www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

schema

Active Members
  • Posts

    212
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Other Information

  • Gear
    Steinberger ZT3, Steinberger Demon, Gibson Les Paul standard 2008, un Vorson de calitate foarte buna, o copie Fender YJM, Moondog acustica, Hohner HW400, Line 6 HD300,

Recent Profile Visitors

9507 profile views

schema's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

64

Reputation

  1. Da, demolam locuri de munca, suntem pregatiti de impachetat saorme aici sau afara, iar astia de ne "conduc" isi ingrasa linistiti neamul.
  2. Era unul din putinele locuri unde exista competitie, pentru elevi si studenti, de profesori nu zic nimic.
  3. Alex77 esti mortal, uite ce ai generat! Se facea scoala serioasa si inainte de regimul comunist, daca aveai bani, si in timpul regimului comunist, cand aproape toti aveau acces la ea(scoala era un pic obligatorie). Si nu era vorba despre mergerea obligatorie la scoala, ca acum. Sub nicio forma nu se poate face o comparare cu aceea de azi. Ce ti-a spus BogdanLiviu e corect, probabil te vei fi suparat, doar ca a spus-o cu rautate. Daca o sa ne spuna ce greseli remarca in textul citat de el, citare inceputa cu "Nu stiu exact", eu n-o sa-i zic "hater".
  4. Chitaristul Cyfer impreuna cu Vlady Sateanu la bas si Claudiu Purcarin la tobe sustin un cocert in Yellow Club joia ce vine. Pe ei ii cunoasteti, eu doar va spun ca in clubul acela sunetul este foarte bun. De obicei joia e seara de karaoke acolo si stiu ca vin destui interesati sa se distreze(eu-s printre ei), poate ar fi bine sa va rezervati locuri din timp, nu costa nimic.
  5. 'Profesorul' meu spune ca este E/Dorian, incercati
  6. Pe 13 martie revine in Bucuresti in clubul Question Mark. E de vazut si de ascultat. Vocalista, Tatiana Buya, canta in engleza, deci si textul este accesibil, chiar in partea de metalcore a cantecelor. https://www.youtube.com/watch?v=J6_pQSnGA1g&feature=player_embedded
  7. Nu stiu cine are timp de concerte martea, dar acesta este de vazut si ascultat. Canta "Groove metal/progressive metalcore", asa zic ei, sunt instrumentisti buni, vocea feminina(a Tatianei Buya) m-a facut sa nu mai ma uit stramb la cei care canta, sa zicem, cu voce joasa. (nu ma prind cum sa pun un "link")
  8. Adriane, dar suparat mai esti! N-o sta Puma toata viata la pustii cei lenesi. Nu ai incalcat nicio regula, e un subiect deschis de tine, il lungesti cat vrei, nu ai de dat socoteala nimanui. Daca ti-e dor de suturi in fund pentru muzica ta, ca am vazut ca esti rezistent, sau de aprecieri pentru aceeasi muzica, mai iesi pe piata "Adi De La Valcea Adv-Rat Blues Prima Piesa Blues Integrala" cu a doua piesa si le vei avea.
  9. In privinta unui anume numar de masuri pe care l-ai putea copia fara risc din creatia muzicala a unui autor l-am intrebat pe un chitarist cu multa experienta si mi-a zis sa citesc asta: http://www.ehow.com/list_5977408_music-plagiarism-laws.html Fara legatura cu plagiatul, stiu de la un foarte bun chitarist roman, care este si compozitor, ca isi inregistreaza la UCMR-ADA primele 8 sau 16 masuri ale fiecarei compozitii, dar asta pentru drepturi de autor, poate din zona asta s-a facut legatura cu un anume numar de masuri ce pot fi copiate fara risc. Acuma, riscul exista si atunci cand crezi ca toata melodia a creatia ta! Dar cred ca nu e in regula sa ti-l asumi cand deja stii ca o parte nu e a ta.
  10. Cand dai 140 de lei sau 220 de lei pe un bilet, e normal sa ai pretentii. Cu aceste pretentii, eu am fost multumit, s-a auzit foarte bine din normal circle unde am fost eu. Organizarea de groaza, cum s-a mai zis. In aer liber, la Arenele romane din Bucuresti se aude foarte bine. @nenea: biletele acelea la 'golden' erau invitatii, dar trebuia sa fii nebun sa visezi la un concert ca acesta si sa astepti ultima zi.
  11. Singurele chestii nepotrivite sunt caiusul de Timisoara si bocancii aia galbeni, dar nimeni nu e perfect. Cum naiba de suna asa de bine restul, nu stiu, dar doar asta conteaza. O fi vreo imitatie, n-o fi, mie-mi place. Daca ajungi prin Bucuresti, eu vin sa ascult muzica asta.
  12. Canti bine, desi acum ai devenit brusc stangaci. Ii divina oglinda? Sau ce?
  13. Hai Adidas, nunta si vantul prin buzunare de dupa ea te vor duce spre un blues, zic eu, ca doar n-o fi jalea asa de mare sa te duca spre un metalcore, sa te auzim!
  14. Cred ca o sa gasesti o trupa potrivita tie, exclusiv muzicieni. Insa sunt curios, nu te intreb daca intelegi ce canti, dar ai citit vreodata textul original al celor patru cantece? Eu am impresia ca versurile pe care le canti sunt ceea ce ai auzit, si sunt un pic trunchiate. Succes!
  15. Da, o seara incantatoare, am ajuns cam tarziu si cam rupt de oboseala dupa o zi de munca la tara, dar eram curios sa-l ascult pe Mirel Cumpanas, nu-l stiam chitarist, dar sunt admirator Cargo. M-a surprins ce a putut scoate din Epiphone-ul ala frumos si cred ca poate sa sune cum vrea el pe orice chitara. In mare parte nu stiu ce a cantat, dar totul purta marca Mirel. Avem multi chitaristi buni, pacat ca la noi nu se poate trai din cantat. Are cineva vreo inregistrare cu el din seara aceea?
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.