www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Murdoc

Active Members
  • Posts

    38
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Popesti Leordeni

Recent Profile Visitors

2705 profile views

Murdoc's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post
  • Collaborator Rare
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

1

Reputation

  1. chitara ritm solo, also searching for a band.
  2. vreau sa ma duc sa cersesc in vama cu chitara toata ziua, am avut un fender misto dar l-am spart intr-o criza de nervi
  3. Chinezească s-au nu, este fenomenală, n-are gore și e îmbrăcată în roz. Deci e clar că sunt prea multe semnale contrare trendului însă ceea ce stârnește ea e ceva la fel de unic și deosebit.
  4. Am încercat, în zadar recunosc, să îmi imaginez aceași compoziție pe un distors de blues.
  5. Am greșit dacă am lăsat impresia că invinovățesc o singură ideologie. Au fost atâtea de-a lungul istoriei și aș putea vorbi de asemenea de lucrurile degenerate promovate de religii, muzică, sport etc. ? Totuși cea mai stridentă situație, pare a fi cea creată de comunism. Spiritul comunismului (”lupta de clasă), este ceea ce găsim degenerat și în celelalte lucruri așa că îl văd ca o sinteză a răutăților. Dar nu e singulară, și recunosc, postul meu poate fi îngust, dar nu putem înfrunta totul deodată și cred că este vital să începem cu lucrurile mari. Apreciez critica constructivă și mesajele sublime, totuși cred că e nevoie să vorbesc despre lucruri într-un mod franc.
  6. Situația lumii întregi, (cât și a României), a fost grav afectată de comunism. El a maltrat inițial valorile morale umane ca mai apoi să-și impună controlul și asupra bunurilor materiale. Comunismul a vătămat atât de profund societățile (inclusiv cele ”democratice”), încât indivizii nici măcar nu mai înțeleg că ”îngenunchează” tocmai la bocancul care-i lovește. E okey, totuși mulți au uitat asta. În Cele Nouă Comentarii puteți găsi explicațiile pe care le cautați. Și să închei ”în trend”, premierul Chinei (condusă de Partidul Comunist Chinez) și delegația de 1000 de oameni de afaceri și politici, a cumpărat (la preț de nimic) aproape tot ce mai aveam pe aici mai bun. Nu-mi place politica deloc, dar în timpul șederii chinezilor în țară, steagul UE a fost coborât, iar lângă UE a stat ridicat cel al Chinei. Oamenii trebuiesc informați.
  7. Nouă Comentarii despre Partidul Comunist. - O carte care explică și dezintegrează Partidul Comunist și sub forma unui documentar video. O carte pe care o recomand oricui. Te ajută sa intelegi si sa eviti greselile pe care oamenii și societatea le-au încorporat în însuși fibra sa de-a lungul timpului. Te ajută sa te redescoperi, mai bun si mai pur, după ce te speli de negreala comunismului. Numai bine, sper sa va placa.
  8. Te intereseaza o chitara acustica Fender 200 GDO?
  9. Nu iese si nici nu se pune singur la loc, intr-un mod gresit.
  10. Prima pentru mine a fost Cold - No one, inafara de zdranganelile pe care le invata mai toata lumea.
  11. Murdoc

    Brutal Legend

    Bah JBu e placut prin strainataturi, mai ales la multimea pubertina cu o cultura muzicala mai scazuta decat nivelul de trai din Romanica.Deci a fost o unire a doua branduri, o buna miscare de marketing, ca nu tine la aia mai "Tru", e alta poveste .
  12. Murdoc

    Cutremur

    Eram la birou, credeam ca scaunu meu ergonomic se transformase pentru cateva secunde intr-un scaun cu vibratii...nu m-ar deranjat sa fi tinut un picut mai mult cutremurul .
  13. A citit cineva Richard Knaak? Cartile au tematica fantastica din Diablo, Warcraft si Dragonlance (d&d), pentru cei ce au jucat jocurile pot ramane frumos impresionati, pentru ceilalti probabil sunt doar niste opere mediocre pentru cei mai tinerei. Preferatele mele au fost The Sin War Trilogy si War Of the Ancients Trilogy.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.