www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Amplificator Full Lampa


Guest vladhategan
 Share

Recommended Posts

Eu personal sunt adeptul [.......] pentru ca au un sunet mai natural .

 

C'mon, fellas ! Oriunde-s implicate o membrană de speaker/monitor/cască şi-un timpan e 100% natural ! Toată magia e-n setări !

 

Cine ştie cum va fi în viitor ?... Poate că muzica se va transmite în sisteme cu 10101010, pe lângă timpan, direct în nervul auditiv... Cu cablu şi mufă MIDI în craniu ... :)

 

Zicea cineva mai sus de orgasm de la sunetul de nu-ştiu-ce ... Am văzut o emisiune recent cu unul care făcea droguri audio [ i-Doze ] şi le cumpărau cu USB-ul ... Există şi pe youtube despre aşa ceva... Ceva parcă numit "Gates of Hades" sau aşa ceva... Shit, man !... [ de fapt chiar că shit, că zicea că în "cantităţi mari", poate avea şi efectul ăsta ]...

 

.

Link to comment
Share on other sites

Ok. Poate pt ce o sa scriu aici , iar o sa fiu acuzat ca numai unii pot ...si altii nu... NU. Toata lumea poate . Problema este ca fara sa existe o stapanire a tehnicii de a canta si o dominare a instrumentului , nimeni nu prea se poate pronunta asupra calitatii timbrului sonor . De ce ? Pt ca oricat de bizar ar parea tonul chitarii este format din mana .

Amplificatoarele de chitara nu sunt pt a incanta auditoriul din sala de concerte, ci doar pt chitarist . Chitaristul trebuie sa aiba un confort maxim cu acel amplificator . Cand da incet cu pana , amplificatorul trebuie sa raspunda . Cand da tare cu pana in corzi , amplificatorul trebuie sa "taie" .Cand se ataca o coarda cu pana mai inclinata , amplificatorul trebuie sa redea acele armonice date de combinatia asta , pana si deget . Cand ciupesti cu degetele , amplificatorul trebuie sa raspunda cu un sunet mai obluziv ....sunt "tone" de astfel de combinatiii pt nuantarea sunetului Toate acestea ...dar absolut toate sunt importante pt un chitarist , care , repet , domina instrumentul .Pt mine , ca fost muzician profesionist cu multi ani in urma , am gasit aceste satisfactii numai la amplificatoarele cu tuburi. Pt un incepator , ce am descris aici , sunt lucruri fara sens .

Unui astfel de chitarist , profesionist , daca-l pui sa cante pe altceva decat cu ce este el obisnuit sa controleze instrumentul ,...l-ai "nenorocit" .

Roli, un exemplu de chitarist care a ajuns cu adevarat la maturitate . Ignorati ce se vede in spate :D

Edited by ggg
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Ok. Poate pt ce o sa scriu aici , iar o sa fiu acuzat ca numai unii pot ...si altii nu... NU. Toata lumea poate . Problema este ca fara sa existe o stapanire a tehnicii de a canta si o dominare a instrumentului , nimeni nu prea se poate pronunta asupra calitatii timbrului sonor . De ce ? Pt ca oricat de bizar ar parea tonul chitarii este format din mana .

Amplificatoarele de chitara nu sunt pt a incanta auditoriul din sala de concerte, ci doar pt chitarist . Chitaristul trebuie sa aiba un confort maxim cu acel amplificator . Cand da incet cu pana , amplificatorul trebuie sa raspunda . Cand da tare cu pana in corzi , amplificatorul trebuie sa "taie" .Cand se ataca o coarda cu pana mai inclinata , amplificatorul trebuie sa redea acele armonice date de combinatia asta , pana si deget . Cand ciupesti cu degetele , amplificatorul trebuie sa raspunda cu un sunet mai obluziv ....sunt "tone" de astfel de combinatiii pt nuantarea sunetului Toate acestea ...dar absolut toate sunt importante pt un chitarist , care , repet , domina instrumentul . Pt un incepator , ce am descris aici , sunt lucruri fara sens .

Unui astfel de chitarist , profesionist , daca-l pui sa cante pe altceva,...l-ai "nenorocit" .

