www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Poze cu chitarele noastre

Cosu

Recommended Posts

new upgrade (doar estetic de data asta) la chitara "yahama" :D <Tree of Life>

in partea de jos n-a prea iesit, dar a fost prima data... a doua oara nu mai gresesc :D

Desi prefer mai mult tree of life "pe cale naturala", n-a iesit rau, e tree of life custom-made :)... cu ce l-ai facut? Ce material ai lipit pe grif?

@mike Kidlazy : am prelucrat o imagine luata de pe net si l-am scos la o cunostiinta pe o utilitara de decupat (habar n-am cum se cheama, e un fel de imprimanta care doar decupeaza) si materialul este de fapt o folie de reclama (poate fi lipita si pe tricouri), de culoarea argintie (pentru reflexie). Norocul meu a fost ca folia este autoadeziva, iar per total, ocupa foarte putin spatiu, asa incat abea se simte cu degetul ca este ceva lipit pe fretboard.

@EugenRo2001 : si eu as vrea un tree-of-life adevarat, dar preturile sunt cam exagerate, sau nu? :) oricum, avantajul la tree-of-life-ul meu este ca daca ma enerveaza, cu un cutter si putina atentie il dau jos fara nicio problema, sau pot lipi alte modele in viitor, cine stie :)

Edited by spike2

• 2 weeks later...

A venit mosul mai repede , chitarist de baie fiind (si pasionat de chitari) m-am ales cu un Les Paul si cu un Strat , , imbinarea neck -body s-a facut perfect neckul fiind de 55.5 mm - buzunarul corpului fiind taiat la aceasi dimensiune ( MIM). Finisajele sunt excelente , si dupa cum am surprins in poze arata pe masura. Neckul e din flamed maple , o singura bucata , radius 9.5 inch , mai am de reglat putin actiunea la baza nutului . Sarbatori fericite si vad ca mosul vine des cu instrumente in perioada asta.

2ppefdl.jpgrj0aq0.jpg344p6bo.jpg2upzajn.jpg339unv9.jpg

Edited by Jig
  • Like 5

Multumesc, de cateva ore ma tot joc cu ea, fac ce fac dar tot pe sounduri clean ajung , sunetul ala de single coil cu maple e de nedescris . Apropo , am dato pe flamed , ca si les paul e un vintage lemon drop achizitionat la recomandarea badiei Ramurel , corp mahon cu top flamed (real nu furnir). Daca sunt doritori sa faca teste (poate comanda si ei piese ) chitara se afla in Cj .

@Deaf: urmeaza si screamul... stay tuned!

@TheZKD: sticker. Initial ma gandisem sa incerc sa pictez ceva pe ea, dar m-am razgandit, mai ales ca nu prea le am cu pensula... cata vreme stickerul se poate da jos oricand daca nu-mi place, pe cand vopseaua - mai greu...

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...