www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

IV MetalFoundry

Newcomers
 • Posts

  23
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by IV MetalFoundry

 1. Caut sa achizitionez un Focusrtie Liquid Channel sau Liquid 4Pre in stare buna. Nu sunt interesat de Liquid Saffire 56 sau Liquid Mix.
 2. Monitoare mid-field Mackie MR8 MK3. System type: Powered Studio Monitor. LF Driver: 8" polypropylene woofer. HF Driver: 1" silk dome tweeter. Frequency Response: 38Hz - 20kHz. Max Peak SPL Per Pair: 113dB SPL. Amplifier Class: Class A/B. Wattage (RMS): 85W. Power Consumption (loud mix): 150W.
 3. Prieteni noi, prieteni si mai noi intr-o colaborare asa de "doobiedoo" peste internet.
 4. Update de pret temporar: 1000 de lei doar interfata 2200 de lei impreuna cu Focusrite Octopre Platinum
 5. Preamp de microfon de 8 canale pe circuit clasa A cu 1 knob Compression pe fiecare canal + un limiter care nu permite semnalului sa trimita convertoarele in clipping. Are 2 intrari de instument in fata pentru acces rapid. +48V, Phase flip, Mic/Line switch si High Pass Filter pe fiecare canal. I/O analog de linie sunt balansate pe mufe D-SUB 8 in 8 out. Are si convertorul de ADAT care suporta pana 96khz in MUX. Un review transpartent puteti gasi aici: https://www.soundonsound.com/reviews/focusrite-octopre.
 6. Optional se poate adauga un Focusrite Octopre Platinum. Este un extender de 8 Canale Mic/Line, Clasa A, cu onvertor ADAT integrat. Pe fiecare canal are 1 knob compression. Impreuna pentru 3000 de lei. Accept si schimburi, raspund la toate ofertele care imi vin in privat. Multumesc!
 7. Focusrite Liquid Saffire 56 Specs Converters 24-bit Sample Rates 44.1, 48, 88.2, 96, 176.4 and 192kHz Analog Input 8 x XLR Microphone 8 x 1/4" TRS phone Line (rear panel) 2 x 1/4" TRS phone Instrument (front panel) Analog Output 10 x 1/4" TRS phone 2 x 1/4" TRS phone Headphone Digital Input 2 x TOSLink ADAT Lightpipe 1 x RCA coaxial S/PDIF 1 x BNC Wordclock Digital Output 2 x TOSLink ADAT Lightpipe 1 x RCA coaxial S/PDIF 1 x BNC Wordclock MIDI In/Out 2 x 5-pin DIN I/O Sync In/Out Wordclock S/PDIF Headphone Output 2 separate busses THD + N Microphone/Line: 0.001% (@ 1kHz with 20Hz to 22kHz band-pass filter) Instrument: 0.004% (0dBu input and 20Hz to 22kHz band-pass filter) Dynamic Range 109dB, A-weighted Frequency Response 20Hz to 20kHz, +/-0.1dB Power Requirements 100~240V, 50/60Hz System Requirements Mac: PowerPC G4/Dual 1GHZ or faster or any Intel-based Mac OSX 10.4 and 10.5 512MB (more recommended) PC: 900MHz AMD or Pentium. (1.5GHz or higher recommended) Windows XP SP2 and Vista (32-bit and 64-bit) 512MB (more recommended) Dimensions (WxDxH) 19 x 9.3 x 3.5" (483 x 236 x 89mm) Weight 11 lbs (5kg) Specialties JetPLL jitter elimination technology Un mic Review: https://www.soundonsound.com/reviews/focusrite-liquid-saffire-56
 8. Salut! Subscriu si eu la majoritatea lucrurilor scrise de Dan Damian. Personal ti-as recomanda un Soundcraft Signature 22 MTK poate SH pe pe eBay sau Reverb, era unul si pe OLX. E MUSAI SA FIE MTK, ALA FARA MTK STIE DOAR 2 CANALE. E o singura unitate cu 16 preampuri deci nu te complici cu "retelistica", poti inregistra simultan pe canale separate in DAW: 16 mic + 2 balanced line in sau 14 mic + 6 balanced line in (fara sa iau in calcul faderul 21/22 care are intrari nebalansate pe RCA). El poate maximum 24 de canale daca setul-ul este in 14 mic + 6 balanced line in + 2 unballanced line in + inca 2 care sincer nu stiu unde sunt