Roli, un exemplu de chitarist care a ajuns cu adevarat la maturitate . Ignorati ce se vede in spate :D

pai eu ce ziceam?! conteaza sa stii si cu chitara,ampul nu cinta singur,discutii pro contra diverse aparaturi vor fi cit lumea,chitaristi buni.....

eu sunt curios citi din cei care palavragesc verzi si uscate despre tot felul de chitari,ampuri,pedale,etc, sunt in stare sa cinte ceva la chitara,stiu e forum si fiecare e liber sa scrie ce doreste,totusi sunt citiva de care sunt convins ca nu pot sa lege doua note dar dau sfaturi si au pareri savante,ma intilnesc destul de des cu tot felul de "lemnari" care dau milioane de gherle,nu sunt in stare sa faca un ton ,nu stiu sa umble cu diferite echipamente(ampuri,pedale,etc) in schimb vorbesc cite in luna si stele si au o parere enorm de buna despre ei :nay:

 

o sa mai fac un concurs ,o sa dau un amp premiu,concursul o sa fie dedicat celor de pe RGC ,care locuiesc in Bucuresti,sunt curios cine o sa participe,sa vedem cit sunt tatici si in cintat,ca la datul cu parerea si la scris nu-i intrece nimeni

 

 

stiu ca adevarul doare,stiu ca unii ma injura acum ,dar ASTA ESTE ADEVARUL!!

Edited by viobio
  • Like 7
Link to comment
Share on other sites

O să fac și eu un concurs: dau un amp premiu, să vedem câți pot să și gândească, nu doar să cânte. Concursul este dedicat celor de pe RGC care locuiesc în Vaslui.

ĂSTA ESTE ADEVĂRUL!?

 

PS: criteriile de jurizare vor fi obscure și complet inventate de mine.

Edited by FiveseveN
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Dacă se mai lasă şi cu vărsare de sânge e clară treaba...

 

Seara la rockoteca, doi rockeri, un el si-o ea, amandoi, mai spre stilul goth, se intalnesc, se cunosc, beau cateva beri, cateva tarii, ceva pastile, se plac, incep sa se pupe si decid sa plece acasa la el. Pe drum, pe neve`, ei ii vine ciclul, dar fara sa isi dea seama, intra in casa si incep sa si-o traga. Pe pereti, pe scaun, sub patura, ****, tate, cur, oral, cunilingus, orgie!

Dimineata, ea se trezeste prima, si vazand menstruatia, se duce sa se spele.

El se trezeste dupa ea si cand vede totul uns de sange, se uita in oglinda si la gura era murdar de sange, panica: VAI, AM MANCAT-O!!!

Edited by George M.
  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Guest vladhategan

Nu am stat sa citesc toate discutiile de mai sus, dar m-am interesat foarte bine si, doar informativ... pe langa faptu ca,chitaristi mari din era noastra nu de acum 200 de ani canta pe lampi ca satriani, steve vai si altii(probabil nu de prosti canta pe tuburi) m-am interesat si o instalatie de orice fel pe tuburi fata de una pe tranzisoti poate fi de sute de ori ami scumpa... oare ii mai scumpa pt ca e mai proasta? A doua chestie, cautati si voi instalatiile pe care sa asculta sunetul perfect de mult, discri de vinil si alte chestii de genu si vedeti ca un platan pt discuri de vinil profesional, cu brat poate ajunge la 8.000 de dolari doar platanul (asta inseamna tot analogic) oare de ce? Doar dupa preturi imi dau seama, dar am intrebat cativa chitaristi mai mari din romania si mi-am dat seama de ce prefera lumea lampa asa ca daca pe o comunitate care se vrea comunitatea chitaristilor din romania venerati tranzistorii pt ca is aparuti mai recent e nasol de voi... nu mai dati reply ca eu m-am convins si nu o sa mai raspund reply'urilor mai departe... cat despre schita ce mi-ai dat-o pe pagina 1 cu graficul sinusoidal intre lampa si tranzistor e foarte eronat... tranzistorul nu poate reda sunetul, il deformeaza putin si atunci graficul trebuie sa apara zimtat, tu mi-i l-ai facut perfect... probabil ai desenat tu 3 linii si mi le-ai dat... am sa iti dau graficul cand il cer profesorului meu, grafic facut de firma Roland. Sa aveti bafta cu muzica si "long live valves" (cred ca valve inseamna tub in engleza) .Pace si numai bine

Link to comment
Share on other sites

Nu am stat sa citesc toate discutiile de mai sus

Și totuși te-ai gândit că poți contribui cu ceva util? Te-ai gândit prost.

