TheZKD Posted September 4, 2014 Share Posted September 4, 2014 Fender Super Sonic 22. Iepurele e pe post de booster la canalul de drive. Foarte frumos maestre , da' rupe si tu cartonul ala si varsa niste bere pe el ca altfel nu merge treaba ! 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted September 4, 2014 Share Posted September 4, 2014 iata si pedalierul, mai vechi, dar, inca, folosibil: 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu.Pop Posted September 5, 2014 Share Posted September 5, 2014 La pedalier de-asta am cantat doar in armata Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibimosby Posted September 5, 2014 Share Posted September 5, 2014 La pedalier de-asta am cantat doar in armata la noi in armata erau mereu ful, asa ca faceam pe langa unitate Link to comment Share on other sites More sharing options...
barbarossa Posted September 5, 2014 Share Posted September 5, 2014 full lampa, nu? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Posho Posted September 5, 2014 Share Posted September 5, 2014 Brrr, urite amintiri. Da' si eu le-am ars doua amplificatoare Doina. Pe lampi ))) iata si pedalierul, mai vechi, dar, inca, folosibil: 087442b0c4dc6373726939f664111b06.jpg 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted September 5, 2014 Share Posted September 5, 2014 iata si pedalierul, mai vechi, dar, inca, folosibil: 087442b0c4dc6373726939f664111b06.jpg In stinga e pedala de volum,in dreapta e un wah wah 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted September 5, 2014 Share Posted September 5, 2014 In stinga e pedala de volum,in dreapta e un wah wah ba, pardon, la asta sunt invers, pt. ca am modat pedalierul! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramurel Posted September 8, 2014 Share Posted September 8, 2014 Dwarfs with big ballz ! . 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu.Pop Posted September 8, 2014 Share Posted September 8, 2014 De unu' stiam, dar acum vad dublu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
remy44 Posted September 8, 2014 Share Posted September 8, 2014 (edited) Sa le canti sanatos, bade! Uite si pe ale mele Edited September 8, 2014 by remy44 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solarograma Posted October 11, 2014 Share Posted October 11, 2014 Mi-am facut pedalboardul pentru turneul din toamana asta cu Kultika, am o parte din pedale la vanzare asa ca s-ar putea sa nu ma tina prea mult si sa fac schimbari in el. in front - IN-Korg Pitchbalck - Dod clone compresor-Wah Voodoolab-Ibanez PD7 Bass(!) overdrive -OUT in amp in fx loop - IN- Boss PS-6-MXR Phaser-TC Hall of Fame -TC Trinity-Carl Martin Paraloop (in loop EHX Hoax + Boss Eq)-TC Alter Ego-TC Nova delay-OUT 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackthorn Posted October 11, 2014 Share Posted October 11, 2014 Mi-am facut pedalboardul pentru turneul din toamana asta cu Kultika, am o parte din pedale la vanzare asa ca s-ar putea sa nu ma tina prea mult si sa fac schimbari in el. in front - IN-Korg Pitchbalck - Dod clone compresor-Wah Voodoolab-Ibanez PD7 Bass(!) overdrive -OUT in amp in fx loop - IN- Boss PS-6-MXR Phaser-TC Hall of Fame -TC Trinity-Carl Martin Paraloop (in loop EHX Hoax + Boss Eq)-TC Alter Ego-TC Nova delay-OUT Cum suna Alter Ego? Si de ce mai e si Nova Delay langa? Scuze de intrebari, dar incerc sa inteleg functionalitatea. Merci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solarograma Posted October 11, 2014 Share Posted October 11, 2014 Np...Alter Ego imi place cred ca cel mai mult din pedalele de delay pe care am pus mana, personal imi place mai mult decat El Capistan, si ca si sound si ca si versatilitate/functii...din prima clipa cand am vazut demo-ul pe net m-a cucerit si nu m-a dezamagit nici cand l-am cumparat,suna foarte bine preseturile dupa vintage units, ai si toneprint,3 preseturi de a salva,genial...Nova Delay este foarte diferit din puncul meu de vedere,m-am atasat de el,am multe piese compuse cu tonuri din el...ma atrage faza cu afisajul de bpm,am piese in care tempoul trebuie sa fie precis (backtracks,sample) si uneori cu tap tempo parca nu imi