eduard.alexandru Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Iau eu dozele INF. Dau in schimb un reverb analog pe arc, fara carcasa. Tank-ul este mai vechi dar in stare ireprosabila Restul (circuitul de pe placuta cu control de mix dry/wet) e facut de un prieten. Un tank de reverb second-hand e in jur de 35-40$+transport pana in tara, asa ca eu consider ca e de bun simt ce ofer. 1
Sloby Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Iau eu le reverb. Dau un Boss BX-8(are potentiometrele stricate..."hashaie"). 1
the outsider Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 (edited) Pun si eu doua humbuckers luate de pe un epi les paul si le dau cu tot cu rame pe dozele de la colegul Seriosul. Edited February 6, 2013 by the outsider 1
ramurel Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 Update : 1. Tuner HB Guitar&Bass - Hyplink 2. Gigbag Fender - TheZKD 3. Chei bass, sursã 9V ºi cablu MIDI - un chitarist 4. Mixer Boss BX-8 - sloby 5. Cheițe chitarã pt reverse head sau left hand - EugenRo2001 6. Set humbuckere stock Epi LesPaul - the outsider
Septi Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 (edited) Donez un pickguard semi loaded de hora.Are dozele, jack-ul si switch-urile.Initial avea si pot-urile, insa m-am decis acestea sa le pastrez pentru zile negre. L-am primit de la userul @Les Paul 1960, insa m-am decis sa fac eu un pickguard "of my own" deoarece nu se potriveste cu forma corpului meu asa ca sper ca se poate bucura altcineva de el. Poze: Edited February 18, 2013 by Septi 2
ramurel Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 Update : 1. Tuner HB Guitar&Bass - Hyplink 2. Gigbag Fender - TheZKD 3. Chei bass, sursă 9V şi cablu MIDI - un chitarist 4. Mixer Boss BX-8 - Sloby 5. Cheiţe chitară pt reverse head sau left hand - EugenRo2001 6. Epi LesPaul humbucker set - the outsider 7. Pickguard Hora ( cu tot cu doze, switch-uri şi mufă ) - Septi .
TheZKD Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 (edited) Iau eu tunerul si las un neckplate Fender , 2 butoane tone noi Fender si 2 cabluri patch RockCable by Warwick . Sa fie Pachetul se doneaza doar impreuna . Edited March 8, 2013 by TheZKD
Vlad H. Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 Ok..tunerul va ajunge la TheZKD..voi da nr de tel pe privat..Multumesc.
ramurel Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Update : 1. Neckplate ºi butoane Fender + Warwick RockCables - TheZKD 2. Gigbag Fender - TheZKD 3. Chei bass, sursã 9V ºi cablu MIDI - un chitarist 4. Cheițe chitarã pt reverse head sau left hand - EugenRo2001 5. Epi LesPaul humbucker set - the outsider 6. Pickguard Hora ( cu tot cu doze, switch-uri ºi mufã ) - Septi Ar mai fi o linie, dar se suspendã, cel puțin pânã la lãmuriri !
Seriosul Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 - Iau eu pachetul de la userul ZKD. Ofer Debaralei un swich nou- 5 pozitii, 3 potentiometre noi- B500K si 2 sistm.de cuplat pedale. Perfectez cu proprietarul pachetului modalitatea de transport.
ramurel Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 (edited) Update : 1. Switch/5, 3xB500k, jacks pedalier ............................................ Seriosul 2. Gigbag Fender ........................................................................ TheZKD 3. Chei bass, sursă 9V şi cablu MIDI ............................................ un chitarist 4. Cheiţe chitară pt reverse head sau left hand ........................... EugenRo2001 5. Epi LesPaul humbucker set ...................................................... the outsider 6. Pickguard Hora ( cu tot cu doze, switch-uri şi mufă ) ................ Septi Reverbul de la draugr, va ajunge la viobio, pentru unul din concursurile organizate de el, în perioada următoare. . Edited April 2, 2013 by ramurel 1
Septi Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Doresc eu pachetul de la @Seriosul.Pun la debara in continuare 3 nut-uri crem pentru chitare tip les paul, 2 truss rod cover-uri si o pereche de rame pentru doze, negre.E ok? 1
Seriosul Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Pachetul cu swich, pot- uri, sistm.pach pleaca in aceasta saptamana la userul Septi(colet postal)
TheZKD Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 (edited) A cam incetat viata pe aici . UP ! Edited April 17, 2013 by TheZKD
TheZKD Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 Septi, ramele sunt pentru arched top? Chiar daca nu sunt nu este complicat sa le "mesteresti" in asa fel incat sa se potriveasca Bafta .