 

probabil nu de prosti canta pe tuburi

Ce bază logică are enunțul ăsta?

 

oare ii mai scumpa pt ca e mai proasta?

Multe "tratamente" homeopatice sunt mai scumpe decât cele care chiar funcționează. Dacă ai fi "stat să citești" ceva în viața ta, inclusiv nenumărate discuții din cadrul acestui forum, ai fi descoperit că prețul nu are absolut nici o legătură cu calitatea.

Oricum, îți mulțumesc pentru că ai ilustrat cu măiestrie tipologia chitariștilor care își pot număra neuronii pe degete.

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

........chitaristi mari din era noastra.........probabil nu de prosti canta pe ... lampa.jpg

 

Da' de ce îți consumi dumneata atâta energie pentru atâta lucru ? Poate cã unii sunt endorseri ai unor firme de amplificatoare ... Multã sãnatate tuturor...

 

Dacã vor muºchii lor, poa' sa cânte ºi pe magic-lamp.jpg

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Nu am stat sa citesc toate discutiile de mai sus, dar m-am interesat foarte bine si, doar informativ... pe langa faptu ca,chitaristi mari din era noastra nu de acum 200 de ani canta pe lampi ca satriani, steve vai si altii(probabil nu de prosti canta pe tuburi) m-am interesat si o instalatie de orice fel pe tuburi fata de una pe tranzisoti poate fi de sute de ori ami scumpa... oare ii mai scumpa pt ca e mai proasta? A doua chestie, cautati si voi instalatiile pe care sa asculta sunetul perfect de mult, discri de vinil si alte chestii de genu si vedeti ca un platan pt discuri de vinil profesional, cu brat poate ajunge la 8.000 de dolari doar platanul (asta inseamna tot analogic) oare de ce? Doar dupa preturi imi dau seama, dar am intrebat cativa chitaristi mai mari din romania si mi-am dat seama de ce prefera lumea lampa asa ca daca pe o comunitate care se vrea comunitatea chitaristilor din romania venerati tranzistorii pt ca is aparuti mai recent e nasol de voi... nu mai dati reply ca eu m-am convins si nu o sa mai raspund reply'urilor mai departe... cat despre schita ce mi-ai dat-o pe pagina 1 cu graficul sinusoidal intre lampa si tranzistor e foarte eronat... tranzistorul nu poate reda sunetul, il deformeaza putin si atunci graficul trebuie sa apara zimtat, tu mi-i l-ai facut perfect... probabil ai desenat tu 3 linii si mi le-ai dat... am sa iti dau graficul cand il cer profesorului meu, grafic facut de firma Roland. Sa aveti bafta cu muzica si "long live valves" (cred ca valve inseamna tub in engleza) .Pace si numai bine

 

 

Din pacate nu am gasit facepalm niciunde pe net, astfel incat sa descrie, grafic, efectul a ceea ce ai scris tu aici.

 

LE: ahh...tu esti ala de isi facea griji ca se incalzesc lampile....am inteles acum. Imi cer scuze

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

[...] A doua chestie, cautati si voi instalatiile pe care sa asculta sunetul perfect de mult, discri de vinil si alte chestii de genu si vedeti ca un platan pt discuri de vinil profesional, cu brat poate ajunge la 8.000 de dolari doar platanul (asta inseamna tot analogic) oare de ce? Doar dupa preturi imi dau seama [...]

 

In primul rand, ce inseamna profesional?

In al doilea rand, costa 8000 de euro fiindca exista cunoscatori precum esti tu, carora la vederea pretului li se inunda niste tesuturi puternic vascularizate din zona abdomenului inferior, de obicei, audiofilii. Sa nu crezi niciodata ca din 8000 de euro, 7500 au costat productia, iar 500 este capacul modest pe care si-l pune vanzatorul.

Si in al treilea rand, daca vrei sa iesi din oala cu botiști, studiaza urmatoarele materii: fizica, mecanica, electrotehnica si electronica, management, marketing, cantatul la chitara, utilizarea unui amplificator de orice timp.

 

am sa iti dau graficul cand il cer profesorului meu, grafic facut de firma Roland.

