sa fugim

Active Members
 • Content count

  63
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

19 Good

About sa fugim

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  bucuresti
 1. Salut, cumpar delay Ibanez DE7 cu sau fara alimentator. Preferabil in Bucuresti, dar nu zic nu la curier.
 2. Cumpar Akai Headrush E2. Doar in Bucuresti, pentru ca vreau sa-l testez. Multumesc.
 3. schimb [EXPIRAT] Line6 DL4

  Prefer Headrush, dar accept schimburi si cu pedale sau combinatii de pedale precum BOSS NS-2, MXR Phase 90 (EVH), pedala volum, compresor, sau delay digital simplu, dar si cu o sursa de alimentare multi-efect, ceva cu cabluri izolate. Astept propuneri pe PM.
 4. Schimb delay digital Line6 DL4 doar cu Akai Headrush E2. Alternativ, e de vanzare pentru 450 lei. Valabil doar pentru Bucuresti.
 5. vând Line6 Dl4 Delay / Looper

  Da, este inca valabil.
 6. vând Line6 Dl4 Delay / Looper

  Inca valabil - 600 lei.
 7. vând Line6 Dl4 Delay / Looper

  Nu am nevoie de niciun delay.
 8. vând Line6 Dl4 Delay / Looper

  Schimb cu Boss NS-2
 9. vând Line6 Dl4 Delay / Looper

  600 lei = ultimul pret! Contact pe PM sau mail.
 10. vând Line6 Dl4 Delay / Looper

  Pretul scade la 700 lei si extind oferta catre toata tara. As prefera sa trimit printr-o firma de curierat si nu Posta Romana.
 11. Pret: 800 RON Localitate: Bucuresti Contact: siacumsafugim@gmail.com Link producator: http://line6.com/dl4/ Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Nu am acumulator, dar o dau cu cele patru baterii care sunt acum in ea. Gasiti demouri pe tot internetul, dar vreau sa va arat nivelul advanced de utilizare: <- sariti la minutul 2 ... si tinta este Doar pentru Bucuresti - imi pare rau, dar nu am timp sa ma ocup de expeditii interurbane. Poza reala:
 12. Looper?

  Nu sunt sigur ce intelegi prin "ritm", adica vrei sa iasa tobe din el? Parca e ceva mic de la Boss care face asa ceva. Daca prin "ritm" te referi la "chitara ritm" peste care sa faci solo, atunci am inteles ca Akai Headrush e bunut pentru astea. Eu l-am calcat un pic si e usor de folosit. Plus, vine recomandat de Russian Circles, care il folosesc si live - (dupa primul minut vezi ca chitaristul nu mai tap-uieste). Mai este si DL4 de la Line6 care are si multe tipuri de delay. Il demonstreaza cetateanul asta la vioara: . De fapt cred ca el foloseste chiar doua pedale de-astea.
 13. Au trecut doi ani, dar anuntul este din pacate inca valabil. Apropo "bucurestean" mai sus inseamna domiciliat in Bucuresti, nu neaparat nascut aci.
 14. Chitarist In Bucuresti Pt Chestii Necomert

  La fel de valabila este lipsa mea de interes in coveruri.