www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Alex967

Active Members
  • Posts

    45
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Other Information

  • Gear
    Chitara

Alex967's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Pret: 1880 Localitate: Bucuresti Contact: 0721641404 Accept schimburi: Nu accept schimburi Salut! Vand chitara electrica Ibanez S420, amplificator chitara Ibanez TBX30R si procesor chitara Zoom G1XN. Le vand pentru ca m-am lasat de ceva timp si decat sa le tin degeaba,mai bine le foloseste altcineva. Sunt curate,aproape noi. Doar procesorul are un buton de invartit lipsa,in stanga, a fost pierdut recent si nu il mai gasesc,dar se poate folosi cu usurinta si fara. Este butonul de facut efecte,deci e ok,nu e nevoie de el in timpul cantatului. Cer 1880 pe toate astea sau separat : Chitara Ibanez S420 - 1300 lei Amplificator Ibanez TBX30R - 400 lei Procesor Zoom G1XN - 100 lei Strap Dunlop D38-15CL - 30 lei Husa chitara Ibanez ISGB501 - 50 lei . Astept mesaje,negocieri . Update : chitara -1200 +husa A ramas doar chitara si husa. 1050 ambele. Chitara + husa = 900 lei , cat mai rapid posibil !!
  2. Salut!Vand bocanci rock din piele( 20 gauri ),tinte in talpa si bombeu de fier.Bocancii sunt foarte tari,nu i-am purtat deloc,sunt in stare perfecta.Ii vand cu 250 lei . Negociez,in magazin sunt 388 la army shop. Astept mesaje.
  3. Ziceam de Mxr-ul ala ca nu suna bine. Fullbore-ul il vinde cineva pe forum si l-am intrebat cum ar suna pe un amplificator ca al meu si mi-a zis ca nu prea bine.Sa ma orientez spre niste overdrive-uri..
  4. Salut.As vrea sa-mi achizitionez o pedala noua si nu prea stiu ce.M-am tot uitat la un MXR M116,dar de curand am aflat ca pe un amplificator ca al meu (Ibanez TBX30R) nu suna foarte bine.Aveti vreo sugestie?(avand in vedere amplificatorul). O sa testez si la un magazin de muzica,dar mai intai sa-mi fac o idee despre ce as vrea sa testez.Sa fie o pedala buna de solouri in primul rand...dar si pentru ritmuri heavy. Ca sa zic asa,mai pe scurt,sa fie ' mai metal',asa. Multumesc!
  5. Salut.As vrea sa-mi achizitionez o pedala noua si nu prea stiu ce.M-am tot uitat la un MXR M116,dar de curand am aflat ca pe un amplificator ca al meu (Ibanez TBX30R) nu suna foarte bine.Aveti vreo sugestie?(avand in vedere amplificatorul). O sa testez si la un magazin de muzica,dar mai intai sa-mi fac o idee despre ce as vrea sa testez.Sa fie o pedala buna de solouri in primul rand...dar si pentru ritmuri heavy. Ca sa zic asa,mai pe scurt,sa fie ' mai metal',asa. Multumesc!
  6. Care vi se pare mai ok? http://www.mcmusic.r...dProductID=2789 sau http://www.esound.ro/Jackson-JS32-King-V-w--Floyd-Rose---Chitara-electrica,p-12606.html ?? Stiu ca e ceva diferenta de pret intre Ibanez si Jackson...dar voi pe care v-ati lua-o? Daca as ramane pe Ibanez ar trebui sa mai astept sa strang banii..Jackson-ul e mai ieftin si na...as putea s-o iau mai repede...dar din punct de vedere calitativ?
  7. O sa vad. De asta ce ziceti : http://www.esound.ro/Jackson-JS32-King-V-w--Floyd-Rose---Chitara-electrica,p-12606.html Nu mai deschid alt topic si pt asta...oricum,merci de ajutor!
  8. varu' maftei De preferat,as vrea un strat.Jackson-ul ala arata foarte ok:D. Blackthorn RG arata promitator:-? O sa ma uit si pe niste RG-uri azi...numai ca au preturi ridicate alea care n-au edge III tremolo Merci tuturor de sfaturi.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.