ofera aceeasi siguranta si apoi imi place si delayul digital...suna mai a rack, fata de Alter Ego care e mai analogic feel...eu nu sunt asa purist,folosesc orice imi suna bine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackthorn Posted October 11, 2014 Share Posted October 11, 2014 Np...Alter Ego imi place cred ca cel mai mult din pedalele de delay pe care am pus mana, personal imi place mai mult decat El Capistan, si ca si sound si ca si versatilitate/functii...din prima clipa cand am vazut demo-ul pe net m-a cucerit si nu m-a dezamagit nici cand l-am cumparat,suna foarte bine preseturile dupa vintage units, ai si toneprint,3 preseturi de a salva,genial...Nova Delay este foarte diferit din puncul meu de vedere,m-am atasat de el,am multe piese compuse cu tonuri din el...ma atrage faza cu afisajul de bpm,am piese in care tempoul trebuie sa fie precis (backtracks,sample) si uneori cu tap tempo parca nu imi ofera aceeasi siguranta si apoi imi place si delayul digital...suna mai a rack, fata de Alter Ego care e mai analogic feel...eu nu sunt asa purist,folosesc orice imi suna bine. Merci, banuiam asta, si eu folosesc un Nova Delay exact pentru ce il folosesti tu, pentru restul am un Flashback normal care pe tape delay suna criminal de bine, nu am incerca Alter Ego, dar acum am un motiv in plus sa il incerc. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sorin65 Posted October 11, 2014 Share Posted October 11, 2014 are putin tetanos, dar mere 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted October 11, 2014 Share Posted October 11, 2014 Cu ce este diferit fata de Marshall? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bach Posted October 11, 2014 Share Posted October 11, 2014 (edited) Cu ce este diferit fata de Marshall? Probabil piese Premium si ceva Modificari in schema, altceva n-are ce sa fie diferit Oricum sa-i traiasca Edited October 11, 2014 by bach Link to comment Share on other sites More sharing options...
sorin65 Posted October 11, 2014 Share Posted October 11, 2014 pe langa ca are finale EL84 si power scalling. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackthorn Posted October 11, 2014 Share Posted October 11, 2014 Pe langa ca e cel mai misto Marshall cu care poti canta lejer in apartament. Numai chestii dupa care sa balesti puse in topicul asta azi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ValeChitara Posted October 18, 2014 Share Posted October 18, 2014 Inca un setup provizoriu! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam Posted October 27, 2014 Share Posted October 27, 2014 (edited) Intrucat unele urmeaza sa plece, n-am putut sa nu le ofer o poza de familie Edited October 27, 2014 by sam 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladympv Posted October 27, 2014 Share Posted October 27, 2014 holy fucking cow! in casa locuiesc astea? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam Posted October 27, 2014 Share Posted October 27, 2014 holy fucking cow! in casa locuiesc astea? Din pacate una cu vecini 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AddRien Posted October 27, 2014 Share Posted October 27, 2014 Parcă aveai și un Tele reissue ceva?! Where is it? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheZKD Posted October 28, 2014 Share Posted October 28, 2014 (edited) New toy... ''new'' Edited October 28, 2014 by TheZKD 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu.Pop Posted December 3, 2014 Share Posted December 3, 2014 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramurel Posted December 10, 2014 Share Posted December 10, 2014 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam Posted December 10, 2014 Share Posted December 10, 2014 @ramurel: Pe principiul 'bate saua sa priceapa iapa', e ceva in poza aia care-mi trebuie Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramurel Posted December 10, 2014 Share Posted December 10, 2014 @ramurel: Pe principiul 'bate saua sa priceapa iapa', e ceva in poza aia care-mi trebuie Monitorul CRT ? Cu dragă inimă, al tău e ! Dă-mi adresa să ți-l trimit ! . 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts