www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Winston

Veteran
 • Content Count

  453
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

284 Excellent

About Winston

 • Rank
  Veteran

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Band
  -
 • Gear
  -
 1. Pret: 600 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0730660187 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi Chitara este ingrijita, vopseaua e intacta, hardware-ul e in stare buna. Nu a suferit socuri si nu a parasit casa. Are comutator de doze in cinci trepte, puteti canta in orice stil pe ea, in limita cunostintelor. Specs: * Neck type: GRG2 neck (Wizard II) * Body: Basswood body * Fret: Medium frets (24 taste) * Bridge: Edge III (tip floyd) * Neck pu: PSND1 (Humb.) * Middle pu: PSNDS (Sing.) * Bridge pu: PSND2 (Humb.) * Colour: black * Neck lock (poate fi scos) * Whammy bar (poate fi scoasa) Gasiti chitara in Bucuresti, unde o puteti proba (incurajez proba, puteti negocia numai in urma probei). Contactati-ma pe PM sau la 0730.660.187. Accept schimb: cu telefon iphone 5s plus diferenta din partea mea constand intr-o suma care urmeaza a fi negociata sau plus telefonul meu iphone 4s (functional, cu incarcator, accesorii, cutie, manual) La nevoie, intra in ecuatie si o pedala eq BOSS GE-7 perfect functionala si nezgariata cu pret estimat la 300 lei
 2. Update: accept schimb cu iphone 5/5s cu diferenta din partea mea
 3. Un exercitiu bun pentru degete este sa canti la chitara folosindu-le
 4. Nota: desigur, daca valoarea telefonului este mai mica decat cea a chitarei, cum este cazul modelului samsung pe care l-am mentionat mai sus, ramane sa negociem o diferenta.
 5. Pret: 650 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0730660187 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi Chitara este ingrijita, vopseaua e intacta, hardware-ul e in stare buna. Nu a suferit socuri si nu a parasit casa. Are comutator de doze in cinci trepte, puteti canta in orice stil pe ea, in limita cunostintelor. Specs: * Neck type: GRG2 neck (Wizard II) * Body: Basswood body * Fret: Medium frets (24 taste) * Bridge: Edge III (tip floyd) * Neck pu: PSND1 (Humb.) * Middle pu: PSNDS (Sing.) * Bridge pu: PSND2 (Humb.) * Colour: black * Neck lock (poate fi scos) * Whammy bar (poate fi scoasa) Gasiti chitara in Bucuresti, unde o puteti proba (incurajez proba, puteti negocia numai in urma probei). Contactati-ma pe PM sau la 0730.660.187. Accept schimb cu telefon Samsung Galaxy S III mini modelul i8200, sau ceva similar ca performanta, cu aceeasi dimensiune a ecranului (121.6 x 63 x 9.9 mm)
 6. S-ar putea sa suferi de sindromul chitarei noi. Dupa cateva luni s-ar putea sa fii multumit de tonuri, fara sa faci vreo noua investitie in echipament, pentru ca ai sa incetezi sa compari cu ceea ce obtineai de la cea veche.
 7. Si apropos de apropos, apropos in limba romana este "apropo". Scuze, nu m-am putut abtine, tu spune-i cum vrei.
 8. Ai sa pui RGC-ul pe lista site-urilor restrictionate in China cu postarile astea Inca doua lucruri pe care m-as mira sa le gasesti la vanzare pe acolo sunt lactatele si deodorantul. Esti in zona vorbitoare de un soi de Wu (吴), daca nu ma insel. In ce limba comunici cu lumea ? Se vorbeste si chineza standard ?
 9. Daca nu cumva s-a desprins impreuna cu o parte din lemn, se repara exact cum vezi mai sus.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.