George M. Posted July 17, 2007 Share Posted July 17, 2007 hey junk frate, dar de unde scoti atatea lucruri, vad ca tot timpul vinzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Catalin S. Posted August 20, 2007 Share Posted August 20, 2007 Bre, dar ce de afaceristi pe aici ! Succes la cumparaturi si turnati-i pe neseriosi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Morgan Posted September 29, 2007 Share Posted September 29, 2007 o bila alba pentru @Edmond, de la care am luat un flanger azi. Am avut un noroc chior ca s-a intamplat sa fie in bucuresti azi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
denis_symbiotic Posted September 30, 2007 Share Posted September 30, 2007 Victor-Avatar nota 10. Am luat o ghitara de la el si totul a decurs conform planului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Morgan Posted October 8, 2007 Share Posted October 8, 2007 Multumiri lui @MasterKilla pentru sansamp. A ajuns la mine pachetul mai repede decat daca era in bucuresti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
teckus Posted October 8, 2007 Share Posted October 8, 2007 Freelancer - cea mai rapida tranzactie din viata mea .... Idem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctor X Posted October 9, 2007 Share Posted October 9, 2007 Freelancer - cea mai rapida tranzactie din viata mea .... Idem Era sa mi se-ntample si mie. Nu l-a depasit insa pe Radu_i: 50 de minute!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Morgan Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 in cazul asta eu cred ca detin recordul, nu mai stiu exact cat, dar sub 50 de minute in orice caz, ca tin minte ca n-am apucat sa ma trezesc ca lumea. Nu ma intrebati cui i-am dat chitara, ca nu mi-a zis id-ul de pe forum, am vorbit la telefon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpi Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 Duelul Afaceristilor hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Petrecce Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 gibsonman - de incredere, punctual .... am cumparat o pedala de la el si mi-a si dat un cablu moka glass - din nou punctual ... am efectuat un schimb ... si a fost foarte amabil... dany (morcov_inc) - foarte serios si de incredere ... am facut un schimb in care i-am trimis prin posta 2 pedale si am asteptat sa le primeasca ca apoi sa imi trimita si el o pedala... si nu am fost dezamagit .... Subscriu in ce'l priveste pe gibsonman. Link to comment Share on other sites More sharing options...
barbarossa Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 (edited) nu stiu daca am mai spus...domnul deadlok superok. nu mai vorbesc de domnul Cearny, domnul Art Vandalay si domnul Midnight Rider... Edited October 11, 2007 by barbarossa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctor X Posted October 14, 2007 Share Posted October 14, 2007 Multumita lui Gyzmo am cele mai faine corzi pe care am cantat vreodata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest EPSYLON_CURSE Posted October 16, 2007 Share Posted October 16, 2007 Multumesc domnului Gigimarga pentru o pedala superba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest EPSYLON_CURSE Posted October 18, 2007 Share Posted October 18, 2007 ... si lui Geiger Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Adiiiii Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 ilun, tip de treaba, punctual, tot respectul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackthorn Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 Bogdan (boc) super de treaba, punctual Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukeblue Posted November 27, 2007 Share Posted November 27, 2007 Cearny = un mare profesionist Link to comment Share on other sites More sharing options...
guitarhero1957 Posted November 27, 2007 Share Posted November 27, 2007 Bogdan (Boc) RULLZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest me_33 Posted December 19, 2007 Share Posted December 19, 2007 laptegros mi se pare un vanzator neserios . L-am contactat pt. a-mi vinde un kahler .. dupa un interval de timp (cred ca cateva zile) dupa ce l-am pus in lista a trimis un mass ca vinde niste doze Seymour duncan care costa 170 bucata si el le vinde cu 5 milioane ambele ... Eu I-am zis ca vreau sa sune cat mai suparat si dur ca vreau sa cant metale grele .. si cum nu stiam io car eii faza cu dozele .. nici nu stiam ca sunt doze de metal .. zice .. is doze de jazz foarte bune se aude super clar si ep distors si pe clean si o sa iti placa . bun .. o fos tdragutz si mi-o mai pus in pachetu cu dozele 3 pene si o solutie de curatat (ca amcerut si asta ) si l-o tirmis .. noa iau dozel e.. 1- is zgariate 2-tre sa tai chitara ca sa mi el pun si l-o sunat maikamea si io zis c anu ma lasa sa o tai ca sa le pun si sa le primeasc ainapoi si nu vroia... cu toate ca inainte sa le tirimita l-am intrebat ceva de genu : Daca o sa fie probleme o sa le primesti inapoi? si raspunsul a fost afirmativ ... dar nu s-a intamplat asa ... As vrea sa si laud pe cineva : Ursu .. numai respect fukce o treaba buna si se tine de cuvant . Link to comment Share on other sites More sharing options...
