www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted

Imi place initiativa..si as vrea sa dau startul..nu e cine stie ce...vreau sa donez un tuner Harley Benton..pentru chtiara electrica si bass...e setat pe standard tuning..poate acorda si o chtiara cu 7 corzi..Nu e cine stie ce dar poate ar prinde bine cuiva...Voi atasa si poze dupa ce voi gasi un doritor.:D

PS: poate acorda conecat cu mufa sau prin microfonul incoproat.

• Like 3
Posted

Nu vrea nimeni tuner? :(:))

Daca mai e cineva..am si un Digitech DF-7....il dau si pe ala daca e cineva pe aici cu o pedala de wah..volum ceva...

Stai că nu prea mai înţeleg. Din câte observ, tunerul a fost adjudecat de rămurel şi a pus mai departe pedala, pe care a adjudecat-o Sorin, care a pus mai departe fuzz-ul şi footswitch-ul. Mi se pare mai logic să se meargă din produs în produs.

Hyplink, ai Mica Publicitate pentru schimburi. Dacă pui Digitech-ul, chiar dacă pune cineva un wah sau o pedală de volum după ce-l adjudecă, nu-ţi garantează nimeni că vei fi primul care le va adjudeca. Nu e topic de schimburi.

• Like 2
Posted

As pune si eu un Gripmaster la bataie, dar nu stiu cui i-ar folosi. :)

Si niste straplocks Dunlop Traditional fara inelele de siguranta (multumesc vamesilor sau postei, ca ei au dat cu vastul).

Amatori?

Amatori, amatori, desigur... Scriem fabule la gazeta locală... :)

Doresc eu straplock-urile, Doc !

Pun la loc, în schimb, un set de tunere Wilkinson Deluxe Wj44, modelul stock de pe al meu Vintage V100, în stare ecelentă, ca din fabrică [ poza reală ]

DSC02662_zpsb6f12dac.jpg

.

Posted (edited)

Vreau eu footswitchul Nobel FS2U, ofer debaralei un cablu midi, un set nou de chei de bas (Hora - 4 buc reversibile), un set de chei de bas folosite - functionale dar nu foarte aspectuoase (de pe un bas Hora din anii 70) si o sursa de -9V/0/+9V facuta de mine, perfect functionala, testata..

post-9625-0-56627200-1359192439_thumb.jpg

post-9625-0-72251200-1359192197_thumb.jpg

Edited by un chitarist
Posted

Pun la bataie un micro-amplificator Ibanez DAG1.

ibanez-dag1-amplificator-chitara_123_1_1336037077.jpg

Amplificatorul este aproape nou, in cutie cu toate accesoriile.

Este o jucarie utilizabila, buna pentru mers in vacanta sau in aer liber. Puterea este in jur de 1W, distors-ul este solid state dar sun binisor. Problema lui este "cabinetul" de plastic si difuzorul de ***.