IV MetalFoundry

Newcomers
 • Content count

  22
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

9 Neutral

About IV MetalFoundry

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Romania

Contact Methods

 • Yahoo
  pane.valentin

Other Information

 • Nume
  Valentin Pane
 • Trupa
  Mindcage Escape, Red Magnetic
 • Scule
  Tama RockStar Drum Kit + Tama Melody Master 14' Snare
  Zildjian A Custom
  Anatolian
 1. ofer IV MetalFoundry - recording & mixing

  Proiect produs in totalitate la IV Metal Foundry. Una dintre cele mai misto colaborari pe care le-am avut pana acum.
 2. problema calitate export Reaper

  Ia ca mi-a picat fisa. Tu cel mai probabil ai placa audio integrata inca activa. Ai setat-o ca fiind default in Windows. Reaper lucrand prin Asio, nu tine cont de setarile windows asa ca da afara pe ce interfata spui tu. (Behringer in cazul tau) Daca setezi in windows audio options Behringer ca default playback device ce se intampla?
 3. problema calitate export Reaper

  Daca in Reaper se aude ok iar in Windows incet e ceva de la Windows. Probabil volumele din mixer-ul windowsului. In orice caz, bazat pe ce imi arata vumetrele de la export, banii mei sunt pe "probleme in windows".
 4. problema calitate export Reaper

  Click dreapta pe iconita de sunet > Playback devices > tabul communications > bifeaza "do nothing".
 5. Ampsim-uri soft free

  https://blackroosteraudio.com/pluginstore/plugin/cypresstt-15.html This...
 6. Detalii specifice de unitate: Ecranul i-a fost schimbat înainte sa il achiziționez eu Are ultimul firmware Meterbridge-ul pare a fi montat pe un sistem artizanal, asa l-am cumparat. Este dotarea standard, fara module aditionale, suporta inca 2 module. Motivele vanzarii: Are un workflow foarte anevoios pentru aplicatii live. Functioneaza doar pe primele 8 fadere in modul HUI, asa a fost conceput, deci nici ca DAW controller nu functioneaza cum imi doresc. Ar putea fi folosit mult mai eficient de catre cineva care are recordere DAT. Stau la dispozitie cu alte informatii. Doar cu predare personala, este mare, greu si din respect pentru cumparator nu il incredintez vre-unui curier. Video calibrare: https://drive.google.com/open?id=1v3xd8D9sWwA1CvzUT6CzZd-ukRYnYXdn
 7. Doua Focusrite Scarlet simultan

  Suna aiurea, da, dar Focusrite nu prea a pus mare pret pe optimizarea acestor interfete. Scarlet nu are interfata de driver, deci nu exista nici un motiv sa ramai la driverul nativ. Depinzand de vesiunea de Windows, ASIO4ALL s-ar putea sa ofere o imbunatatire fata de cele native Scareltul-ui. In schimb, in cazul placilor cu DSP, nu prea ai de ales. So no worries!
 8. Doua Focusrite Scarlet simultan

  Se poate cu ASIO4ALL. www.asio4all.de Este un driver stand alone de ASIO care iti da posibilitatea de a folosi mai mult placi de sunet simultan. Stiu sigur ca merge in Reaper fara probleme dar nu ma pot pronunta in privinta altor DAW-uri. Recomandarea insa este sa nu te duci pe calea asta. Mai bine strangi bani si: 1. Iti cumperi o interfata cu mai multe canale 2. Am auzit de niste studiouri bune in Timisoara, fa-ti un bine si mergi la cineva care stie ce face.
 9. Nu e nevoie sa reinstalezi. Daca dai click dreapta pe informatia aia vei putea selecta ce sa iti arate. Bifeaza optiunile ca in poza Pro tip: Click pe butonul ala te va duce la audio properties direct. Pro Pro Tip: Daca iti duce calculatorul, poti reduce latenta si mai mult, folosind un samplerate mai mare de 44.1kHz. 2x samplerate = 2x mai putin latenta dar 2x mai multa munca pentru CPU si eventuale artefacte. De exemplu: daca la 44.1 kHz cu buffer de 64 samples = 20ms latenta si 20% CPU usage 88.2 kHz cu acelasi buffersize = 10ms latenta cu 40% CPU Usage Spor!
 10. In Reaper poti da request sample block size (also known as Buffer size sau simplu Buffer ) din audio device settings. Seteaza sample block la 64. E de preferat sa faci asta din software-ul placii de sunet. Pune-l inapoi la 512, 1024, or whatever, cand editezi si mixezi. In dreapta sus, deasupra zonei de editare, ai niste informatii care arata cam asa . 512spls e buffersize-ul si ~15/15ms inseamna latenta de input/cea de output, post procesare. Cand scazi buffersize-ul, latenta va scadea si ea. Spor!
 11. ofer IV MetalFoundry - recording & mixing

  Proiect inregistrat, mixat si masterizat la IV Metal Foundry
 12. Interfata Audio

  Focusrite FTW! hehe!
 13. Interfata Audio

  Ati deraiat de la subiect si nu ajutati cu nimic intrand in polemici d-astea. Pustiu' cu trasu'... ce chitara vrei sa tragi? Fi putin mai specific in ce vrei sa faci. Sunt o sumedeie de tehnici de intregistrat chitari. Ce efecte vrei sa pui in DAW?
 14. Interfata Audio

  Presonus nu pare sa aiba intrare de Hi-Z asa ca uita de el. Daca vrei sa folosesti chitara direct in placa, ai nevoie de o intrare cu impedanta mare, Adica notata cu "HI-Z" sau "Intrument". Intre Scarlett Solo si M-Track II, alege-o pe aia la care gasesti o oferta buna. (Sunt fanboy Focusrite asa ca as alege Scarlett) Ai zis vrei sa modifici sunetul chitarii in DAW asa ca voi presupune ca vrei intra cu chitara direct in interfata. In cazul asta: daca faci direct monitoring - adica sa monitorizezi "ce aude placa", fara latenta - vei auzi sunetul care intra in placa. Avand doar chitara bagata, o sa auzi clean... deci pentru chitari electrocaustice esti safe. daca faci DAW monitoring - adica sa monitorizezi ceea ce modifica DAW-ul - vei avea latenta daca vrei sa tragi chitara electrica cu ceva distors. Motivul pentru care ai latenta este Conversia AD > Algoritmul de modificare a tonului > Conversia DA. Arhitectura unui PC nu permite modificarea in real time a informatiei audio. Se presupune ca latentele la Kemper ar fi de 3ms, 2ms la AxeFX si ~1ms la ElevenRack si Line6. But that's the internet speaking. Pesronal, ti-as recomanda sa mai strangi ceva banuti si sa iti cumperi un ElevenRack. Are interfata USB integrata si intrare de microfon pentru eventuala voce pe care o sa o inregristrezi. Moti monitoriza sunetul procesat fara latenta, si deasemenea din cate imi aduc aminte poti trimite si un semnal clean pe un calal separat.