www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

lightfrets

Active Members
  • Posts

    174
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by lightfrets

  1. Am o chitara identica si iti zic sigur ca nu trebuie sa arate asa. Deci are o problema chitara ta, au profitat de faptul ca ai comandat-o de acasa si ti-au dat teapa. Niste ordinari.
  2. Revin cu niste demouri furioase cat pot de repede. cheeeeers!!!!!!!
  3. Vand urgent Digitech Hot Head Distortion, o pedala buna, in stare ireprosabila, la cutie, 100 Lei pret fix. Voi pune un sample cu pedala cat pot de repede. Pentru mai multe detalii aici sau pm.
  4. M-ai facut sa rad! E ca in faza aia : " Cu ce va spalati pe cap?" / R: "Cu otet." I: " Da' de ce? " / R:" De mere!"
  5. RE: Scuze ca intervin, cred ca se poate pune neck de 24 de taste insa, cred ca s-ar putea ca chitara sa piarda din intonatie. Nu sunt sigur. E doar o parere.
  6. UP!!! Haide ba, nu ma vrea nimeni? Cant orice. -aproape-
  7. Un demo cu mine poate fii descarcat de aici .
  8. Chitarist, 20 de ani, Bucuresti, caut trupa care sa se situeze in genurile: hardrock, heavy metal, alternative, punk. Pot fi atat chitara ritm cat si lead. Pentru mai multe detalii astept pm .
  9. lightfrets

    Melodi Adevarate

    Daca traduceti piesa asta in engleza si o faceti rock obtineti o veritabila balada a anilo 80' alaturi de nenumaratele trupe heavy/hard/glam rock din acele vremuri. JOKE. nebunia lu' Salam stricat injunghiat . Ai ba dar lu salamish asta cand i-o canta popa live?
  10. Oltenita aia din jud. Calarasi? sau care?
  11. Uita-te si tu de unde e: Sulita , jud. Botosani, la ce terasa sa se angajeze? Are 16 ani vrei sa faca naveta? Eu chiar cred ca nu are situatie financiara.Pana la urma cere ceva constructiv o chitara, nu altceva. Asa ca sper ca cineva care are suflet bun si o chitara in plus sa-l ajute.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.