiam numele oricum, faina treaba asta cu relativele
  7. inca o intrebare, ca am tot google'it si nu am gasit nimic mai 'mura-n gura': cum se afla relativa pentru A harmonic minor aka Jewish scale?
  8. mai e si varianta lui John Frusciante, dar nu e un cover perfect, e mai mult o interpretare proprie.
  9. care e faza cu cercul cvintelor si armurile astea? adica e o legatura sau o potrivire intre sa zicem C major si A minor sau intre D major si B minor? (nu dati cu pietre, sunt praf la teorie; nici cu practica nu stau fantastic ) )
  10. n-o sa pupam niciodata atmosfera la concertul lor din bucuresti cum e la francezi. decat daca ne organizam dinainte astia de p-aci care mergem sa o punem de un moshpit din ala intens
  11. mi-am luat pana la urma caseta d-aia adaptoare (am dat 10 ron pe ea) ca am citit ca modulatoarele alea fac figuri si in unele orase interfereaza cu radiourile lor.. se aud ok, nu m-am plictisit pe drum, nimic mai fain decat sa bagi un raining blood prin bazarurile turcesti )) thanx again la toti!
  12. thank de raspunsuri la toti, guys! am lamurit problema, intre timp mi-a dat tot un rgc'ist la telefon ideea cu modulatorul FM + ce am citit aici si asta crek o sa fac.
  13. Deci treaba e in felul urmator.. Urmeaza maine sa plec intr-o cursa de vreo 2100-2300 de km cu o masina care nu are CD-player din pacate si cum ma plictisesc foarte repede la volan, am nevoie de ceva sa imi zbarnaie in urechi, iar radiourile turcilor sunt mai mult decat jalnice. Casete nu am si nici caasetofon sa imi trag eu de pe CD, asa ca as avea nevoie de vreo 5-6 casete (nu neaparat originale, si copii dar macar sa functioneze bine, sa nu fie p**iz*ite ) cu ceva rockaiala Prefer Guns N Roses, Metallica, Megadeth, Rammstein, Dream Theater,, Pantera, AC\DC Sau chestii din zona astora. Dar nu brutalitati prea mari si nici moleseli gen Santana sau Pink Floyd ca adorm la volan. Ofer pe 6 buc din asa ceva 2 doze de Squier Strat sau un stick foarte smecher si misto de 8 GB, aproape nou. Am nevoie de respectivele casete cel tarziu in seara asta, pentru ca maine la 8 dimineata o sa fiu deja pe drum. Sau daca are cineva sa imi imprumute cateva (nu vanzare) atunci fac cinste cu 2-3 peturi de suc de hamei la alegere Valabil pentru Bucuresti numai 0747.470.670
  14. ia mai dati-i in slbz de mosnegi fitzosi, nu au mai scos un album de 5 ani de zile si sunt plini de basini in cap; lars nu mai e in stare sa mai cante la tobe, solourile lui kirk au inceput sa fie facut in exclusivitate cu wahul, chitara fiind optionala; si chiar si asa nu mai e in stare sa isi scoata solourile cum trebuie; singurul chitarist bun din formatie e Robert dar ala din pacate e basist. si eu sunt fan metallica, dar e prea de tot. Mai nou din cauza dezamagirilor cauzate de ei m-am reprofilat pe Megadeth si sunt extrem de multumit. Abia astept sa apara SuperCollider \m/
  15. nu e un eclipse, am avut odata ocazia sa ma joc vreo 2 ore cu un eclipse si suna absolut total 100% diferit de chitara aia, inalte p..a, e chitara de riffaiala mai mult, pe langa lipsa floydului..
  16. asta cred si eu, ma gandeam ca o sti careva modelul..
  17. Am cautat toti internetzii si tot nu am reusit sa ii dau de cap.. cum se cheama les paul'ul asta dubios, are careva idee? http://www.floydupgrades.com/images/artists/Snake1.jpg si un link cu scula respectiva in actiune. minutul 0:55.
  18. cred ca te voi scapa de el zilele astea ciocanele mai mult ca sigur
  19. eu cred ca ai servit o portie uriasa de psilocybe cubensis lately si nu ti-ai mai revenit de atunciesti de pe alte plaiuri, flacau..
  20. ^This!!! :lol: infinite likes for you, sir!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.