Coddy

Active Members
 • Content Count

  151
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

3 Neutral

About Coddy

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Brasov

Other Information

 • Band
  -

Recent Profile Visitors

8,343 profile views
 1. Boss BD2 si Yellow Comp s-au vandut. Mai este doar Boss RC-3 Loop Station - 500lei
 2. Salutare, Vand urmatoarele pedale: 1. Boss BD-2 Blues Driver - 280lei 2. Boss RC-3 Loop Station - 510lei (pedala este luata de noua - cutie inclusa) 3. MOOER Yellow Comp - 190lei (Pedala este luata de noua - cutie inclusa) Le vand pentru ca stau degeaba, si am inceput sa folosesc un procesor. Pedalele sunt in perfecta stare, Boss RC-3 si MOOER-ul le-am luat din magazin, iar Blues Driver-ul a fost achizitionat de la un prieten, dar este foarte bine intretinut, nu are zgarieturi. Preturile sunt negociabile in limita bunului simt. Trimit si prin curier cu verificare, costul transportului este platit de catre cumparator si ajunge aprox la 25lei. Pentru mai multe detalii, contactati-ma.
 3. Vand pedala wah, aproape noua, folosita de 3 ori in casa. E luata de la guitarshop.ro, inca in garantie. Ofer cutie si factura. Nu accept schimburi
 4. Rocker Archer s-a dat! Mai ramane doar Double Muff la 100lei!
 5. @KenjiHimura, imi cer scuze pentru pozele folosite. Stiu ca nu e prea 'ortodox' ceea ce am facut, dar nu am avut timp sa fac poze la amp-ul meu, si le-am vazut pe ale tale care arata exact la fel, si in aceeasi stare. Mii de scuze. Intre timp, atasez si pozele mele. @vektor, mersi de heaps-up... am mai verificat cateva site-uri si intr-adevar diferenta de pret fata de GuitarShop este destul de mare. Asadar, noul pret pentru amplificator este 680lei.
 6. Vand amplificator Blackstart HT1R Combo cu reverb, in stare foarte buna. A fost folosit doar in casa pentru studiu. Nu accept schimburi.
 7. Rocket Archer-ul revine la vanzare :). L-am mai folosit o perioada si de aceea nu a fost disponibil. Rocket Archer: 480lei Double Muff - 120lei Tunerul Fender s-a dat.
 8. Flashback-ul si Rocket Archer-ul nu mai sunt disponibile. DOUBLE MUFF - 120lei Fender FTN-1 Tuner - 70lei