 

Nu mai bine cauti singurel? :)

Apropo, Roland sunt foarte adanc bagati in conceperea, proiectarea si executia echipamentelor cu tranzistori.

Edited by George M.
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Nu am stat sa citesc toate discutiile de mai sus, dar m-am interesat foarte bine si, doar informativ... pe langa faptu ca,chitaristi mari din era noastra nu de acum 200 de ani canta pe lampi ca satriani, steve vai si altii(probabil nu de prosti canta pe tuburi) m-am interesat si o instalatie de orice fel pe tuburi fata de una pe tranzisoti poate fi de sute de ori ami scumpa... oare ii mai scumpa pt ca e mai proasta? A doua chestie, cautati si voi instalatiile pe care sa asculta sunetul perfect de mult, discri de vinil si alte chestii de genu si vedeti ca un platan pt discuri de vinil profesional, cu brat poate ajunge la 8.000 de dolari doar platanul (asta inseamna tot analogic) oare de ce? Doar dupa preturi imi dau seama, dar am intrebat cativa chitaristi mai mari din romania si mi-am dat seama de ce prefera lumea lampa asa ca daca pe o comunitate care se vrea comunitatea chitaristilor din romania venerati tranzistorii pt ca is aparuti mai recent e nasol de voi... nu mai dati reply ca eu m-am convins si nu o sa mai raspund reply'urilor mai departe... cat despre schita ce mi-ai dat-o pe pagina 1 cu graficul sinusoidal intre lampa si tranzistor e foarte eronat... tranzistorul nu poate reda sunetul, il deformeaza putin si atunci graficul trebuie sa apara zimtat, tu mi-i l-ai facut perfect... probabil ai desenat tu 3 linii si mi le-ai dat... am sa iti dau graficul cand il cer profesorului meu, grafic facut de firma Roland. Sa aveti bafta cu muzica si "long live valves" (cred ca valve inseamna tub in engleza) .Pace si numai bine

Nici eu nu am stat sa citesc tot ce ai scris, dar vad ca nu intelegi ceva.

Nici Satriani nici Vai nici Petrucci nici Malmsteen nici Gilbert etc. nu canta doar pe lampa. Ajuta lampa cu tranzistori. Intra in preau cu o pedala (pe tranzistori) sau ampurile lor au integrate/tranzistoare deja. Nu canta nici un mareartist contemporan pe lampa si atat. Din cate am inteles, singura firma care scoate ampuri de metal si nu foloseste tranzistori in preu este Mesa, dar, aia au un traf special, al carei "reteta" nu a gasit-o nimeni, pana acum (nu garantez pentru aceasta informatie, totusi). Desi, Petrucci, care canta pe Mesa, tot baga un TS8 (sau altceva) la solouri.

Regula: Nu suna cum stii tu doar din lampa. Sigur mai are ceva p-acolo. Lampa NU scoate semnal dreptunghiular satisfacator pentru muzica anilor nostrii. Desigur, exista si exceptii, pentru ca ele comfirma regula.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Guest vladhategan

mi-o placut mult utimu reply cu poza de profil=)).... nu inteleg de unde atata ura si jigniri... nu ma ingrijoram ca se incalzesc lampile, ma ingrijoram sa nu se incalzeasca altceva:)... roland sunt buni pe tranzistori si chiar ei spun ca nu se ridica la nivelul lampilor... cat despre facepalmul de care vorbeai... hai sa iti explic pe intelesu tau. Daca tu esti asa bun cum pretinzi, de ce nu s-a auzit si de tine ca de joe satriani si sa spui lumii intregi ca majoritatea chitaristilor mari is prosti si ca tu esti destept ca tu canti pe tranzistori?? Probabil pentru ca in loc sa canti si sa iti dai seama singur ca ce spun nu e bullshit tu stai si bati in tastatura pe un forum, ca sa imi arati cat esti tu de destept pe langa mine... te astept la alba iulia, la o cantare si dupa sa vorbim despre chitara si scule, ca vad ca batand din tastatura suntem toti smecheri... si o sa iti aduc grafic oficial al unui amplificator pe tranzistori facut de roland ca sa te convingi si tu... uite o intrebare buna... cum pot sterge acest post ca a degenerat mult si au intrat toti chitaristii de 15 ani aici. Daca nu se poate rog un admin sa il stearga... Alte posturi sau commuri nu o sa mai pun ma puteti considera inactiv si sa-mi dati ban. Numai bine

Link to comment
Share on other sites

mi-o placut mult utimu reply cu poza de profil=)).... nu inteleg de unde atata ura si jigniri... nu ma ingrijoram ca se incalzesc lampile, ma ingrijoram sa nu se incalzeasca altceva:)... roland sunt buni pe tranzistori si chiar ei spun ca nu se ridica la nivelul lampilor... cat despre facepalmul de care vorbeai... hai sa iti explic pe intelesu tau. Daca tu esti asa bun cum pretinzi, de ce nu s-a auzit si de tine ca de joe satriani si sa spui lumii intregi ca majoritatea chitaristilor mari is prosti si ca tu esti destept ca tu canti pe tranzistori?? Probabil pentru ca in loc sa canti si sa iti dai seama singur ca ce spun nu e bullshit tu stai si bati in tastatura pe un forum, ca sa imi arati cat esti tu de destept pe langa mine... te astept la alba iulia, la o cantare si dupa sa vorbim despre chitara si scule, ca vad ca batand din tastatura suntem toti smecheri... si o sa iti aduc grafic oficial al unui amplificator pe tranzistori facut de roland ca sa te convingi si tu... uite o intrebare buna... cum pot sterge acest post ca a degenerat mult si au intrat toti chitaristii de 15 ani aici. Daca nu se poate rog un admin sa il stearga... Alte posturi sau commuri nu o sa mai pun ma puteti considera inactiv si sa-mi dati ban. Numai bine

Nu il mai lua pe Satriani in brate, ca nu canta pe ce crezi tu! Repet, ARE SI TRANZISTOARE IN PREU! NU ESTE FULL LAMPA!

Daca ti-a zis unu', care stie sa cante, ca lampa e divina, nu inseamna ca asa este! Capacitatile lui la chitara nu au nici o treaba cu competenta in domeniul ingineriei electrice! Daca ti-a zis ca scoti sunet ca a lu' Satriani (de parca este posibil) doar din lampa ori face misto de tine, ori nu stie ce vorbeste!

 

Nu as vrea se pleci de aici cu impresia ca forumul asta este dedicat oamenilor care canta pe tranistoare. Majoritatea oamenilor care au comentat aici, din contra, canta si pe lampa. Mie, personal, imi place cel mai mult cand lampa cu tranzistorul se "ajuta" reciproc. Nu zice nimeni ca lampile sunt rele si ca nu au nici un avantaj fata de tranzistoare, dar au foarte multe probleme (din punct de vedere tehnic), pe care tranzistoarele nu le au. Depinde ce varianta de compromis prefera fiecare. Incearca sa te desprinzi de gandirea "E full lampa suna de rupe!"! Lumea se ia de tine pentru ca vorbesti din auzite, nu din citite (din surse sigure). Nu ai dreptate! Repet si este ultima data, daca nu intelegi este problema ta, doar din lampa nu suna modern (ex: Satriani, Vai, Malmsteen, Gilbert, Michael Romeo, Andy Timmons etc.)! Lampa este mai "lenesa" nu face semnal dreptunghular! Graficul de mai sus este corect, nu este cel mai exact, dar cam asta o se vezi si pe un osciloscop.

Asculta ce iti zic oamenii pe aici, ca nu zic de rau..., poate formularea nu este potrivita dar isi pierd rabdarea, pentru ca au de aface cu aceleasi intrebari de prea mult timp.

Concluzie: studiaza electricitate-electronica si te asteptam sa dezbatem subiectul.

P.S. Satriani, intr-o vreme (recent), canta pe un rig unde distorsiunea nu avea treaba cu lampa. Distorsiunea venea din pedalele lui VOX si era doar amplificat cu ajutorul ampurilor pe lampi. Deci exemplele tale nu sunt relevante.

