www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

neverremind

Active Members
  • Posts

    75
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Other Information

  • Gear
    Epiphone special 2 ; Fender Mustang 1; VOX WAH ; Stagg ;

neverremind's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

43

Reputation

  1. Am gasit Flatwounds aici . Imi plac corzile astea. As vrea unele mai groase. Mai stie cineva unde se mai pot gasi?
  2. ) nu te-au tuns aia pe acolo? Vii cu chitara in tara sau o vinzi cand pleci?
  3. Si premiul pentru "Best coffee read" merge la....Otringal! Felicitari! ))))
  4. Micul rig si marele Peste! Ha. ))) Nu cred ca ai un peste pe amp...e pe lampi? Fara suparare, bine?
  5. No no no nici gand de razboi, ma gandeam doar ca poate imi scapa mie ceva. Putea fi chiar secretul modurilor, nu? Pentru ca pana nu inveti bine armonie, daca nu esti un talent innascut, nu prea ai ce face cu modurile. Cel putin asta este experienta mea. Modurile nu sunt decat o incercare de-a explica entuziastilor ce face un cantaret de jazz acolo.
  6. Cum ai ajuns la C#? din ce stiu eu gama mi min (Emin), (mi fa# sol la si do re mi ) este minora lui Sol (G) natural, care este dominanta lui Do ©. In alta ordine de idei dominanta lui Sol natural (G) este Re natural (D) si atunci mi min este a II minor din secventa II V I, mi min...La...Re. etc etc.
  7. Salut! In caz ca da cineva peste postul asta: Problema s-a rezolvat cu un cablu nou si mai scump. Scump adica 80 de lei, 3 m.
  8. @ 57 Da, scrie mana fara mine, in mintea mea ma gandeam la "masa". Nu stiu daca e o conceptie corecta insa asa inteleg fenomenul, prin analogie cu un motor diesel care are drept masa caroseria . Stiu ca exista variatiuni pe tema asta, insa nu am reusit sa dau de ele. In orice caz nu imi amintesc sa fii citit despre rezolvarea acestei probleme. Faptul ca au semnalat-o si altii nu ma ajuta prea mult. Are cineva o solutie? Sau s-a lovit cineva fix de asta si stie exact care e problema si care e solutia?
  9. Pai asta zic si eu ca mana mea sau un calorifer reprezinta o impantare. Deci nu sunt dozele cauza principala. Da am buzz, brumm in special pe clean O sa incerc chestia cu 50 hz. Am un tascam sa vad ce zice.
  10. Si eu banuiesc lipsa impamantarii a prizelor din apartament. O sa incerc cu prima ocazie intr-o casa. @Pava nu vad legatura. daca pui un deget pe o coarda devin dozele mai bune?
  11. Salut Inainte de-a ma apuca sa invat electronica am decis sa intreb si aici Chitara mea electrica este asta Din totdeauna a avut un ceva ceva buzz (humm) insa de regula tin ampul la volum destul de mic si pot ignora. Insa in ultima vreme am decis sa-mi pun vecinii la incercare si am dus volumul pe la 5, 6. Astfel m-am hotarat sa rezolv si problema cu buzz'ul. Fenomenul este urmatorul : Cata vreme tin mana pe corzi, pe bridge, chei sau orice parte metalica a chitarii , nivelul buzz'ului este rezonabil. Cand iau mana de pe ea incepe galagia. Cred ca daca as lega un fir de bridge si teava de caldura as rezolva problema. Insa prefer sa tratez cauza nu efectul. Ceva idei? Multumesc
  12. Pai vad ca esti din Bucuresti, daca chiar vrei sa afli ce am inteles eu din viata asta, cand s-a dus masina in rapa, ne vedem si iti povestesc. @57 Really? De ce nu mi-ai amintit de Thales? Daca numesti filozofie orice idee buna da, tot progresul a decurs din filozofii.
  13. Btw, winston iar folosesti cuvinte aiurea. Din cate stiu eu idol inseamna un alt dumnezeu decat Yahweh dumnezeul evreilor. Cel putin acolo stiu ca isi are originea. In orice caz daca excludem istoria si ne rezumam la dex sa stii ca nu folosesc obiecte in acest sens. Oricum tu ii raspunzi f bine lui tudor care zice ca nu da doi bani pe parerea individuala. Mie imi pare ca domnul tudor nu prea a priceput mare lucru din viata asta daca 2 bani pe sistemele filozocfice. Nici nu ma mira, fara filozofie el nici nu ar fi stiut ce e aia viata. Se pare ca comunicarea pe forumeste cu desavarsire o idee ratata. Mai bine imi vad de ale mele. Poate ne intalnim intr-o zi si vorbim. Asa nu merge.
  14. @ tudor Numeste 3 progerese ale omenirii care isi au originea in filosofie ) Winston nu stiu despre ce entuziasm vorbesti. mie doar imi place sa comentez la 57
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.