www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Arata foarte bine, si inteleg perfect cum e sa-ti placa un model asa tare incat sa ai mai mult de una. Dar de la a 2-a in sus, sint curios cum de nu te-au tentat si altele, ca sint atatea straturi si tele faine, si Lp si Explorere si atatea altele super frumoase :)

• Like 1
Posted

Arata foarte bine, si inteleg perfect cum e sa-ti placa un model asa tare incat sa ai mai mult de una. Dar de la a 2-a in sus, sint curios cum de nu te-au tentat si altele, ca sint atatea straturi si tele faine, si Lp si Explorere si atatea altele super frumoase :)

Pentru ca eu prefer sa mananc fruncte de mare si curry....nu ca toti mamaliga si sarmale :tardlol:

• Like 2
Posted

Ca tot e nebunia cu custom-urile.

26.5" long scale S-T-B

EMG 81

Constructie: Ashwood/Meranthi/Ovangkol

Neck: profil RGD (maple + tastiera rosewood)

Finish nitrocelulozic 

Maestrit aici in Iasi. 

E un one-off, mai urmeaza al doilea tot pe acelasi proiect dar alta combinatie de lemne. Ca nota personala, mi se pare cea mai buna chitara pe care am abuzat-o vreodata, atacul la panatie e incredibil si de sustain sa nu mai spunem.. :)

post-22897-0-84838400-1480597717_thumb.png

• Like 5
Posted

am citit ceva daca imi amintesc bine ca la EMG-uri nu conteaza din ce lemn e facut corpul ch.

Ai dreptate. La EMG-uri conteaza din ce lemn sunt facute corzile, boss!

Ca tot e nebunia cu custom-urile.

26.5" long scale S-T-B

EMG 81

Constructie: Ashwood/Meranthi/Ovangkol

Neck: profil RGD (maple + tastiera rosewood)

Finish nitrocelulozic 

Maestrit aici in Iasi. 

E un one-off, mai urmeaza al doilea tot pe acelasi proiect dar alta combinatie de lemne. Ca nota personala, mi se pare cea mai buna chitara pe care am abuzat-o vreodata, atacul la panatie e incredibil si de sustain sa nu mai spunem.. :)

Auzi, boss, ce zice Zoltan. Degeaba ti-ai pus lemn smecher, daca ai EMG-uri ai stricat chitara.

Pai ce-ai facut ma, nene, ma?

Posted

in ton cu discutia despre lemne, ,,clasicul'' scott grove zice exact asa, nu conteaza lemnul si forma, doar dozele.

la electrice, evident.

probabil EMG-urile ascund lemnul mai bine decat camioanele care circula noaptea :)

As fi vrut sa fi fost asa, insa in realitate sta nitel altfel. Din propriile observatii, daca o chitara este nasoala, poti sa-i pui chiar 2 EMG-uri una peste alta, cu 36V mod, tot nasol o sa sune. 

Insa - daca chitara suna bine, un EMG nu poate decat sa accentueze, cu anumite aspecte comune cum ar fi bufferul activ, destul de important. 

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...