karpi Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 (edited) Holy fucking shit! Ce dracu mai e si asta? ) Unuia ii vin solouri cind il bat tiganii, altuia i se pare ca tacerea facuta de muzicieni e arta, vine si ala cu definitii din dex, what's next? No, really, I mean, what the fuck? =)))))))))))) Ar fi bine sa mergem toti la o emisiune (de preferat la Acces Direct) si sa vorbim toti in acelasi timp, fara a-i asculta pe ceilalti. La trei toata lumea incepe sa vorbeasca... ok? Trei, doi, unu, si! powerchords cu drop D ...DAR!! atentie la pauze .!!! fara pauza nu merge nici vorbitul "cu totii in acelasi timp "....sau cu aceleasi pauze ....pauza trebuie sa fie . Intre orice este macar o pauza ,spatiu liber .... Edited March 30, 2012 by karpi
CiocanelBloodyCIocanel Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 susțin pe Karpi. și mie îmi plac pauzele. mai alese la muncă. succesul unei zile de munci reușite se află în cât de des poți lua pauză. 1
neverremind Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 "Pauzle lungi si dese : cheia marilor succese" Sunt de acord cu Karpi, interpretarea unei partituri , fara a tine cont de pauze si lungimea notelor este un dezastru.
Cognek Posted March 30, 2012 Author Posted March 30, 2012 ... sunt si anumite tipuri de muzica care suna ca un fel de stream (un fel de vuiet de fundal care nu are pauze si nici nu realizezi cand sare de la o nota la alta... nu stiu cum naiba se numesc da imi plac).... apoi mai e muzica ambientala in care predomina efecte care nu le place sa ia o pauza din cand in cand... vezi si du-te sa-i zici izvorului sa mai ia o pauza ca prea curge si susura necontenit... e drept ca in restul cazurilor conteaza pauzele ca si stabilire a ritmului si mama masii insa chestia cu pauza e oarecum relativa... adica poti sa pui si contra daca vrei... In fine, e un punct de vedere si apreciez, in rest vad ca lumea filozofeaza in loc sa zic ce gandesc/simt ei despre toata dracenia ... @ Ironside... handicapati suntem multi pe lumea asta si ar fi bestial sa ne intalnim din cand in cand... da cu tine-n frunte frate ca altfel nu vin...
Winston Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 Pai, Karpi, e de bun simt observatia ta privind pauzele, si, apropo, felicitari ca ti-ai invis teama de a "te gonfla ca pretins muzician", dar ce se intampla cand privesti (asculti) prin filtrul asta lucrarea pe care am discutat-o in cateva comentarii mai sus, ?
Riff Hudson Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 diseara o sa mai vin cu un citat dintr-o carte faina pe tema pauzelor in muzica si a 4'33", dintr-o carte de Giovanni Papini. 57 si red, pregatiti armele, it's war! 1
ramurel Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 Unul din cele mai votate comment-uri de acolo : "That would be awesome if somebody just ripped a loud fart, lol" Ontopic ( cred ) : E de remarcat cum întotdeauna întrebările simple, fundamentale şi-n special din categoria zonei gusturilor/simţurilor creează dezbateri atât de aprinse... Cred că intră în categoria troll-ismelor, nu ? .
Riff Hudson Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 Ontopic ( cred ) : E de remarcat cum întotdeauna întrebările simple, fundamentale şi-n special din categoria zonei gusturilor/simţurilor creează dezbateri atât de aprinse... Cred că intră în categoria troll-ismelor, nu ? . pai este logic sa fie asa, intrucat pe o tema a carei apreciere si valoare este subiectiva si difera de la individ la individ este natural sa intre in discutie si oameni care vor sa se dea mari cu niste teorii d-ale dansilor, teorii ale caror valoare de adevar nu poate fi contestata la fel cum poti sa contesti rezultatul "5" la operatia de adunare "2+2".
ramurel Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 .... este natural sa intre in discutie si oameni care vor sa se dea mari cu niste teorii d-ale dansilor... Da ! E democrație ! Oricine poa' sã-ºi dea cu pãrerea... "der großen Kollegen von YouTube" .
Ironside Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 ... sunt si anumite tipuri de muzica care suna ca un fel de stream (un fel de vuiet de fundal care nu are pauze si nici nu realizezi cand sare de la o nota la alta... nu stiu cum naiba se numesc da imi plac).... apoi mai e muzica ambientala in care predomina efecte care nu le place sa ia o pauza din cand in cand... vezi si du-te sa-i zici izvorului sa mai ia o pauza ca prea curge si susura necontenit... e drept ca in restul cazurilor conteaza pauzele ca si stabilire a ritmului si mama masii insa chestia cu pauza e oarecum relativa... adica poti sa pui si contra daca vrei... In fine, e un punct de vedere si apreciez, in rest vad ca lumea filozofeaza in loc sa zic ce gandesc/simt ei despre toata dracenia ... @ Ironside... handicapati suntem multi pe lumea asta si ar fi bestial sa ne intalnim din cand in cand... da cu tine-n frunte frate ca altfel nu vin... Ba nume ciudat, esti destept, da' mai bine taci.
Metabog Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 (edited) In cuvintele marelui compozitor modern francez, Edgard Varèse: "Music is organized sound." Edited March 31, 2012 by Metabog 1
Ironside Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 Nu mai bine tăceți amândoi? Nu. Eu nu vreau sa fiu artist.
Winston Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 Am gasit corespondentul lui 4'33'' in literatura. Probabil ca stiti cartile intitulate generic "What men know about women", cele care nu contin corp de text... Exemplu: Hei, oare daca rasfoim cartea asta, inseamna ca am si ascultat-o ?
Recommended Posts