www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

DanJ

Active Members
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti,Romania

Recent Profile Visitors

3373 profile views

DanJ's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Cautam chitarist pentru completarea trupei. Componenta trupei: voce,tobe,chitara bass. Pentru mai multe detalii putem vorbi la nr. 0740079553.
  2. Trupa de evenimente din Bucuresti-voce,vioara+voce si trompeta cautam clapar/pianist. Avem nevoie ca persoana respectiva sa fie disponibila pentru repetitii,pentru a pune la punct pentru inceput un repertoriu de 2 programe pentru evenimente tip petreceri private,petreceri corporate. Colaboram cu un organizator de evenimente si de aceea cautam o persoana serioasa pentru acest proiect. Pentru mai multe detalii si pentru a va trimite cateva inregistrari, ne puteti contacta la nr. 0744572579 sau puteti lasa un mesaj.
  3. Anunțul ramane valabil - violonist si pianist wanted!
  4. Buna, ba da. Lasa un link ceva cu o inregistrare cu tine/cu o trupa in care ai cantat.Multumesc.
  5. Buna.Suna bine,am vizionat clipurile pe Youtube.Vorbesc cu restul trupei si revin cu raspuns. Ai cumva user de Facebook? Ar fi excelent,toti ceilalti avem Mersi.
  6. Buna ziua.Aveti cumva un link-2 de pe Youtube?Voiam sa vedem niste inregistrari.Preferabil muzica usoara.Astept un raspuns.Mulțumesc.
  7. Buna,deocamdata avem nevoie urgent de clapa si vioara pt.repertoriul pe evenimente.Dorim sa intram si in cluburi si atunci vom avea sigur nevoie de percutie.Lasa un nr.de tel.si un user de Facebook dc.ai.Mersi.
  8. Pentru completarea trupei mai cautam 2 instrumentisti talentati pe clapa si vioara.Avem in componenta voce,chitara,chitara bass si trompeta.Dorim sa abordam ca genuri pop,pop-rock,latino,clasic,rock'n roll,country,etno. Rog lasati mesaj dc.sunteti interesati si va contactez pt.mai multe detalii.
  9. Trupa pop-rock cauta bassist si clapar din Bucuresti, influente Queen, Paul Mc'Cartney, Duran duran. Disponibilitate pentru repetitii in timpul saptamanii ( miercuri ) sau duminica. Cerintele sunt SERIOZITATEA si profesionalismul. Media de varsta de 25 ani . Pentru relatii sunati la nr de telefon : 0740079553
  10. Trupa in formare - solist si un chitarist - cautam bassist si baterist cu experienta.Genul abordat este pop-rock, influente Queen, Paul McCartney, Elvis Presley. Iata mai jos 3 inregistrari video dintr-un spectacol live la Galati: Pentru detalii,ne puteti contacta la nr.: 0740 079 553.
  11. Trupa din Bucuresti,formata din solist,chitarist si pianist, cu o medie de varsta de circa 28 de ani si ceva ani de experienta cautam bassist si tobosar din Bucuresti pentru a ne completa formula. Abordam genul pop-rock - coveruri, dar dorim sa compunem si piese proprii pe viitor. Pentru cei interesati, nr.de contact este 0740 079 553 sau asteptam reply la acest topic.
  12. Mai cautati solist? Rog reply si poate un pic mai multe detalii. Multumesc.
  13. Buna. Numele meu este Dan. Daca mai este valabil anuntul,va trimit si eu 2 link-uri de Youtube: Id-ul meu de mess este danjamalt. Multumesc.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.