eduard.alexandru Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 (edited) 1. Acordor cromatic, set bridge + cordar Hora Savoy ................... Cryptopsy 2. Gigbag Fender ........................................................................ TheZKD 3. Chei bass, sursă 9V şi cablu MIDI ............................................ un chitarist 4. Cheiţe chitară pt reverse head sau left hand ........................... EugenRo2001 5. Punte stratocaster ........................................................eduard.alexandru 6. Pickguard Hora ( cu tot cu doze, switch-uri şi mufă ) ................ Septi Notă : Regulamentul se află aici , iar topicul de sugestii şi reclamaţii aici . Edited November 5, 2013 by eduard.alexandru 2
eduard.alexandru Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 Dacă se poate, iau eu pachetul de la Cryptopsy și pun în loc astea: http://forums.rgc.ro/topic/91452-pereche-rcf-c130/page__p__820049#entry820049 1
un chitarist Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 Cheile de bass au ajuns la colegul Cryptopsy. 1
Crypto Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 confirm primirea cheitelor. Cablul midi si sursa de 9V nu am luat-o, asadar e posibil sa mai fie inca valabile, daca doreste @un chitarist acest lucru.
un chitarist Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 Cheile de bass au ajuns la colegul Cryptopsy. Cablul si sursa raman, daca nu le solicita nimeni le voi inlocui cu altceva, probabil cu un minimixer. 1
Nenea Rau Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 cred c-o sa fac o mare surpriza in zona debaralei ) 2
Popular Post avatar2100 Posted November 15, 2013 Popular Post Posted November 15, 2013 Am primit cadou o chitara Regin acustica si as vrea sa o donez unei persoane care o doreste, este destul de prafuita si are nevoie de corzi noi. Nu este o chitara valoroasa, dar pentru cineva care nu are posibilitati materiale ar fi foarte utila. Sper doar sa ajunga in mainile cui trebuie. Va rog sa ma contactati aici. Multumesc 11
ramurel Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 Foarte frumoasă intenția, Augustin ! Nu este specificul Debaralei, însă găzduim cu plăcere o inițiativă frumoasă ! Sperăm și noi să ajungă unde trebuie ! .
eduard.alexandru Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 Confirm primirea pachetului de la Cryptopsy.
Alex Oancea Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 (edited) Avatar2100, ti-as primi bucuros chitara daca esti dispus sa o trimiti prin curier. Cunosc cativa copii care ar fi bucurosi de ea. De doua veri incoace am tinut cursuri gratuite pentru copii in cadrul unui proiect numit in 2012 ”Primii mei pasi in lumea artei” si apoi in 2013 ”Micii artisti nemteni”. Unii din copii au venit la curs cu chitare imprumutate, iar altii cu chitare uitate de mult in pod de parintii lor, Si unora chiar le-ar prinde bine o chitara pe care sa poata canta mai departe, intrucat nu toti au posibilitatea sa-si cumpere. Noi le-am oferit si transporul, cei mai multi fiind din mediul rural. Si chiar sunt copii talentati. Am mai primit mai demult in urma unui apel pe forum, o elctrica de la Keops. Acea electrica a ajuns la un baiat care a fost din 2012 la noi, si el la randul sau si-a donat prima lui chitara. Aici sunt ceva detalii si imagini de la cele doua proiecte: http://lumeaartei.cantecsfant.ro/ http://scoaladevara.propiatra.ro/ Edited November 28, 2013 by Alex Oancea
avatar2100 Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 Nu ma deranjeaza sa o trimit, doar ca nu am o cutie de carton pentru ambalat si am descoperit ca-i lipseste cordarul, deci cineva ar trebui sa mestereasca un pic la ea. Poate are cineva drum sa o aduca personal. Multa sanatate, Augustin.
Alex Oancea Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 Eu sunt dispus sa-i platesc transportul daca-i gasesti ambalaj. Asa am procedat si cu Keops. Cordar gasesc eu pe undeva sa pun, c-am mai mesterit lucruri din acestea minore, inclusiv schimbat cordar.
avatar2100 Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 (edited) Momentan nu am reusit sa fac rost de o cutie de carton pentru ambalat, daca voi gasi te contactez. Edited November 30, 2013 by avatar2100
Alex Oancea Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 Ok. Chitara din ce vad in poza e ok, am avut "dezastre" si mai mari.
