www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

catalinsapasu

Active Members
 • Posts

  66
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Location
  Bucuresti-Titan

Other Information

 • Gear
  O chitara electrica
  Un bass
  Digitech gsp1101
  software
  Digitech Metal-Master
  Line6 Toneport UX2

Recent Profile Visitors

7645 profile views

catalinsapasu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Dedicated Rare
 • Conversation Starter Rare
 • Week One Done

Recent Badges

6

Reputation

 1. Veniti cu propuneri de schimb, nu tin la pret si sunt deschis la negocieri.
 2. Am uitat sa spun ca vine si cu stand inalt, pentru V-uri si ca pretul e negociabil, inclusiv in cazul schimburilor.
 3. Vand sau schimb BC Rich Beast cu ceva modificari. Doze sh-8 si sh-13, rame/butoane din cositor cu scheleti (eram mic, don't judge), un strap jerpelit chinezesc cu tinte. Chitara a avut cateva accidente la transport, insa au fost remediate, se vede doar daca te uiti cu atentie. Nu am certificat la ea, deci nu bag mana in foc ca e originala. Am adus-o din SUA, de pe ebay, deci nu stiu mare lucru despre fostul proprietar. Doar cu ridicare personala din Sector 3 Bucuresti, Titan. Se ciobeste foarte usor, e dificil de purtat, dar arata intr-un mare fel. La schimb, as vrea un cabSim, procesor, amplificator, casti, whatever, nici eu nu stiu ce vreau. Numai bine!
 4. Da si nu. Depinde de ceea ce vrei tu de la el. Exersat in casa, la casti, in club, aer liber sau studio, in loop la amplificator, direct in PA sau FRFR? Da. De copiat tonurile si dinamica artistilor preferati, pe amplificatoare de mii de euro sau inregistrate pe 8 track-uri si apoi lucrate o saptamana in studio? NU Nu e un procesor rau. Eu am unul din aceeasi generatie (line6 pod HD 500x). Poate sa faca multe. Am vazut artisti de la noi cantand in concert pe procesoare mai ieftine. Uita-te la review-uri pe youtube si vezi daca iti place. Apoi alege cu inima
 5. Vand sau schimb un zoom g2nu. Nu bate, nu troncane, a fost cantat de o batranica din Germania. La schimb ma intereseaza urmatoarele, in ordinea asta: Placa de sunet Asus xonar D2 Camera web logitech c920 Vioara electrica (stau la bloc) Pedale - eq, comp, volum, cabsim sau ce mai aveti pe acasa. Am mai multe distorsuri si od decat permite legea. Multumesc!
 6. Pedale, pedalboard, sursa, chesti...? Taraba e deschisa.
 7. Vand Boss Micro BR. Recorder, procesor, are ritmuri, card 1gb cu track-uri, batteries not included. Trimit oriunde pe cheltuiala cumparatorului. La schimb m-ar interesa un pedalier, o pedala de expresie/volum, pedale diverse sau ce mai aveti pe acasa. Multumesc, Catalin
 8. Vand Pod HD varianta "Rinichi" cu toate hd pack-urile incluse. Pret 1000 RON negociabil, trimit oriunde pe cheltuiala cumparatorului. Il dau pentru ca am un hd500x care face aceleasi chestii si ceva in plus. La schimb ma intereseaza un TC HELICON voicelive 2 sau touch, o chitara JTV Variax (cu diferenta din partea mea)... sau alte chestii. In principiu sunt deschis la schimburi, la pedale, procesoare, dar momentan nu prea imi trebuie chestii. Multumesc, Catalin
 9. Multumesc tuturor pentru raspunsuri. Acum sunt lamurit. Numai bine, Catalin
 10. Super. Mersi mult. Presupun ca in loc de e530 in pot folosi acel auxiliary input, ca sa fie toata schema prin spate, sa nu se vada urat. Dupa ce le leg, semnalul pleaca de la GSP (line out sau Mixer Out)?
 11. Din Digitech. ENGL nu cred ca are cab-sim (sau vorbesti de acele "frequency compensated line outs"?). Oricum Digitechul permite mai multe, inclusiv third party IR.
 12. Salut. Se dau doua preampuri, respectiv un ENGL e530 (cam zgomotos) si un Digitech GSP1101. Avand in vedere ca stau in acelasi rack si tare as vrea sa folosesc noise gate-ul din GSP pentru a mai calma putin ENGL-ul, ma gandesc sa folosesc 4cm (four cable method). Asta imi va permite sa folosesc si efectele pre/post amp. Acum am studiat multe scheme pe google, am incercat sa ma prind singur dar tot am dubii, nu sunt 100% sigur, mai ales ca ambele au doua iesiri de return si una de send. Poate sa imi spuna si mie cineva, ca la .... copii, care cablu pleaca de unde si merge unde? Si pe urma ce pleaca spre placa de sunet? Puteti desena cu linii colorate pe poza. Multumesc!
 13. Salut. Am avut o problema asemanatoare la un HB, tot 8string, tot multiscale. In cele din urma, zgomotul se producea in spatele nut-ului. Ar trebui un string-tree, dar in lipsa de asta, am legat corzile cu un soricel si a disparut sunetul. Nu zic ca ar fi aceeasi problema, dar poti sa verifici.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.