www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

CosminStefan

Active Members
 • Content Count

  81
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

60 Excellent

About CosminStefan

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Ramnicu Sarat

Other Information

 • Gear
  -Ibanez K5
  -Boss PQ-3B
  -Marshall MB30

Recent Profile Visitors

7,478 profile views
 1. CosminStefan

  Metal brother needs your help for a contest

  O sa fie multe topicuri cu chestia asta...
 2. CosminStefan

  vând Dean ML 79 TBK

 3. CosminStefan

  vând Dean ML 79 TBK

  Salut. Vand un Dean ML. Chitara are aproximativ un an jumate de cand am cumparat-o de pe Thomann. Cand am cumparat-o a costat aproximativ 450 lire. Corzi noi montate pe ea. Prefer sa o vand in timisoara si sa ma vad personal cu cumparatorul. O sa atasez poze. Pana atunci aici e un video cu ea:
 4. CosminStefan

  vând Ibanez GSR205SM-NGT

  899.
 5. CosminStefan

  vând Ibanez GSR205SM-NGT

  Se vinde de acum in zona Timisoarei. :)
 6. CosminStefan

  vând Ibanez GSR205SM-NGT

  Salut Se vinde acest bass Ibanez. Sunt primul proprietar. A fost achizitionat din anglia. Ca si control are bass boost, volum pentru fiecare doza si ton. Schimb ar fi doar cu un epiphone thunderbird. Pentru detalii ma puteti contacta.
 7. Salutare, Caut sa formez o trupa de Groove/Thrash metal in Timisoara. Ca influente ar fi Pantera. Nu vreau sa facem cover-uri live, vreau compozitii proprii, idei sunt. Pot canta la chitara si/sau bass. Cine este interesat ma poate contacta aici.
 8. Vand Blackstar ID Core 20W Widestereo Este un amplificator destul de versatil, sunt unic proprietar, a fost achizitionat din Anglia, deci cine il cumpara o sa aibe nevoie de adaptor de priza . Urechile mele neexperimentate pot spune ca se aude stereo-ul destul de bine , zici ca se plimba delay-ul si reverb-ul prin camera. :)) Chiar o sa fie nevoie de adaptorul ala de priza dat fiind faptul ca nu are un cablu de alimentare oarecare. Are 6 moduri de amplificare plus 3 categorii de efecte a cate 4 efecte fiecare categorie. Poti scoate un sunet destul de decent. Nu are decat un buton ISF (un fel de buton de ton) care tine de EQ. Daca e neaparat nevoie de o modificare a EQ-ului mai amanuntita exista un program pentru PC. Avand USB-ul (pe care il includ deasemenea, daca vand amplificatorul nu mai am ce face cu el) face ca ''jucatul'' cu controalele sa fie mai complex. In sensul ca pe amplificator ai cateva butoane si in program ai 50. Si cam asa ar arata programul despre care vorbeam mai sus. In concluzie pretul in magazin a fost de £127 ( ~671 lei) Vreau 400 lei, nu negociez. Nu am in ce sa il transport din pacate, cutia lui este pe alta planeta. Deci prefer sa ma intalnesc cu cumparatorul pentru a asigura si proba amplificatorului.
 9. CosminStefan

  vând Ibanez SR300

  Schimb cu chitara Ibanez cu double locking tremolo, de preferat ceva din seria S.
 10. CosminStefan

  vând Ibanez SR300

  Vand Ibanez SR300 in stare perfecta de functionare. Zgarieturi superficiale. Pentru mai multe detalii ma puteti contacta aici. Este varianta cu doze active.
 11. Schimb amplificatorul din titlu cu un amplificator pentru bass in aceeasi valoare. As dori ceva la fel de compact. Sunt primul proprietar, spatele a fost desfacut o singura data. Canalul de drive nu prea este stralucit, dar in schimb amplificatorul are pe ambele canale un volum decent. Cu o pedala eu zic ca si-ar face treaba.
 12. Schimb amplificatorul din titlu cu un amplificator pentru bass in aceeasi valoare. As dori ceva la fel de compact. Sunt primul proprietar, spatele a fost desfacut o singura data.
 13. CosminStefan

  vând [EXPIRAT] Instrumente si amplficatoare

  Bassul s-a dus! Ramane Squier + Marshall = 900 lei Sau Squier + Fender= 700
 14. CosminStefan

  vând [EXPIRAT] Squier Affinity Telecaster

  500 lei.
 15. Vand un pachet de instrumente: Ibanez EDA905 (fretless) Squier Affinity Telecaster Marshall MB30 Fender Frontman 15G Le dau pe toate cu pretul FIX de 1500 lei. Nu scad nimic. Poze gasiti in alte topicuri de-ale mele. Multumesc.
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.