www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Winston

Veteran
 • Content Count

  453
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

284 Excellent

About Winston

 • Rank
  Veteran

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Band
  -
 • Gear
  -
 1. Winston

  vând Loaded Pickguard Strat De Pe Chitara Hurricane Japan

  De Reghin toata ziua
 2. Winston

  vând Ibanez Rg 270 Bk

  Toate sunt la fel
 3. Winston

  vând Ibanez Rg 270 Bk

  Pret: 600 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0730660187 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi Chitara este ingrijita, vopseaua e intacta, hardware-ul e in stare buna. Nu a suferit socuri si nu a parasit casa. Are comutator de doze in cinci trepte, puteti canta in orice stil pe ea, in limita cunostintelor. Specs: * Neck type: GRG2 neck (Wizard II) * Body: Basswood body * Fret: Medium frets (24 taste) * Bridge: Edge III (tip floyd) * Neck pu: PSND1 (Humb.) * Middle pu: PSNDS (Sing.) * Bridge pu: PSND2 (Humb.) * Colour: black * Neck lock (poate fi scos) * Whammy bar (poate fi scoasa) Gasiti chitara in Bucuresti, unde o puteti proba (incurajez proba, puteti negocia numai in urma probei). Contactati-ma pe PM sau la 0730.660.187. Accept schimb: cu telefon iphone 5s plus diferenta din partea mea constand intr-o suma care urmeaza a fi negociata sau plus telefonul meu iphone 4s (functional, cu incarcator, accesorii, cutie, manual) La nevoie, intra in ecuatie si o pedala eq BOSS GE-7 perfect functionala si nezgariata cu pret estimat la 300 lei
 4. Winston

  vând Chitara Ibanez Grg 270 Bk

  Update: accept schimb cu iphone 5/5s cu diferenta din partea mea
 5. Winston

  Exerciții Pentru Dejte

  Un exercitiu bun pentru degete este sa canti la chitara folosindu-le
 6. Winston

  vând Chitara Ibanez Grg 270 Bk

  O vreti la 600 ?
 7. Winston

  vând Chitara Ibanez Grg 270 Bk

  Da, sigur ca e de vanzare
 8. Winston

  vând Chitara Ibanez Grg 270 Bk

  Nota: desigur, daca valoarea telefonului este mai mica decat cea a chitarei, cum este cazul modelului samsung pe care l-am mentionat mai sus, ramane sa negociem o diferenta.
 9. Pret: 650 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0730660187 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi Chitara este ingrijita, vopseaua e intacta, hardware-ul e in stare buna. Nu a suferit socuri si nu a parasit casa. Are comutator de doze in cinci trepte, puteti canta in orice stil pe ea, in limita cunostintelor. Specs: * Neck type: GRG2 neck (Wizard II) * Body: Basswood body * Fret: Medium frets (24 taste) * Bridge: Edge III (tip floyd) * Neck pu: PSND1 (Humb.) * Middle pu: PSNDS (Sing.) * Bridge pu: PSND2 (Humb.) * Colour: black * Neck lock (poate fi scos) * Whammy bar (poate fi scoasa) Gasiti chitara in Bucuresti, unde o puteti proba (incurajez proba, puteti negocia numai in urma probei). Contactati-ma pe PM sau la 0730.660.187. Accept schimb cu telefon Samsung Galaxy S III mini modelul i8200, sau ceva similar ca performanta, cu aceeasi dimensiune a ecranului (121.6 x 63 x 9.9 mm)
 10. Winston

  O Problema Mica.. Mare

  S-ar putea sa suferi de sindromul chitarei noi. Dupa cateva luni s-ar putea sa fii multumit de tonuri, fara sa faci vreo noua investitie in echipament, pentru ca ai sa incetezi sa compari cu ceea ce obtineai de la cea veche.
 11. Winston

  Cum Se Numeste Tehnica?

  Apparently you do, though.
 12. Winston

  Cum Se Numeste Tehnica?

  Si apropos de apropos, apropos in limba romana este "apropo". Scuze, nu m-am putut abtine, tu spune-i cum vrei.
 13. Winston

  China Diaries

  Ai sa pui RGC-ul pe lista site-urilor restrictionate in China cu postarile astea Inca doua lucruri pe care m-as mira sa le gasesti la vanzare pe acolo sunt lactatele si deodorantul. Esti in zona vorbitoare de un soi de Wu (吴), daca nu ma insel. In ce limba comunici cu lumea ? Se vorbeste si chineza standard ?
 14. Winston

  Fratilor, Am Nevoie De Ajutor ..urgent!

  Daca nu cumva s-a desprins impreuna cu o parte din lemn, se repara exact cum vezi mai sus.
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.