guitarsarpe Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 userul jihad este neserios. am dat un anunt ca vand un dif. mi-a zis ca mi-l ia dar ca in prima sapt din ian are banii. eu i-am zis pana pe 10 ian ca sa-i fie si mai lejer si am inchis anuntul. a venit 10 ian, l-am contactat tot eu sa-l intreb ce face cu diful.. mi-a zis ca trimite pe cineva cu banii in weekend si ca o sa ma sune sa stabilim detalii de intalnire.. a trecut weekendul, l-am mai intrebat pe mess daca mai vrea diful, nu mi-a raspuns asa ca an pus diful din nou la vanzare. nu m-as fi suparat daca nu ar mai fi vrut sa ia difu si nici nu as fi scris aici dar doar sa ma anunte ca nu mi-era greu sa pun din nou anuntul si nici nu conteaza asa mult banii de pe diful asta.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Petrecce Posted January 17, 2008 Share Posted January 17, 2008 Inca 2 oameni de incredere: @steli ; @ wild child. Link to comment Share on other sites More sharing options...
catalinsapasu Posted February 11, 2008 Share Posted February 11, 2008 norby77 - super ok, prompt. recomand Mi-am luat o electrica ibanez de la el (eu in Bucuresti, el in Satu-Mare). Am primit multe bonusuri (husa, stativ, tuner, cablu), totul sub pretul din magazin al chitarii. M-a avertizat in legatura cu o zgarietura pe chitara (sincer, nu am gasit-o pana acum). Boc - serios, recomand Mi-am luat un marshall jackhammer de la el. Am probat cat am vrut, mi-a aratat tot ce trebuia. Om serios. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solarograma Posted February 11, 2008 Share Posted February 11, 2008 Sal'tare...fratilor cascati ochii la individul PAVEL MARIUS EUGEN din BOLINTIN VALE jud. Giurgiu;susnumitul raspunde la pseudonimul de "geaca" pe acest forum. M-a facut sa pierd timp si bani de pomana,dupa ce ne-am inteles asupra unui instrument de percutie ce il aveam de vanzare pe forum,m-am chinuit de numa numa sa caut cutie + sa o captusesc cu burete si alea alea ca sa nu fie nici un fel de probleme avand in vedere ca trebuia sa trimit cu magica Posta Romana. Toate bune si frumoase stiurlubaticul teenager ma asigura ca a receptionat pachetul...discutam despre scula in sine si ii explic cateva chestii dupa care ne urma bafta si traditionalul "mai vorbim"!Apoi a urmat asteptarea idioata...am vrut sa merg sa fac scandal la posta,pe langa ca o mituiesc de fiecare data cu mici comisioane pe tanti postarita ca sa nu ma mai duc la posta...deja o priveam suspect...anyway intr-o buna ziulica pachetul s-a intors inapoi,lui "geaca" i so fi facut frig si nu a mai catagdisit barem sa ma aleg cu un raspuns pe tema asta,tot ii bine ca nu am ramas si fara toba after all, nu? Acuma ca un p.s. trebuie sa ma scuz cu o explicatie, ca indignarea mea vine de la faptul ca nu am patit-o inca pe forumul asta si sfaturi sau diverse dealuri facute pe aici intrtdeauna am dat peste oameni faini... Asta e,well beware "geaca"! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted February 11, 2008 Share Posted February 11, 2008 longobarza imi pare rau sa aud ca ai avut neplaceri. Studiem implementarea unui sistem de feedbackuri a la ebay pentru tranzactiile efectuate pe forum. PS: am scos datele personale ale individului. E suficient sa stim de unde e nu si adresa completa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted February 18, 2008 Share Posted February 18, 2008 phlaphee e om serios si punctual. Recomand cu caldura! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilun Posted February 19, 2008 Share Posted February 19, 2008 multam frumos userului Death (andrei) pt ca mi-a pastrat un tuner om de incredere Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 20, 2008 Share Posted February 20, 2008 Ii multumesc lui gigimarga petru efectul construit. "I'm not worthy!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geiger Posted March 6, 2008 Share Posted March 6, 2008 (edited) Sambora: un cumparator de treaba, punctual, decent si socializabil, a venit unde am putut eu sa ne vedem si sa probam, baiat intelegator domne Edited March 6, 2008 by Geiger Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcianpetrescu Posted March 21, 2008 Share Posted March 21, 2008 Dragi prieteni, ca om care a cumparat multe chestii si din tara si din strainatate si a si vandut multe chesti in tara(doar), pot sa va spun un singur lucru !!! REGULA ESTE CA NU ESTE NICI O REGULA !!! Exista vanzatori cinstiti si fireste, necinstiti !!!!! Eu am lucrat cu Ebay-ul si cel putin la americani am inteles ca-i verifica pe ai lor de le merg fulgii !!!! Am cumparat amplificator, microfoane, elemente de microfon, muzicute, etc... NU AM AVUT NICI O PROBLEMA !!! Din tara am lucrat cu mai multi(carora le-am vandut diverse) si eu unul nu am avut nici o problema ! De cumparat am cumparat in general doar pe sistemul vazut, probat, negociat cumparat !!! E cel mai sigur, mai ales in Romania care sincer, are MULTI TZEPARI !!!! IN CEEA CE PRIVESTE MAGAZINELE DIN TARA si vanzatorii de pe la noi(aia oficiali), va dau un sfat... daca gasiti ceva ce va place, incercati sa aflati CAT MAI MULTE despre obiect de pe site-urile din occident !!! CARACTERISTICI, DETALII TEHNICE DE AMANUNT, CULOARE, PRETURI ORIENTATIVE, etc.... abia apoi se face treaba !!!!! Cam asta e ideea, poate va ajuta experienta mea !!! MARCIAN PETRESCU Link to comment Share on other sites More sharing options...
CiocanelBloodyCIocanel Posted March 21, 2008 Share Posted March 21, 2008 Gigimarga ruleaza... mi-a facut si mie cateva efecte... mi-a dat timp de gandire inainte sa le cumpar, mi-a dat chiar mai multe decat voiam sa iau... mi le-a modificat dupa inima mi-a dat niste sfaturi, idei, ponturi si multe alte informatii utile... mare om... mare caracter...(off-topic: faza cu timp de incercare pt efecte ar trebui sa fie si pt magazinele de la noi... in Canada si in tarile "civilizate" iti dau pana la 20 de zile tp de gandire... iti dau bossu si digitechu acas'... le probezi le canti... si te duci dupa aia si zici... dom'le nu-mi place nici una... da-mi EHX'u ) Am mai facut "afaceri" cu guitarhead... am vorbit am discutat (ca doar suntem oameni)... am facut schimbu... mare om... mare caracter... am uitat eu sa-i aduc parca un backplate de la o chitara.. si a venit cu mine pan' acas' sa le ia... no problem... hades iar foarte ok... am facut un schimb acum ceva timp... simplu, rapid si eficient... mare om, mare caracter... a mai cumparat de la mine un efect cineva dar chiar nu-mi mai amintesc cine... oricum... mare om.... mare caracter... imediat a luat hot headu' si a fugit. am vandut lui synnerz o chitara acustica... omu... a probat-o la metro... nu a avut pretentii de om cu figuri... nu a zis ca nush ce e zgariat si ca aici e mai maro decat mai jos... a fost foarte de treaba, amabil si OK... mare om... mare caracter... dar un lucru e sigur... asa cum spunea si maestrul Marcian Popescu in postul anterior... IN ROMANIA SUNT MULTI TEPARI... aveti grija... daca miroase ceva... ...aruncati-l ca e expirat... acu gata cu fotosinteza, ma duc la culcare... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts