www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Winston

Veteran
  • Posts

    453
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Winston

  1. Am vazut-o deja. Orbil. Vreau vopseaua originala pe ea, fie lemn brun roscat ca la mc music fie negru ca pe forum.
  2. Cumpar ibanez s521 sau un ibanez s series cu finish similar, fie acelasi maro din link mc musical, fie negru mat cu striatii lemn ca in exemplul de mai jos. https://www.mcmusic.ro/chitara-electrica-el/ibanez-s521-mol-chitara-electrica.html?gclid=Cj0KCQiAqvaNBhDLARIsAH1Pq52mzKeJ2UcbhE9hB2LfUFlt-1druHfXdLlGlrtQVm3vLJV3Tnc9PScaAiKyEALw_wcB Sau
  3. Salut. Pot reduce line6 spider la 300 daca te mai intereseaza. Ai pm de la mine, vezi nr
  4. Nota: chitara electr-clasica cu cutaway o cumpar si fara schimb daca nu va intereseaza amp-ul
  5. Vand line 6 spider 15 w stare buna, nu are probleme, dar nu am ce face cu el, am deja procesoare. Combo ul are simulatoare de amplificatoare, reverb, phaser si altele. pret: 350 lei Il schimb pe un vox pathfinder 15R sau orice amp cu intrare de bypass/power in. Alternativ: schimb cu chitara electro-clasica, preferabil cu cutaway Astept oferte.
  6. Pret: 600 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0730660187 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi Chitara este ingrijita, vopseaua e intacta, hardware-ul e in stare buna. Nu a suferit socuri si nu a parasit casa. Are comutator de doze in cinci trepte, puteti canta in orice stil pe ea, in limita cunostintelor. Specs: * Neck type: GRG2 neck (Wizard II) * Body: Basswood body * Fret: Medium frets (24 taste) * Bridge: Edge III (tip floyd) * Neck pu: PSND1 (Humb.) * Middle pu: PSNDS (Sing.) * Bridge pu: PSND2 (Humb.) * Colour: black * Neck lock (poate fi scos) * Whammy bar (poate fi scoasa) Gasiti chitara in Bucuresti, unde o puteti proba (incurajez proba, puteti negocia numai in urma probei). Contactati-ma pe PM sau la 0730.660.187. Accept schimb: cu telefon iphone 5s plus diferenta din partea mea constand intr-o suma care urmeaza a fi negociata sau plus telefonul meu iphone 4s (functional, cu incarcator, accesorii, cutie, manual) La nevoie, intra in ecuatie si o pedala eq BOSS GE-7 perfect functionala si nezgariata cu pret estimat la 300 lei
  7. Update: accept schimb cu iphone 5/5s cu diferenta din partea mea
  8. Un exercitiu bun pentru degete este sa canti la chitara folosindu-le
  9. Nota: desigur, daca valoarea telefonului este mai mica decat cea a chitarei, cum este cazul modelului samsung pe care l-am mentionat mai sus, ramane sa negociem o diferenta.
  10. Pret: 650 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0730660187 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi Chitara este ingrijita, vopseaua e intacta, hardware-ul e in stare buna. Nu a suferit socuri si nu a parasit casa. Are comutator de doze in cinci trepte, puteti canta in orice stil pe ea, in limita cunostintelor. Specs: * Neck type: GRG2 neck (Wizard II) * Body: Basswood body * Fret: Medium frets (24 taste) * Bridge: Edge III (tip floyd) * Neck pu: PSND1 (Humb.) * Middle pu: PSNDS (Sing.) * Bridge pu: PSND2 (Humb.) * Colour: black * Neck lock (poate fi scos) * Whammy bar (poate fi scoasa) Gasiti chitara in Bucuresti, unde o puteti proba (incurajez proba, puteti negocia numai in urma probei). Contactati-ma pe PM sau la 0730.660.187. Accept schimb cu telefon Samsung Galaxy S III mini modelul i8200, sau ceva similar ca performanta, cu aceeasi dimensiune a ecranului (121.6 x 63 x 9.9 mm)
  11. S-ar putea sa suferi de sindromul chitarei noi. Dupa cateva luni s-ar putea sa fii multumit de tonuri, fara sa faci vreo noua investitie in echipament, pentru ca ai sa incetezi sa compari cu ceea ce obtineai de la cea veche.
  12. Si apropos de apropos, apropos in limba romana este "apropo". Scuze, nu m-am putut abtine, tu spune-i cum vrei.
  13. Ai sa pui RGC-ul pe lista site-urilor restrictionate in China cu postarile astea Inca doua lucruri pe care m-as mira sa le gasesti la vanzare pe acolo sunt lactatele si deodorantul. Esti in zona vorbitoare de un soi de Wu (吴), daca nu ma insel. In ce limba comunici cu lumea ? Se vorbeste si chineza standard ?
  14. Daca nu cumva s-a desprins impreuna cu o parte din lemn, se repara exact cum vezi mai sus.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.