www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Vlahopol Guitars - Discuții, Pãreri, Impresii


CosminStefan
 Share

Recommended Posts

Salut,

 

Un pic ca taios mesajul tau - dar iti respect pozitia si dorinta. cel mai simplu le vei putea vedea, auzi si pipai la lansare. da-mi add pe facebook si suna-ma

 

Nu am nimic din China. nu fac orice forme si nu modific griful, sau scala - cel putin pt moment.

scala este de 25,5 sau 648mm

vopsea mai custom ca mine nu cred ca aibe cineva in momnetul asta.

 

o dimineata frumoasa,

respect.

Link to comment
Share on other sites

In fine pentru mine personal a fost o mare diferenta raspunsul primit de la acea firma fata de raspunsul primit de la Vlahopol guitars si indiferenta de pe faceboock la aceleasi intrebari .

To be fair, sunt firme diferite cu positioning diferit și resurse diferite distribuite conform unor obiective diferite. Dacă Ola Strandberg sau Linda Manzer nu-ți răspund în 15 min pe Facebook înseamnă că nu-s lutieri serioși? Ce legătură are PR-ul cu produsul?

 

Unii au site profesional altii un site de doamne ajuta .

Perfect de acord. Din nou, o consecință a priorităților diferite.

 

În rest e adevărat că există o prejudecată anti-Grosu pe aici dar și-a construit-o cu mâinile lui.

Link to comment
Share on other sites

Let's face it !

 

Topicul ãsta a-nceput prost, chiar foarte prost, fãrã linkuri, fãrã poze ( toatã prima paginã a fost un pic confuzã ), dupã care au venit niºte-ntrebãri la grãmadã în postul #33, iar de-acolo pân-la Grossiadã n-a mai fost decât un pas ( nu ºtiu bine istoria asta, cã n-am prins-o, dar constat ca a lãsat riduri serioase pe RGC individul respectiv )...

 

Nu ºtiu ce planuri de viitor are colegul Crossroad, dar îi urez sincer succes, multã baftã ºi inspirație ºi aº vrea sã spun cã acest topic, aºa cum evolueazã nu-i va ajuta la nimic, ba din contrã, aºa cã ar trebui sã dea un Report sau ceva ºi sã roage un admin sã-l închidã ºi sã porneascã unul nou, de la-nceput, când doreºte ...

 

Pãrerea mea !™

 

Cheers !

 

.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Let's face it !

Topicul ăsta a-nceput prost, chiar foarte prost, fără linkuri, fără poze ( toată prima pagină a fost un pic confuză )

 

A început prost pentru că a fost mutat ciuntit de la Mica Publicitate. Acolo sunt link-urile. Puteau fi introduse şi aici.

Le pun eu:

http://www.vlahopolguitars.com/

https://www.facebook...VlahopolGuitars

Link to comment
Share on other sites

A început prost pentru că a fost mutat ciuntit de la Mica Publicitate. Acolo sunt link-urile. Puteau fi introduse şi aici.

Le pun eu:

http://www.vlahopolguitars.com/

https://www.facebook...VlahopolGuitars

 

Aşa, bre, săru'mâna, trăiască familia lu' matale, acu' leg şi io treburile, că nu pricepeam de unde... şi tot mă uitam dacă nu-mi lipsesc pagini sau ceva.... :)

 

 

.

Edited by AddRien
Link to comment
Share on other sites

WOW!

 

Am intrat "dupe" 2-3 zile si vad, ce vad. Intr-o prima faza o sa va multumesc tuturor pentru atentia acordata si la propriu si la figurat.

 

Am sa incerc sa sintetizez citeva idei in incercarea mea civilizata de a lamuri anumite aspecte. O sa scriu repede asa ca sa-mi scuzati eventualele greseli. O sa sciu asa in viteza niste ginduri si idei fara o ordine anume.

 

Sper ca cei care au macar 2 circumvolutiuni ca si mine sa ia acest mesaj ca pe o informatie si NU ca pe un afront. Daca il iacineva ca pe un afront inseamna ca.... trebuiesa-si faca o poza si sa se culce.

