www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Metabog

Veteran
  • Posts

    1485
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Guildford, UK

Other Information

  • Band
    Rust Belt Gothic, Abodean Skye
  • Gear
    C++, Matlab, Java, Processing, Max/MSP, Puredata, Supercollider, Ardour

Recent Profile Visitors

12258 profile views

Metabog's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

52

Reputation

  1. Nu e nevoie de cont pentru linkul de Bandcamp!
  2. Hello! In acest post vreau sa introduc un proiect la care lucrez de anul trecut cu un prieten din US, Will Shaw (Heir Apparent, DeadRisen, Ayreon, printre altele). Intr-un fel, este succesorul formatiei Abodean Skye. Avem cateva piese pe Bandcamp, Spotify, etc, dar in curand vrem sa scoatem un album. Puteti asculta toate piesele aici. https://rustbeltgothic.bandcamp.com/ Sau daca folositi spotify, e un playlist aici. https://open.spotify.com/playlist/0euJw5L8MLSHgMi0XDabrb Multumesc tutor ascultatorilor! \m/
  3. Hello, Nu stiu daca isi mai aminteste cineva aici de ultimul album Abodean Skye acum vreo 4-5 ani. Iata noul album! Am migrat un pic ca stil spre power prog/metal. Ca un 'mic' experiment, am inclus foarte multa inspiratie din chiptunes/8-bit. Enjoy! https://abodeanskye.bandcamp.com/album/echoes-of-an-astral-empire https://itunes.apple.com/.../echoes-of-an.../id978418039... Trupa: Bogdan Vera - Synths, Bass Will Shaw - Vocals Henry Mahy - Guitars
  4. Salutari! Formatia noastra Abodean Skye a scos un demo zilele trecute. Se poate asculta aici: Thanks! http://www.metal-archives.com/bands/Abodean_Skye/3540368036 Pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/abodeanskye
  5. Am pregatit un scurt clip video cu chitaristul nostru Henry Mahy.
  6. Nu zice nimeni ca nu vom canta niciodata live. Eu nu sunt impotriva, si nu este imposibil sa ne intalnim, sa repetam si sa cantam. Deocamdata ideea este sa gasim un label care sa ne ajute, si pe urma mai vedem. Este foarte putin probabil insa sa cantam in Romania, cu putin noroc am ajunge la diverse festivaluri, dar cel putin in UK am putea canta, pentru ca doi membri ai trupei sunt de aici. Eu sunt ocupat deocamdata cu doctoratul si lucrez tangential la album (doar production, chitara bass, chitara ici si colo, compunere, technical stuff). Dupa ce termin vor fi mult mai multe posibilitati. In campul apropriat de prieteni avem de unde sa alegem instrumentisti pentru o formatie.
  7. Nu avem 'clape', si ai ghicit bine. Cam toate sunetele sunt sintetizate cu hardware si software din console si calculatoare vechi. Asta am vrut sa facem, si ne place la nebunie. Stiu ca nu le va pica bine tuturor, dar am primit si feedback bun (despre synths, ma refer), si asa va fi.
  8. A venit timpul pentru un nou album, la care lucram de aproape un an. De data asta am adaugat un membru nou in trupa, si am schimbat un pic stilul. Nu o sa intru in detaliu extraordinar de mult pentru ca probabil vom pregati un press release, dar vreau sa postez un scurt set de sample-uri de pe albumul nou. And here it is: Ne puteti urmari pe Facebook: https://www.facebook.com/abodeanskye Last.fm: http://www.last.fm/music/Abodean+Skye Sper sa va placa scurtele idei. Bafta!
  9. E cool. Instrumentele augmentate sunt un camp interesant de cercetare. Also this: https://ccrma.stanford.edu/~eberdahl/Papers/ICMC2007BerdahlEtAl.pdf
  10. Metabog

    Ninjam

    Hmm. Depinde la ce ora intri, pentru ca majoritatea sunt din US. Eu cand cantam o data pe la vreo 1-2 noaptea erau pline serverele. Vezi ca se si inregistreaza totul automat, gasesti undeva link-uri catre toate inregistrarile recente.
  11. Metabog

    Ninjam

    Hello. Este posibil sa nu fi postat in forumul corect, poate ar trebui pus la Software, dar iata un software foarte folositor created de Cockos (cei care au facut Reaper) pentru jam-uri online, cu un twist interesant. Pentru a scapa de latenta, canti tot timpul in masura trecuta a tuturor, si pe urma se sincronizeaza totul automat. Eu l-am folosit cu success, si e foarte fun, cu multe jam room-uri online. Servers sunt la Public Servers. http://www.cockos.com/ninjam/ Enjoy.
  12. Imi pare rau ca trebuie sa comentez, dar Ady probabil nu are mai mult de 13 ani. Nu cred ca era nevoie de atata ura sau atata apa la moara. Imi pare bine ca nu am apucat sa ascult ce a inregistrat, dar am impresia ca forumul asta sta la panda sa sara la gatul unora care n-au habar de muzica dar care ar putea teoretic sa invete ceva. "Nu se mai sterge, te-ai facut de tot cac*tul..." Gee thanks, Geo, si pe urma te intrebi de ce tot incearca sa retalieze, si pe urma toata lumea zice ca e troll. Ce s-a intamplat cu "don't feed the trolls"?
  13. Well. E mult mai bine decat ce ai postat mai de mult. Nu pot sa zic ca e genul de muzica pe care il ascult, dar cred ca o parte din critica de mai sus nu isi are locul. Piesa clar nu urmeaza structura clasica pop, deci nu poti sa te plangi ca e structura ciudata sa cu are caderi abrupte. Din pacate, atitudinea nu prea te avantajeaza. Piesa este ok.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.