www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Jdk

Newcomers
 • Posts

  2
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

1917 profile views

Jdk's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Reputation

 1. Multumesc pentru ajutor! O sa i arat lui tata, el se pricepe la electronica si cred ca mi poate spune cat s a extins problema.
 2. Salut! Problema a apărut cand bateria pusă în chitara a curs in interiorului preampului. Aceasta a dezlipit si topit unul din arcurile care o tin, dupa cum se vede in poza. Pot sa gasesc o solutie si sa o repar acasa sau trebuie dusă la un lutier?
 3. Vand Vox AC30 C2. Mai jos sunt poze cu el si cele 3 julituri ale sale L am cumparat in 2014 sau 2015. I am schimbat toate lampila la inceputul anului 2018 cu lampi GG Tubes.
 4. Vand Eventide H9 ca sa-mi iau un reverb mai special si sa raman cu bani. Am cumparat pedala anul trecut de pe forum si nu am folosit-o in afara casei mele+studio-ul unui prieten. Ma bucur ca am avut ocazia sa cant pe ea, m-am distrat corespunzator :))
 5. Vand Behringer Vintage Tube Monster.Potentiometrul "Gain" iti duce chitara de la tonuri de overdrive pana la un distortion cu grad mare de saturatie. Accept schimburi cu pedala tip tube screamer cu diferenta din partea mea.
 6. Vand compresor T Rex,poti controla aproape toti parametrii folositi intr-un compresor de studio. Pe spate are velcro.
 7. Vand drive T Rex Diva,potentiometrul de Mix il diferentiaza intr-un sens util de multe drive uri. Are velcro pe spate.
 8. 180 RON 150 ron 100 ron up cu 150 RON
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.