 

Acest mesaj NU este pt toata lumea si NU generalizez.... Mesaj pentru unii dubios de curiosi curiosi si nu numai .. .

 

Vreau sa va spun de la inceput chiar daca ma voi repeta pe parcurs, ca va respect pe toti si va respect parerile chiar daca nu vi la impartasesc in totalitate - este dreptul meu, al fel cum si voi aveti dreptul vostru la o parere paralela, tangenta sai adiacenta cu a mea - a mea ea... parerea... ;o)

 

1. primul post a lui Viorel (sau cine o fi in spatele lui, uitindu-se la ce scrie) a fost un pic taios, drept pt care i-am raspuns ca atare.

2. Ma consider un tip coerent, civilizat cu care se poate discuta aproape orice.

3. NU MA VOI IMPLICA in nici un fel de scandal / cearta, etc....

4. NU inteleg de ce se fac comaparatii pt ca ele comparatiile, asa cum zicea cineva ele inca nu se pot face - pt moment.

 

5. Viorel iti sugerez si te rog frumos sa te duci si sa iti dai comanda de o chitara custom la orice concurenta. Zic la orice concurenta pt ca nu vreau sa pomenesc NICI un nume. Chitarele Vlahopol nu cred ca sint pentru tine - defapt sint convins ca nu sint pt tine. Tie iti trebuie ceva mai special, iar eu nu iti pot satisface aceasta dorinta, cel putin NU in aceste conditii. Este foarte clar pt majoritatea de aici ca cineva undeva se uita peste umarul tau sa vada ce scrii.

 

6. am facut un anunt pe facebook mai demult cam 2 saptamini - cine este curios si vrea sa vina sa vada ce fac este bine venit - dar nu in aceste contidii.

7. cine vrea sa dea de mine poate da foarte usor.

8. Chitara asta asa cum am mai spus o fac in prmul rind pt mine - si vreau sa reflecte dorintele mele egoiste. Sper sa reusesc sa obin ceea ce imi doresc de la aceste chitare.

9. NU ma grabesc si nu vreau sa vind sute sau mii de chitare. Vreau sa fac ALTCEVA - ceva care sa-mi placa in primul rind MIE - apoi altora daca ei vor exista BINE daca NU cu atit mai bine ;o) o sa cint doar eu pe chitarele mele o fi simplu... ??

 

10. Multumesc tuturor celor care ma cunosc sau nu, pentru rabdare. Cine a cochetat cu ideea de a face o chitara electrica cap coada intelege ce zic. NU este chiar usor. Am mai facut chitare ??? DA si nu una... Prima chitara am facut-o in 1985 - 1986 - recent am gasit poze alb-negru cu ea... cind uni inpingeau vagoane pe alta planeta - ma refer la cei care ma iubesc si au pt mine un sentiment de "dragoste" profunda.

 

11. Seamna cu Ibanez?? DA aduce un pic sau mai mult cum zic unii.. asa .. si? asa a vrut artistul. pot sa asigur pe toata lumea ca NICI macar o singura cota nu este la fel si mai ales conturul si grosimea chitarei. Idea mea a fost si este sa obtin ca si PRS (o combinatie reusita intre Gibson si Fender), o combinatie intre Ibanez si Fender.

Daca e cineva curios - da-ti pe "goagle", Ibanez a copiat Federul aproape in intregime la inceput - lucru recunoscut de IBANEZ la vremea respectiva - apoi ideile s-au sedimentat si brandul a juns unde este astazi (NO comment - zic in sens pozitiv)

 

12. NU vreau sa supar pe nimeni si cine ma cunoaste stie ca nu ma dau inapoi de la argumente mai ales daca sint constructive si mai ales civilizate.

 

13. vad ca tot exista pareri pro si contra in general despre tot... mai els vis-avis de site. Cind cineva de aici o sa fie atit de ocupat cit sint eu POATE o sa inteleaga. situl este facut de mine. AM de tinut sus aproximativ 8-10 situri (fara sa vorbesc de siturile clientilor care trebuiesc facute repede si bine), Pina nu demult aveam si repetitie cu trupa aproape zilnic + cintari in weekend, la asta adaugati oraganizarea si managementul unei firme pe care o detin, apoi luati in calcul cautarea si comandarea unor produse utile construirii acestei chitare.. in fine nu mai continui.. si nici nu caut scuze.. Situl NU este gata... el in momentul asta este doar pt a "cauta" solutii si pt a oferi "awareness" - la fel si acest topic de AICI.

 

14. Am poze pe facebook pt cine vrea sa vada in ce stadiu sint.

15. Imi pare rau ca unii vorbesc despre mine fara sa ma cunoasca la adresa mea si nu intr-un mod tocmai placut - este dreptul vostru - si va urez succes la birfit in continuare. pt cei aroganti va invit pe scena sa cintam... sa dam in JOS cum ar spune un bun prieten al meu. Acolo se vede cine "trece" si cine stie "sa stea" pe o scena.

 

16. UN joc de cuvinte si idei - daca imi este permis - stiu ca sint unii care NU au loc de altii, insa unii de care nu a auzit nimeni, ar putea sa se intereseze de altii, inainte de a obstructiona prin limbaj. Cine e mai cunoscut sau mai NEcunoscut ??? asta e treaba fiecaruia in parte. NU e treaba TA (zic in aer si fara adresa) cit de cunoscut sint eu. Am cintat si cint in locuri unde unii inca viseaza - sa nu mia zic de oamenii cu care colaborez ( si o spun fara sa ma laud - o spun asa de dragul conversatiei - va invit pe pagina mea de facebook sa vedeti poze)

 

17. Rog un admin - meserias, caruia ii multumesc anticipat - sa curete acest topic.- Multumesc anticipat...

 

18. NU voi raspunde la nici un mesaj care are cea mai mica tenta de "luat la misto" - vezi cererea de garantie la lemn... pe care a cerut-o un domn de aici. De parca exista vreo firma care ofera asa ceva. in afara de o garantie standard.

 

PRIETENE, EU SINT GARANTIA. daca o chitara VLAHOPOL se strica O VOI REPARA sau schimba partea defecta. Nu voi repara sau schimba o chitara daca cineva isi bate joc de instrument doar de dragul garantiei :)

 

19. ca o recapitulare - DACA cineva este real interesat / curios sau este interesat fara sa vrea sa cumpere ceva ii stau la dispozitie si sint sigur ca va sti sa dea de mine.

 

20. NU garantez ca voi intra aici zilnic - pt simplul fapt ca NU am timp. de aia zic - cine vrea sa dea de mine va gasi un mod. Mail / telefon/ soneria de la usa, etc. Momnetan dorm intre 4 si 6 ore pe noapte deci...

 

21. Am un deosebit respect pt abosolut TOTI cei de aici, desi in ultiul timp am intrat foarte rar din aceleasi considerente - NU am timp.

 

22. ... si NU nu am nici 2 si nici mai multe conturi pe RGC, cum obisnuiesc altii sa faca....

 

 

 

SI ACUM CHESTII INTERESANTE:

 

- Chitarele Vlahopol vor veni cu o garantie pe minim 3 sau -5 ani desi NU sint obligat sa ofer mai mult de 2 - legal vorbind. Mai mult vreau ca in viitor sa ofer garantie pe viata, DACA cineva NU va cinta cu chitara sub apa sau o va tine in lava unui vulcan... ;o)

 

- Voi oferi posibilitatea oricarui chitarist sa isi recupereze TOTI banii investiti intr-o chitara Vlahopol - cum? cumpara o chitara si vei afla..

 

De exemplu: daca vei plati 100 euro - eu ii voi oferi acelui om posibilitatea sa-si ia banii inapoi 100 euro si chiar sa faca bani in plus prin intermediul acestui brand. Este o "inovatie" a mea - NU am inventat eu nimic - ci este un sistem care finctioneaza in multe alte locuri cu alte produse.

 

- Nu de alta dar vreau sa moara concurenta de ciuda. ;o))) - as a matter of speach - DAU CHITARE GRATIS ...

 

- pentru moment NU fac alte forme in afara de cea pe care o fac in prezent si pe care vreau sa o promovez.