Seriosul Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 Pedala in cauza e o clona OKKO. In regulamentul Debaralei.. se specifica clar ca obiectul donat trebuie sa fie functional. Klaro. Daca totusi se considera ca pedala ce o donez se incadreaza in limite acceptabile( nu functioneaza din pacate), pedala poate sa-si gaseasca un utilizator. Legat de starea ei, necesita lipirea ornamentului, montarea butoanelor de potentiometru(exista), dar in prealabil repararea ei. Ptr. a nu fi acuzat ca fac reclama cuiva, potentialului utilizator ii pot recomanda, la cerere, un electronist desavarsit din Bucuresti. Deoarece pedala nu e chiar "de lepadat", e noua, mai precis nefolosita,(a functionat scurt timp doar ca test), conf. regulamentului, solicit ulterior alt obiect la schimb. 2
ramurel Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 (edited) ...lipseste cordarul, deci cineva ar trebui sa mestereasca un pic la ea. Cum e aia : "Croitorul n-are haine !" ... Hai, bre Augustine, pune matale un super-cordar acolo, marca avatar2100 şi-ai un like anticipat de la mine, cel puţin... Nu de alta, da' sa fie funcţională [ conf pct.2 din Regulament ], vorba colegului de la postul anterior mie... Ştiu că calu' de dar nu se caută la dinţi, da' dacă-i bal ... Edited December 7, 2013 by ramurel
avatar2100 Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 Dupa 10 ore de munca in fiecare zi, nu-mi mai arde sa fac cordare..
Claudiu Ibanez Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 Daca imi trimite ZKD niste poze cu Gig-bagul Fender , il iau eu . Si pun mai departe niste Strap-lockuri Warwick noi , au venit cu un bas Warwick , cand l-am luat , atunci le-am si dat jos . Exact asa sunt :
TheZKD Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 Din partea mea e ok , dar intai vreau sa vad niste poze postate aici pe topic cu acele strap-lockuri .
Claudiu Ibanez Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 Nu am cu ce sa fac poze . Sunt exact ca si cele din poza aia doar ca au un surub in plus .
TheZKD Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 Nu e nici o problema avem timp pana cand reusesti sa ne faci niste poze .
Seriosul Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 - neexistand nici un interes ptr. clona OKKO si deduc ca nici nu indeplineste, pe buna dreptate conditiile regulamentului, o retrag definitiv de la oferta. Multumesc RGC ptr. gazduirea anuntului.
sam Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 (edited) Donez cu capodastru asemanator cu cel din poza. Nu e mare lucru de capul lui, nu e 'de firma', insa e nefolosit si poate ajuta pe cineva. Nu ma intereseaza nimic in schimb, doar beneficiarul sa-si plateasca transportul prin posta (curierul presupun ca depaseste valoarea lui). Daca e vreun caz social, platesc eu si transportul. Voi reveni si cu niste poze reale. Edited January 30, 2014 by sam
sam Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 Donez cu capodastru asemanator cu cel din poza. Nu e mare lucru de capul lui, nu e 'de firma', insa e nefolosit si poate ajuta pe cineva. Nu ma intereseaza nimic in schimb, doar beneficiarul sa-si plateasca transportul prin posta (curierul presupun ca depaseste valoarea lui). Daca e vreun caz social, platesc eu si transportul. Voi reveni si cu niste poze reale. Capodastrul a fost trimis catre costin517, primul si singurul care l-a dorit
ramurel Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 Capodastrul a fost trimis catre costin517, primul si singurul care l-a dorit Ok, dar costin517 ce pune în locul capodastrului în Debara ? .
sam Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 Ok, dar costin517 ce pune în locul capodastrului în Debara ? Asa cum am spus initial, l-am donat fara a avea pretentia de a lua altceva din debara. Am postat aici ca sa nu mai fac alt topic, practic nu are legatura cu debaraua. Sper ca e ok.
sam Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 Cautand in fundul pamantului (intr-o debara) am gasit o cutie cu ce se vede in pozele de mai jos, respectiv niste chestii de acum 100 de ani de cand eram eu un mare electronist in viata. Sunt lucruri care mie nu-mi mai trebuie si pe care intentionam sa le arunc dar m-am gandit ca poate unui minitechnicus i-ar putea folosi asa ca le donez bucuros cu conditia ridicarii personale din Ploiesti sau a platii transportului. Oferta e totul sau nimic, nu ma puteti sa trimit cate un maruntis in fiecare colt al tarii. Data limita e 16 aprilie 2014 (o saptamana incepand de azi), daca nu intereseaza pe nimeni pana atunci se vor arunca. Daca prin absurd vor exista mai multi doritori, nu stiu cum se va proceda... skandenberg sau ceva concursuri de tras cu arcul Stay tuned! Urmeaza cutia numarul doi! 1
sam Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 Cutia nr. 2, aceleasi conditii ca mai sus. Din fericire cutia nr. 3 nu exista
FiveseveN Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 I think I just got a boner . În cazul improbabil în care nu găsești alt client, te scap eu de necaz. 1
EugenRo2001 Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 As dori sa retrag din debara cheitele deoarece nu au cautare si nici nu vreau sa stau cu grija lor, sa nu le folosesc din greseala la ceva si apoi sa nu am ce da in caz ca totusi apare un doritor. Mentionez ca nu am luat nimic din debara de la infiintare si pana in prezent.
Recommended Posts