pentru ca nu am avut timp sa ma joc prea mult pe el. Este posibil sa fie ori efectele ori LOOPBACK dar nu iti pasa tie de astea. Convertoarele poate ca sufera putin pentru ca deh... dai banii pe poturi, fadere si plastice dar citeste putin mai jos... Cu riscul de a te supara, dar te asigur ca nu asta este scopul, exista o vorba care spune "garbage in, garbage out". Din experienta iti spun ca nu putine au fost situatiile in care singurul impediment era "papagalul de la freturi", "primata din dus" sau "oale whisperer" . Aici nu vorbesc neaparat de capacitatea individului de executie tehnica, ci de capacitatea lui de a se adapta situatiei. Ce vreau sa spun eu este ca degeaba injuri echipamentul ca nu suna toba ca la Pantera daca tobarul are bete 7a din brad de 10 lei si beater de pasla pufoasa. Sau ca vrei sa sune Green Day dar basistul ala cu 5 corzi ciupeste corzile ca BB King. De aici si argumentul lui Dan Damian despre trasul sec.
 9. Salut! Vand kit PC DAW din urmatoarele componente: CPU: Intel Xeon x5650 6 core 12 threads @ ~2.6GHz Placa de baza: Asus P6T Deluxe Ram: 12 GB Interfata Firewire: Texas Instruments pe PCI GPU: nVidia GTX 660 Detalii: Placa de baza are triplechannel (6 sloturi de ram) se pot instala multi rami pentru librarii de sunete. (procesorul suporta pana la 288 GB) Ca si performate pe aceasta configuratie, am tras la 64 buffer size 14 canale de tobe prin DAW monitoring cu pluginuri (gate, eq, compresie) pe toate canale + compresie pe buss si ceva reverb. La un moment dat am facut un mix de ~41 de canale la 64 buffer size cu cel putin un plugin pe fiecare canal. Astea toate in REAPER. Am rulat 5 sim-uri de chitari in paralel (S-Gear 2) tot la 64 buffer. Abia la al 6-lea am sesizat distorsiuni. Motivul vanzarii: Din pacate placa asta nu suporta upgrade la adaptoarele Thunderbolt 3. Am fost nevoit sa fac upgrade.
 10. MindcageEscape s-a intors cu muzica noua. Un single realizat in totalitate la IV Metal Foundry.
 11. Nu cumpara asa ceva SH. Fa un efort si cumpara unul nou. Sunt foarte pretentiosi astia de la PACE si risti sa te lovesti de niste probleme de licentiere care sunt foarte greu de rezolvat rapid, in primul rand pentru ca nu prea ii intereseaza si in al 2-lea rand pentru ca sunt pe alt fus orar. Deasemenea, ia-l pe ala mai mic argintiu, este ultima generatie si e mai rezistent decat mizeria aia cu capac si mare. Eu am primit unul cand mi-am facut subscriptie la Slate Everything Bundle. M-a costat 25$ (cred), a venit in 2 saptmamani si nu am avut probleme cu el.
 12. Saddayah + Marshal Modern/Vintage = Ceva dark
 13. "O formatie de punk anonima", dar nu pentru mult timp. Baietii de la Magazinu' 51 au petrecut 2 saptamani la noi un studio pentru un album de o mana de piese. Mai o toba, mai o bere.
 14. Update: Accept schimburi doar cu: Focusrite Liquid Channel Strip - https://global.focusrite.com/liquid-channel-0 sau Focusrite Liquid 4Pre - https://www.soundonsound.com/reviews/focusrite-liquid-4-pre
 15. Proiect produs in totalitate la IV Metal Foundry. Una dintre cele mai misto colaborari pe care le-am avut pana acum.
 16. Ia ca mi-a picat fisa. Tu cel mai probabil ai placa audio integrata inca activa. Ai setat-o ca fiind default in Windows. Reaper lucrand prin Asio, nu tine cont de setarile windows asa ca da afara pe ce interfata spui tu. (Behringer in cazul tau) Daca setezi in windows audio options Behringer ca default playback device ce se intampla?
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.