- nu fac chitare cu 22 sau cu 26 si nici cu 29 de taste, doar cu 24

- fac chitare doar cu o scala de 648mm - din motive perosnale care tin de gust si de studii facute atit de mine cit si de altii.

- fac chitare la care un chitarist isi poate alege

- lemnul pt corp

- modelul de grif - am 3 modele de grif diferite cu o importanta inovatie la ele

- cu sau fara tremolo

- model de tremolo

- diverse accesorii

- am 6 modele de doze facute dupa specificatiile mele - 4 modele de humbuckere - 2 modele de single coil ( un single normal + 1 vertical humbucker splitabil.

- diverse variante de finish - unele FOARTE FOARTE TARI... incerc lucuri noi pe care foarte putini su nimeni nu le-au mai incercat. DE AIA NU MA GRABESC.

 

Toate astea se vor putea vedea cind voi avea lansarea oficiala - in cadrul unui eveniment dragut sper eu, unde voi avea pe scena 12 chitare in 12 configuratii diferite, cu lemn diferit la fiecare si tot tacimul.

 

Ele vor fi pe o scena si ORICINE va putea cinta la ele - daca stie sa cinte. evenimentul va fi unul PRIVAT - eveniment la care va putea sa vina ORICINE se va inscrie pe o lista pe care o voi deschide in timp util. Asta cu lista este pentru ca nu stiu cita lumea va putea sa intre in locatia pe care deja am stabilit-o si pentru ca se arata multi doritori.

 

Evenimentul va fi compus din 3 parti distincte

 

- o scurta prezentare a tot ce inseamna acest brand

- un scurt workshop cu prezentarea chitarelor intr-un mod FoARTE inedit - sper

- un concert - sper - in care sa cint cu toate cele 12 modele, piese alese care sa scoata in evidenta proprietatile instrumentelor.

 

In incheiere ii rog pe cei care nu mai pot de "dorul" meu sa stea linistiti, ca ma descurc. Stiu ca sint unii care ma iubesc si nu pot trai fara mine in gind. Am cintat in mai multe tari decit unii in cluburi - ma refer la numar lor - nu ma laud si nu o zic cu rautate o spun ca fapt divers. In ultimul turneu, care este adevarat a fost cam de mult deja, am cintat in 52 de orase din tara in fata a peste 4.000.000 de oameni adunati ( este o aproximatie). ma laud? this is P.R. - these are facts not Science Fiction.

 

Celor care vor sa puna intrebari pline de "compasiune si iubire" cu privire la chitara mea - va invit cu TOT respectul, sa va cumparati o alta chitara, chiar si de la alti competitori ai mei directi sau indirecti.

 

o sa inchei acum ca am scris destul - si de acum inainte cel putin in acest topic sau in cele legate de acest brand pe care incerc sa-l construiesc, Imi rezerv DREPTUL sa intru in dialog cu cine vreu EU. Exact ca si cluburile care au afisat "Ne rezervam dreptul in alegerea clienteli!", sau "Tinuta obligatorie" ... NU voi raspunde celor care imi lasa senzatia ca sint aroganti sau necivlizati.

 

Vrei sa dai de mine ???

- pe privat, pe mail, la telefon, facebook, sau alte metode.

 

Zic asta pt ca sint satul de mizerii.

 

 

va salut cu deosebit respect,

Mike Vlahopol

 

www.vlahopol.com / www.thecrossroads.ro / www.vlahopolguitars.com / https://soundcloud.com/mike-vlahopol

Edited by Crossroads
  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

 

 

@Crossroads: iti urez si eu succes, iar daca reusesti pe langa chitari sa comercializezi si componente (tuners, bridge, tremolo, etc) la preturi bune ar fi extraordinar, cam lipsesc in magazinele din Romania.

 

Da voi aduce spre vinzare si accesorii de chitara, am deja destule chestii interesante - zic eu ..

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Apropos de priorități, totuși: Mike și alți antreprenori în situații similare, dacă știți că nu aveți "talent" la capitolul comunicare și relații publice, și vă plângeți că nu aveți timp pentru asta, de ce nu apelați la cineva? Facultățile erup în fiecare an cu sute de de domnișoare pe PR care ajung "fata de la marketing". Voi măcar le-ați folosi în activități la care ar trebui să se priceapă.