Edited by ValeChitara
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

mi-o placut mult utimu reply cu poza de profil=)).... nu inteleg de unde atata ura si jigniri... nu ma ingrijoram ca se incalzesc lampile, ma ingrijoram sa nu se incalzeasca altceva:)... roland sunt buni pe tranzistori si chiar ei spun ca nu se ridica la nivelul lampilor... cat despre facepalmul de care vorbeai... hai sa iti explic pe intelesu tau. Daca tu esti asa bun cum pretinzi, de ce nu s-a auzit si de tine ca de joe satriani si sa spui lumii intregi ca majoritatea chitaristilor mari is prosti si ca tu esti destept ca tu canti pe tranzistori?? Probabil pentru ca in loc sa canti si sa iti dai seama singur ca ce spun nu e bullshit tu stai si bati in tastatura pe un forum, ca sa imi arati cat esti tu de destept pe langa mine... te astept la alba iulia, la o cantare si dupa sa vorbim despre chitara si scule, ca vad ca batand din tastatura suntem toti smecheri... si o sa iti aduc grafic oficial al unui amplificator pe tranzistori facut de roland ca sa te convingi si tu... uite o intrebare buna... cum pot sterge acest post ca a degenerat mult si au intrat toti chitaristii de 15 ani aici. Daca nu se poate rog un admin sa il stearga... Alte posturi sau commuri nu o sa mai pun ma puteti considera inactiv si sa-mi dati ban. Numai bine

 

 

Aolo omule, m-ai innebunit. Zi-mi si mie cata lampa vezi in rig-ul lui Satriani? Ironia face ca eu, chiar in acest moment, sa ascult Satriani si sa ma gandesc cate aberatii! Aparent de paste a reinviat si "The Moan" (sper ca asta era nick-ul unui alt user vestit ce a bantuit pe aici acum multi ani :D)

 

post-11956-0-61574600-1367592163_thumb.gif

Link to comment
Share on other sites

Wow !!! Ce-i aici !!!??? Cei care au ajuns la saturatie pt nu stiu care discutii , sunt mai efervescenti ca niciodata .

Doar indraznesc sa va rog ceva , numai discutati de lampi si de tranzistori atata timp , cat nimeni de aici , nu stie sa explice rigul unuia sau altuia. Iar cu intoxicatiile care le gasiti pe net, sa fim seriosi ! Chiar va imaginati ca acei chitaristi amintiti de voi aici , canta pe scule cumparate din magazinele de muzica . Nu are rost sa va agitati !

Sarbatori Fericite tuturor !

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Deja este comic (tragi-comic) ce se vorbeste pe aici. M-am distrat copios (nu cred ca sunt singurul) cand am citi ultimul comentariu al lui Vlad.

Zicea lumea ca nu a vazut genul de comportament ca cel descris de mine aici (http://forums.rgc.ro...etrucci-urgent/). Acum aveti si dovezi...

Edited by ValeChitara
Link to comment
Share on other sites

Guest postalservice101

Nu am stat sa citesc toate discutiile de mai sus, dar m-am interesat foarte bine si, doar informativ... pe langa faptu ca,chitaristi mari din era noastra nu de acum 200 de ani canta pe lampi ca satriani, steve vai si altii(probabil nu de prosti canta pe tuburi) m-am interesat si o instalatie de orice fel pe tuburi fata de una pe tranzisoti poate fi de sute de ori ami scumpa... oare ii mai scumpa pt ca e mai proasta? A doua chestie, cautati si voi instalatiile pe care sa asculta sunetul perfect de mult, discri de vinil si alte chestii de genu si vedeti ca un platan pt discuri de vinil profesional, cu brat poate ajunge la 8.000 de dolari doar platanul (asta inseamna tot analogic) oare de ce? Doar dupa preturi imi dau seama, dar am intrebat cativa chitaristi mai mari din romania si mi-am dat seama de ce prefera lumea lampa asa ca daca pe o comunitate care se vrea comunitatea chitaristilor din romania venerati tranzistorii pt ca is aparuti mai recent e nasol de voi... nu mai dati reply ca eu m-am convins si nu o sa mai raspund reply'urilor mai departe... cat despre schita ce mi-ai dat-o pe pagina 1 cu graficul sinusoidal intre lampa si tranzistor e foarte eronat... tranzistorul nu poate reda sunetul, il deformeaza putin si atunci graficul trebuie sa apara zimtat, tu mi-i l-ai facut perfect... probabil ai desenat tu 3 linii si mi le-ai dat... am sa iti dau graficul cand il cer profesorului meu, grafic facut de firma Roland. Sa aveti bafta cu muzica si "long live valves" (cred ca valve inseamna tub in engleza) .Pace si numai bine

least-intelligent-comment-of-all-time-meme.png

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.