IV MetalFoundry

Newcomers
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

10 Good

About IV MetalFoundry

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Romania

Other Information

 • Band
  Mindcage Escape, Red Magnetic
 • Gear
  Tama RockStar Drum Kit + Tama Melody Master 14' Snare
  Zildjian A Custom
  Anatolian

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. IV MetalFoundry

  vând Tascam DM 24 + Meterbridge

  Redus pentru moment la 2000 lei
 2. IV MetalFoundry

  vând Tascam DM 24 + Meterbridge

  psssst!... negociabil
 3. IV MetalFoundry

  vând Tascam DM 24 + Meterbridge

  2500 lei
 4. IV MetalFoundry

  ofer IV MetalFoundry - recording & mixing

  Saddayah + Marshal Modern/Vintage = Ceva dark
 5. IV MetalFoundry

  ofer IV MetalFoundry - recording & mixing

  "O formatie de punk anonima", dar nu pentru mult timp. Baietii de la Magazinu' 51 au petrecut 2 saptamani la noi un studio pentru un album de o mana de piese. Mai o toba, mai o bere.
 6. IV MetalFoundry

  vând Tascam DM 24 + Meterbridge

  Update: Accept schimburi doar cu: Focusrite Liquid Channel Strip - https://global.focusrite.com/liquid-channel-0 sau Focusrite Liquid 4Pre - https://www.soundonsound.com/reviews/focusrite-liquid-4-pre
 7. IV MetalFoundry

  ofer IV MetalFoundry - recording & mixing

  Proiect produs in totalitate la IV Metal Foundry. Una dintre cele mai misto colaborari pe care le-am avut pana acum.
 8. IV MetalFoundry

  problema calitate export Reaper

  Ia ca mi-a picat fisa. Tu cel mai probabil ai placa audio integrata inca activa. Ai setat-o ca fiind default in Windows. Reaper lucrand prin Asio, nu tine cont de setarile windows asa ca da afara pe ce interfata spui tu. (Behringer in cazul tau) Daca setezi in windows audio options Behringer ca default playback device ce se intampla?
 9. IV MetalFoundry

  problema calitate export Reaper

  Daca in Reaper se aude ok iar in Windows incet e ceva de la Windows. Probabil volumele din mixer-ul windowsului. In orice caz, bazat pe ce imi arata vumetrele de la export, banii mei sunt pe "probleme in windows".
 10. IV MetalFoundry

  problema calitate export Reaper

  Click dreapta pe iconita de sunet > Playback devices > tabul communications > bifeaza "do nothing".
 11. IV MetalFoundry

  Ampsim-uri soft free

  https://blackroosteraudio.com/pluginstore/plugin/cypresstt-15.html This...
 12. Detalii specifice de unitate: Ecranul i-a fost schimbat înainte sa il achiziționez eu Are ultimul firmware Meterbridge-ul pare a fi montat pe un sistem artizanal, asa l-am cumparat. Este dotarea standard, fara module aditionale, suporta inca 2 module. Motivele vanzarii: Are un workflow foarte anevoios pentru aplicatii live. Functioneaza doar pe primele 8 fadere in modul HUI, asa a fost conceput, deci nici ca DAW controller nu functioneaza cum imi doresc. Ar putea fi folosit mult mai eficient de catre cineva care are recordere DAT. Stau la dispozitie cu alte informatii. Doar cu predare personala, este mare, greu si din respect pentru cumparator nu il incredintez vre-unui curier. Video calibrare: https://drive.google.com/open?id=1v3xd8D9sWwA1CvzUT6CzZd-ukRYnYXdn
 13. IV MetalFoundry

  Doua Focusrite Scarlet simultan

  Suna aiurea, da, dar Focusrite nu prea a pus mare pret pe optimizarea acestor interfete. Scarlet nu are interfata de driver, deci nu exista nici un motiv sa ramai la driverul nativ. Depinzand de vesiunea de Windows, ASIO4ALL s-ar putea sa ofere o imbunatatire fata de cele native Scareltul-ui. In schimb, in cazul placilor cu DSP, nu prea ai de ales. So no worries!
 14. IV MetalFoundry

  Doua Focusrite Scarlet simultan

  Se poate cu ASIO4ALL. www.asio4all.de Este un driver stand alone de ASIO care iti da posibilitatea de a folosi mai mult placi de sunet simultan. Stiu sigur ca merge in Reaper fara probleme dar nu ma pot pronunta in privinta altor DAW-uri. Recomandarea insa este sa nu te duci pe calea asta. Mai bine strangi bani si: 1. Iti cumperi o interfata cu mai multe canale 2. Am auzit de niste studiouri bune in Timisoara, fa-ti un bine si mergi la cineva care stie ce face.