Multe scandaluri (vezi cazul de față) sunt datorate lipsei de tact și strategie în comunicarea cu potențialii clienți, clienții nemulțumiți ș.a.m.d. Degeaba ai idei de afaceri geniale dacă nu reușești să le comunici.

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

11. Seamna cu Ibanez?? DA aduce un pic sau mai mult cum zic unii.. asa .. si? asa a vrut artistul. pot sa asigur pe toata lumea ca NICI macar o singura cota nu este la fel si mai ales conturul si grosimea chitarei. Idea mea a fost si este sa obtin ca si PRS (o combinatie reusita intre Gibson si Fender), o combinatie intre Ibanez si Fender.

Daca e cineva curios - da-ti pe "goagle", Ibanez a copiat Federul aproape in intregime la inceput - lucru recunoscut de IBANEZ la vremea respectiva - apoi ideile s-au sedimentat si brandul a juns unde este astazi (NO comment - zic in sens pozitiv)

 

Ca o completare, doresc sa ii informez pe cei care spun ca seamana chitara cu Ibanez, ca lucrurile sunt diferite in industrie, in cazul de fata, fabricatia de instrumente muzicale, atunci cand vine vorba de protectia marcii si a dreptului de proprietate intelectuala.

Pentru ochiul liber este simplu de afirmat ca o chitara seamana cu alta, dar, din punct de vedere tehnic, cand le pui una langa cealalta si, pentru a le compara, sunt utilizate mijloace, aparate si instrumente de masura (subler, calibre, masina de masurat in coordonate, masina de scanat 3D cu laser etc.), iar in urma masuratorilor se constata ca dimensiunile unei chitare sunt diferite de dimensiunile celeilalte, ei bine, acele chitare sunt diferite!

 

Pentru ca o piesa (chitara, tanc, motor de avion etc.) sa fie considerata diferita de alta, in proiect si apoi confirmat prin masuratori, trebuie sa existe diferente privind:

  • dimensiunile (liniare, circulare);
  • pozitia relativa a suprafetelor (unghiuri, paralelism, perpendicularitate);
  • aspect (starea suprafetelor - rugozitate, culoare, diferite straturi superficiale, decoratii);
  • materialul (mergand in profunzime pana la formula chimica, nu doar categoria de materiale);
  • destinatia si chiar denumirea.

Conditiile de mai sus pot fi indeplinite sau nu simultan/ integral. Institutiile de protectie a marcii si a dreptului de proprietate intelectuala stabilesc care sunt diferentele minime intre dimensiuni, aspect, material etc., pentru a fi indeplinite conditiile de diferentiere.

 

 

Exemple:

  • Automobilele au 1 sasiu, 1 motor, 4 roti, 2-4-5 usi, 5 locuri, confectionate din materiale metalice/ nemetalice. Sunt asemanatoare, cel mult, identice, doar ca principiu de functionare, in rest, nimic nu este la fel, decat elementele de asamblare standardizare international.
  • Telefoanele mobile, marea batalie, Samsung - Iphone, diferentele constau un razele de racordare a colturilor carcasei, forma butonului, forma generala a carcasei: la Iphone laturile sunt drepte, la Samsung laturile sunt "arcuri de cerc" cu raza mare, care par a fi laturi drepte (pentru ochi), dar cand le masori sunt curbe, deci diferite.

Daca instrumentele Vlahopol nu au aceleasi dimensiuni ca la alte marci, atunci ele sunt diferite.

 

Decuparea din corp cu forma de maner, pe care o mai vedem la Ibanez JEM, nu seamana nici ca dimensiuni, nici ca forma. Aa, ca este o decupare in corp cu forma de maner pe care am mai vazut-o noi la JEM... si ce daca? Automobilele nu au toate, indiferent de model, farurile in zona fontala, stopurile in zona posterioara, rotile in zona inferioara??

 

Argumentele carcotasilor cum ca seamana, ca te-ai inspirat, ca duce un pic... nu tin!

