www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

catalinsapasu

Active Members
 • Content Count

  65
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

6 Neutral

About catalinsapasu

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Bucuresti-Titan

Other Information

 • Gear
  O chitara electrica
  Un bass
  Digitech gsp1101
  software
  Digitech Metal-Master
  Line6 Toneport UX2

Recent Profile Visitors

7196 profile views
 1. Vand sau schimb un zoom g2nu. Nu bate, nu troncane, a fost cantat de o batranica din Germania. La schimb ma intereseaza urmatoarele, in ordinea asta: Placa de sunet Asus xonar D2 Camera web logitech c920 Vioara electrica (stau la bloc) Pedale - eq, comp, volum, cabsim sau ce mai aveti pe acasa. Am mai multe distorsuri si od decat permite legea. Multumesc!
 2. Pedale, pedalboard, sursa, chesti...? Taraba e deschisa.
 3. Vand Boss Micro BR. Recorder, procesor, are ritmuri, card 1gb cu track-uri, batteries not included. Trimit oriunde pe cheltuiala cumparatorului. La schimb m-ar interesa un pedalier, o pedala de expresie/volum, pedale diverse sau ce mai aveti pe acasa. Multumesc, Catalin
 4. Vand Pod HD varianta "Rinichi" cu toate hd pack-urile incluse. Pret 1000 RON negociabil, trimit oriunde pe cheltuiala cumparatorului. Il dau pentru ca am un hd500x care face aceleasi chestii si ceva in plus. La schimb ma intereseaza un TC HELICON voicelive 2 sau touch, o chitara JTV Variax (cu diferenta din partea mea)... sau alte chestii. In principiu sunt deschis la schimburi, la pedale, procesoare, dar momentan nu prea imi trebuie chestii. Multumesc, Catalin
 5. Multumesc tuturor pentru raspunsuri. Acum sunt lamurit. Numai bine, Catalin
 6. Super. Mersi mult. Presupun ca in loc de e530 in pot folosi acel auxiliary input, ca sa fie toata schema prin spate, sa nu se vada urat. Dupa ce le leg, semnalul pleaca de la GSP (line out sau Mixer Out)?
 7. Din Digitech. ENGL nu cred ca are cab-sim (sau vorbesti de acele "frequency compensated line outs"?). Oricum Digitechul permite mai multe, inclusiv third party IR.
 8. Salut. Se dau doua preampuri, respectiv un ENGL e530 (cam zgomotos) si un Digitech GSP1101. Avand in vedere ca stau in acelasi rack si tare as vrea sa folosesc noise gate-ul din GSP pentru a mai calma putin ENGL-ul, ma gandesc sa folosesc 4cm (four cable method). Asta imi va permite sa folosesc si efectele pre/post amp. Acum am studiat multe scheme pe google, am incercat sa ma prind singur dar tot am dubii, nu sunt 100% sigur, mai ales ca ambele au doua iesiri de return si una de send. Poate sa imi spuna si mie cineva, ca la .... copii, care cablu pleaca de unde si merge unde? Si pe urma ce pleaca spre placa de sunet? Puteti desena cu linii colorate pe poza. Multumesc!
 9. Salut. Am avut o problema asemanatoare la un HB, tot 8string, tot multiscale. In cele din urma, zgomotul se producea in spatele nut-ului. Ar trebui un string-tree, dar in lipsa de asta, am legat corzile cu un soricel si a disparut sunetul. Nu zic ca ar fi aceeasi problema, dar poti sa verifici.
 10. Salut. Intai de toate descarci editorul. Nu GR 55 Librarian (e destul de limitat) - adica poti sa il descarci si pe ala. Eu folosesc exclusiv GR 55 Floorboard. Uite link: https://sourceforge.net/projects/grfloorboard/ Apoi iti faci cont pe vguitarforums. Sunt niste baieti care fac schimb de impresii si fisiere in legatura cu tot ce inseamna virtual guitar (printre altele). Ca sa te scap de o durere de cap, am sa iti primit prin PM toate tonurile de pe forumul respectiv. Seara buna, Catalin
 11. Da. Numai ca trebuie conectat in permanenta la un PC/laptop. Setezi din control manager sursa pe internal (pentru software - transmite comenzile prin usb) sau pe external (pentru cablurile midi). Apoi poti sa ii dai assign la fiecare footswitch cu ce valoare vrei tu, cc# sau pc#.
 12. Salut. Lasa,te rog, un pret orientativ sa stim ce propunem la schimb. Te intereseaza ceva in mod special? Mersi, C
 13. Salut. Poti folosi alte controllere midi pentru asta. Native Instruments RigKontrol 3, Line6 fbv MK2, fbv express 2.... sunt multe. Si mult mai usor de programat decat Behringer. Unde pui ca mai sunt si alimentate prin USB, nu ai nevoie de alimentator separat. Da un search pe google si vezi care e mai convenabil pt tine, si ca pret si ca dimensiuni.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.