ramurel Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 (edited) Update : 1. Nuturi, covere trussrod, rame flat top....................................... Septi 2. Gigbag Fender ........................................................................ TheZKD 3. Chei bass, sursă 9V şi cablu MIDI ............................................ un chitarist 4. Cheiţe chitară pt reverse head sau left hand ........................... EugenRo2001 5. Epi LesPaul humbucker set ...................................................... the outsider 6. Pickguard Hora ( cu tot cu doze, switch-uri şi mufă ) ................ Septi . Edited April 28, 2013 by ramurel
Septi Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 (edited) Doresc eu pachetul de la @Seriosul.Pun la debara in continuare 3 nut-uri crem pentru chitare tip les paul, 2 truss rod cover-uri si o pereche de rame pentru doze, negre.E ok? Update: Se modifica putin pachetul oferit la debara din partea mea cu obiectele din poza noua: A mai ramas doar un truss rod cover. P.S. Nu mai dau nimic din pachet separat, decat impreuna! Edited April 29, 2013 by Septi
TheZKD Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 Da , dar avem un regulament pe care sa il citesti mai intai .
ramurel Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 (edited) Poftiţi la update... Let's move stuffs, folks ! 1. Nuturi, covere trussrod, rame flat top....................................... Septi 2. Gigbag Fender ........................................................................ TheZKD 3. Chei bass, sursă 9V şi cablu MIDI ............................................ un chitarist 4. Cheiţe chitară pt reverse head sau left hand ........................... EugenRo2001 5. Epi LesPaul humbucker set ...................................................... the outsider 6. Pickguard Hora ( cu tot cu doze, switch-uri şi mufă ) ................ Septi Notă : Regulamentul se află aici , iar topicul de sugestii şi reclamaţii aici . . Edited May 27, 2013 by ramurel
ramurel Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 Mai aruncaţi un ochi şi pe-aici... Mai schimbăm una-alta ... 1. Nuturi, covere trussrod, rame flat top....................................... Septi 2. Gigbag Fender ........................................................................ TheZKD 3. Chei bass, sursă 9V şi cablu MIDI ............................................ un chitarist 4. Cheiţe chitară pt reverse head sau left hand ........................... EugenRo2001 5. Epi LesPaul humbucker set ...................................................... the outsider 6. Pickguard Hora ( cu tot cu doze, switch-uri şi mufă ) ................ Septi Notă : Regulamentul se află aici , iar topicul de sugestii şi reclamaţii aici . .
eduard.alexandru Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 Cred că s-a ajuns la un blocaj din cauza produselor care au rămas în debara...
Crypto Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 (edited) Am incercat sa donez un tuner ieftin de chitara, dar nu s-a bagat nimeni, asta e, o sa-l pun aici, care-l vrea sa-mi spuna, de preferat tot in iasi, dar o sa-l trimit si prin posta. O sa vreau in schimb, daca mi se permite, pachetul de la septi, cu nuturi + truss rod cover si rame doze. http://forums.rgc.ro/topic/89036-donez-un-tuner-electronic-cromatic Edited August 12, 2013 by Cryptopsy
Crypto Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 am primit pachetul de la septi, si il modific pe-al meu. Pe langa tuner, includ si un set cordar + bridge de pe un reghin savoy. 2
ramurel Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 ...tuner, set cordar, bridge... Când ai timp, pune o poză cu pachetul şi, dacă tot pui poza, fă şi update-ul, te rog ! .
Crypto Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 (edited) 1. Acordor cromatic, set bridge + cordar Hora Savoy ................... Cryptopsy 2. Gigbag Fender ........................................................................ TheZKD 3. Chei bass, sursă 9V şi cablu MIDI ............................................ un chitarist 4. Cheiţe chitară pt reverse head sau left hand ........................... EugenRo2001 5. Epi LesPaul humbucker set ...................................................... the outsider 6. Pickguard Hora ( cu tot cu doze, switch-uri şi mufă ) ................ Septi Notă : Regulamentul se află aici , iar topicul de sugestii şi reclamaţii aici . Edited October 17, 2013 by Cryptopsy
eduard.alexandru Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 Iau eu dozele de la the outsider și pun un tremolo de stratocaster în debara.
eduard.alexandru Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 Confirm primirea dozelor de la Bogdan (the outsider).
Recommended Posts