 

Nu il cunosc personal pe fabricantul de chitare Vlahopol si nu am fost pus sa-i iau apararea, dar ca om care lucrez in industrie si mai stiu pe ici pe colo cum se tine furculita pentru a manca felul asta de mancare, am simtit nevoia sa clarific acest aspect al asemanarilor. :)

 

Mult succes, Mihai! :respect: (sper ca te numesti Mihai :lol: )

Link to comment
Share on other sites

sa ma scuzati ca ma bag in aceasta discutie...

 

nu prea inteleg incrancenarea unora...

 

eu vad lucrurile in felul urmator...

 

- Mike Vlahopol s-a apucat sa creeze o linie de chitare dupa ideile si gusturile personale. aceste chitare vor fi oferite si la vanzare celor interesati, din cate am inteles fiecare client va putea sa aleaga diverse tipuri de finish-uri si dotari...

 

- pentru moment chitarile sunt in stadiul de finalizare si urmeaza sa fie organizata o prezentare... unde se va putea intra(daca am retinut bine...?) pe baza unei liste cu persoanele inscrise din timp...

 

PAI... IN ACEST CAZ... DE CE NU ASTEPTATI OAMENI BUNI SA APARA PRODUSUL, SA FIE PREZENTAT, SA AVETI OCAZIA SA-L TESTATI... SI ABIA DUPA ACEEA SA VA PRONUNTATI daca este sau nu bun, daca este sau nu de calitate, daca are cu adevarat ceva inedit sau este doar o alta chitara facuta de un roman... ?????????????

 

SUNT ABSOLUT CONVINS ca si dupa prezentarea si lansarea oficiala o sa fie o groaza de polemici pe marginea acestor chitari...

 

sunt absolut convins ca unii o sa le gaseasca geniale, alti bune, altii o sa zica ca sunt proaste, etc...

 

pana la urma... cati oameni... atatea gusturi !!!!

 

vreau sa spun un singur lucru... hai sa discutam si sa tragem concluzii abia dupa ce testam un produs... nu inainte... hai sa vedem cum se va comporta cu viitorii clienti noul intreprinzator intr-ale constructiei de chitare MIKE VLAHOPOL... nu e mai corect asa ?

 

eu nu sunt chitarist... ma stiu cu Mike dar chiar nu am nici un fel de interes ascuns sa-i fac nici cea mai mica reclama !

 

EU MA BUCUR FOARTE MULT CAND VAD CA UN ROMAN INCEARCA SA FACA IN ROMANIA(si nu pe alte meleaguri !!!!!) UN PRODUS MAI DEOSEBIT ! De ce sa plecam de la ideea ca la noi nu poate nimeni sa faca scule profi la nivelul celor consacrate ????

Posibil sa fie un produs genial(?????????) sau doar o incercare mai mult sau mai putin amatoriceasca... NU AVEM DE UNDE SA STIM PANA NU O SA-L TESTAM !

 

asa ca propun sa respiram adanc, sa ne calmam si sa asteptam LANSAREA OFICIALA si MARELE TEST CU PUBLIC !

 

Pana atunci toate sunt doar vorbe in vant ! parerea mea !

 

P.S. - un mesaj direct pt. Mike Vlahopol ! Iti sugerez, daca nu te-ai gandit deja la acest aspect, ca la prezentare/workshop... sa faci cumva si sa aduci un numar cat mai mare si mai diversificat de amplificatoare si pe lampi si pe tranzistori ! ca sa isi dea lumea seama cam pe ce amplifuri suna bine chitarele tale... din cate stiu eu, anumite chitare nu suna bine decat intr-o anumita combinatie...

 

BAFTA !

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Am vazut acum ceva timp inceputul acesta de poveste a chitarelor pe care vrea sa le faca Mike, dar nu m-a interesat.

Din felul in care sunt aranjate diversele informatii pe prima pagina pe care o vad cand intru pe rgc, am vazut undeva VLAHOPOL, si doar pentru ca imi place din motivele mele acest nume, mai ales pentru o chitara, m-am uitat pe aici.

Nu zic nimic inca despre chitare, dar reactionez si eu la reaparitia acestui grosu sau pui de grosu.

Acest individ care-si zice viorelfastguitar, deci pana acum fara un nume real, jigneste multi oameni printre care ma aflu si eu.

Eu am scris ca grosu este un caracter murdar, dar asta nu m-ar fi afectat daca nu ar fi facut treburi murdare, pe scurt, l-am platit de cateva ori pentru materiale si servicii care au fost de foarte proaste sau chiar au lipsit si inlegatura cu care m-a mintit.

Banii i-am dat fara chitante/facturi.

El sau puiul lui zice:

"@viorelfastguitar

Cand am zis de OPC am zis ca cei care s-au plans pe forum de una si de alta in loc sa il injure trebuiau sa mearga la OPC ,daca intradevar problema era adevarata .Asa lasa loc de intrebari .Orice om normal la cap daca plateste un serviciu sau cumpara ceva si cel care vinde /presteaza nu il face sau il face prost reclama la OPC nu scrie pe forum si atat".

Orice om normal la cap care face ce am zis eu ca am facut, nu se duce la OPC, pentru ca stie ca acolo ii trebuie documente, chitante,facturi, contracte,etc..

Acest @viorelfastguitar nu e un nemernic, dar numai un nemernic mi-ar zice ca, in situatia expusa, nu sunt normal la cap, asa cum o face el. Si de aici deduce el ca problema mea nu e "adevarata. Asa lasa loc de intrebari". De aia si eu cred ca el e grosu, nu un pui de gros.

Si chestia marunta ca neomul ala face chitare cu care se canta pe scena, deci sunt bune, n-o contest.

Ma @, uite ce mai zic eu: i-am zis unui prieten/cunoscut al meu, care repara chitare si este si un deosebit de bun chitarist si care e foarte slobod la gura cu oricine, inclusiv cu mine, de pataniile mele cu grosolanu si el mi-a zis doar ca asta nu inseamna ca nu e un lutier bun.

Si mai zic una: cand mai vorbesc uneori cu Aurelian(Balauru'), il mai zgandresc cu cate o contrazicere, ca asa mai aflu si eu cate ceva nou, si i-am zis si de murdariile lui grosu; el mi-a zis, vorbind foarte decent despre grosu, ca are o chitara facuta de asta si ca ar canta bine(auzi, dar de ce nu te-am vazut cantand-o pe scena?... nu mai stiu ce a zis... dar cu prima ocazie o sa-l intreb daca nu cumva o pastreaza intr-un seif la BNR).

Deci stiu oameni in care am incredere care nu-l vorbesc de rau, avand in vedere experienta personala si despre care n-o sa zic niciodata ca nu-s normali din cauza asta.

Dar grosu@viorelfastguitar isi da si aici in stamba.

Rog un administrator sa stearga ceea ce am scris aici, desi e o sustinere a unui inceput de drum a lui Mike in fata unuia care e tare in a face umbra pamantului, dar ii stric subiectul.

Dar a facut si acest umbros ceva bun, am sa ma uit sa aflu mai multe despre Mike.

Link to comment
Share on other sites

@ Geroge M - da Mihail in acte.... multumesc de aprecieri..

 

Nu cred ca am probleme de comunicare... daca ma intreaba cineva ceva ii raspund. Prefer sa fiu contactat personal pt a putea invita omul sa vada detalii ... sint chitare sau pedale unde esti pe o lista de asteptare timp de 2 ani si aici oamenii se supara ca nu le raspunzi instantaneu... ... in fine.. nu ma mai repet.

 

Cine vrea detalii ma poate contacta si ii voi raspunde la TOT, mai ales daca stiu.

Edited by Crossroads
Link to comment
Share on other sites

Corp din Wenge cu rutare pt potentiometri so doze pe fata cu grif din 5 bucati (5 pieceneck) XXL cu real pearl inlay.

asa arata inainte sa-i fac cele 2 fante si de a fi slefuit.

 

de la stinga la drepta:

 

a. - 1 piece neck

b. - 3 piece neck

c. - 5 piece neck

 

3 modele de grifuri fiecare cu dimensiuni si proprietati diferite:

 

1 piece neck denumit si L (Large) este cel fara val

3 piece neck denumit si XL (extra Large) cel cu jumatate de val

5 piece neck denumit si XXL (extra Large) cel cu val intreg si cu ultimile taste escalopate.

 

toate cele 3 modele au inlay in 2 variante abs(plastic) si pearls.

post-5740-0-83354500-1361953815_thumb.jpg

post-5740-0-94489200-1361954032_thumb.jpg

post-5740-0-18004500-1361954200_thumb.jpg

Edited by Crossroads
  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Corp din Wenge cu rutare pt potentiometri so doze pe fata cu grif din 5 bucati (5 pieceneck) XXL cu real pearl inlay.

asa arata inainte sa-i fac cele 2 fante si de a fi slefuit.

 

de la stinga la drepta:

 

a. - 1 piece neck

b. - 3 piece neck

c. - 5 piece neck

 

3 modele de grifuri fiecare cu dimensiuni si proprietati diferite:

 

1 piece neck denumit si L (Large) este cel fara val

3 piece neck denumit si XL (extra Large) cel cu jumatate de val

5 piece neck denumit si XXL (extra Large) cel cu val intreg si cu ultimile taste escalopate.

 

toate cele 3 modele au inlay in 2 variante abs(plastic) si pearls.

 

Domnule, imi place mult ce ai facut acolo!

 

Logo-ul ramane tot acelasi de pe headstock?

Link to comment
Share on other sites

ultimile fante se fac manual la fel ca si slefuitul si ultimile retusuri.

 

o sa urc si poze cu alte esente de lemn

 

logoul s-a schimbat.. am deja altul si urmeaza sa le schimb ... inainte se numeau Sharky acum se numeste Vlahopol Guitars.

sharky va ramine doar un model intre altele..

 

iti multumesc pt aprecieri os aincerc azi sa fac niste poze la toate cele 12 prototipuri - ma refer la corpuri.

 

Domnule, imi place mult ce ai facut acolo!

 

Logo-ul ramane tot acelasi de pe headstock?

 

merci de aprecieri - o sa fac azi niste poze ...la toate cele 12 prototipuri.

post-5740-0-02958100-1361954890_thumb.jpg

post-5740-0-38787000-1361954922_thumb.jpg

post-5740-0-67529600-1361954958_thumb.jpg

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Propun ca Mihai sa creeze un topic nou in care sa faca o prezentare ca lumea, cu istoric, descriere, misiune, viziune, scop, slogan, imagini, date de contact, proiecte in lucru si alte informatii, iar acesta sa fie inchis (fara postari sterse), fiindca informatiile sunt aruncate pe ici pe colo si relativ greu de gasit.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Propun ca Mihai sa creeze un topic nou in care sa faca o prezentare ca lumea, cu istoric, descriere, misiune, viziune, scop, slogan, imagini, date de contact, proiecte in lucru si alte informatii, iar acesta sa fie inchis (fara postari sterse), fiindca informatiile sunt aruncate pe ici pe colo si relativ greu de gasit.

Asa sa fie! :yay:

Link to comment
Share on other sites

Corpurile le taie cu CNC? Sau manual prelucrate?

 

rutarile pt grif doze si tremolo, precum si conturul chitarei sint facute pe CNC. cele 2 fante de pe fata si de pe spate sint facute manual la fel si micile finisari inainte de vopsire sau ceara dupa caz.

 

Arată bine, sunt foarte curios, la rându-mi! Vom face puțină curățenie în thread.

 

Multumesc pt curatenia de primavara.. ;o)

 

as vrea sa fac un nou tread - insa mai am neovie de putin timp .. am batut orice record de NEsomn.. sint print intre atelier, studio, repetitii si emisiuni TV de 2 saptamini... abia am reusit sa modific un pic situl.. www.vlahopolguitars.com

 

Va marturisesc ca initial am vurt sa pun un pist simplu soar pt "awareness" si mai apoi sa-l dezvolt. sper sa ma pot ocupa in weekend. intre timp repet cel mai sanatos este un email de pe site merge ca uns

 

POT sa deschid un nou tread... ? te intreb ca sa nu fie DOUBLE POST.

 

merci de support

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.