felix Posted November 16, 2010 Share Posted November 16, 2010 In urma anuntului in care specificam ca vreau sa vand un amplificator, am fost contactat de un domn pe yahoo mess iar aceasta este discutia in cauza. Pe mine sincer nu ma amuza. Pur si simplu este trist :| discutie amp.txt Link to comment Share on other sites More sharing options...
maur Posted November 16, 2010 Share Posted November 16, 2010 trist, dar m-am spart de ras Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Posted November 16, 2010 Author Share Posted November 16, 2010 Eu nu pot sa ma sparg de ras cand un necunoscator te face prost in fata. A avut noroc ca inca mai am bun simt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Riccardo Posted November 16, 2010 Share Posted November 16, 2010 mushchi? ) Eh, cred ca pentru tine e trist, in fond iti pierzi timpul cu asa oameni. Dar de cine am mai rade noi daca ei nu ar exista? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted November 16, 2010 Share Posted November 16, 2010 Sunt multi dezorientati pe lume asta. Asta e. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sammy M. Posted November 16, 2010 Share Posted November 16, 2010 (edited) Muschi? M-am cam spart de ras! E pacat totusi ca a trebuit sa iti pierzi timpul cu astfel de oameni! Succes la vanzare Edited November 16, 2010 by Samuel7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Posted November 16, 2010 Author Share Posted November 16, 2010 acum mi-e cam teama ca omul isi ia un cabinet din state crezand ca e amp ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan S. Posted November 16, 2010 Share Posted November 16, 2010 (edited) Man lol, daca as posta eu ce conversatii am avut mai bine nu funny as f*ck BTW, daca ii cauti id-ul acela, dai de unu din suedia care are 110 ani pe hi 5 =)))))) LMAO :) Edited November 16, 2010 by Razvan S. Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Posted November 16, 2010 Author Share Posted November 16, 2010 nu conteaza man, doar ca da, e funny rau treaba... i-am dat ignore oricum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan S. Posted November 16, 2010 Share Posted November 16, 2010 (edited) nu conteaza man, doar ca da, e funny rau treaba... i-am dat ignore oricum which reminds me Edited November 16, 2010 by Razvan S. Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Posted November 16, 2010 Author Share Posted November 16, 2010 ))))))))))))))))))))))))))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
comanel Posted November 16, 2010 Share Posted November 16, 2010 aaah m-a spart aia cu head mic-ing )))))))))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramurel Posted November 16, 2010 Share Posted November 16, 2010 Acum un an ºi jumãtate ºi eu aº fi pus tot acolo microfonul, dacã m-ai fi pus... Felix ! O cam exagerat mushchi cu negociatu', dar l-ai lãmurit pânã la urmã pe bãiat cã a fãcut o confuzie ?... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiveseveN Posted November 16, 2010 Share Posted November 16, 2010 m-a spart aia cu head mic-ing Poate a vrut sã capteze bâzâitul transformatorului Link to comment Share on other sites More sharing options...
George M. Posted November 16, 2010 Share Posted November 16, 2010 which reminds me Geniala poza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drrond Posted November 16, 2010 Share Posted November 16, 2010 Si eu cred ca l-ai... luminat! Macar ai facut o fapta buna salvandu-i banii, de ce te superi? Poate ca nici nu a fost atent, poate ca a fost smecher... Desi in ultimul caz nu-ti mai dadea link-ul sa se faca de ras. Oricum a fost amuzant! Asa e cu mess-ul asta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan S. Posted November 16, 2010 Share Posted November 16, 2010 Si eu cred ca l-ai... luminat! Macar ai facut o fapta buna salvandu-i banii, de ce te superi? Poate ca nici nu a fost atent, poate ca a fost smecher... Desi in ultimul caz nu-ti mai dadea link-ul sa se faca de ras. Oricum a fost amuzant! Asa e cu mess-ul asta... Ce mess...ca ti-as da exemple de pe rgc garla dar na , mai bine nu. Dar am patit faza de genul(de 2 ori!) ca intra pe mine cineva cu mesaj privat, si scrie ceva de genul: ,,Salut! Mai e chitara de vanzare, cea cu 350?'' si pune linkul: http://forums.rgc.ro/index.php?/topic/51185-bc-rich-warlock/page__p__498556#entry498556 Sau alta faza la faculta la examen. Era una in fata mea, eu fiind anul 2, ea anul 3, si ma intreaba: ,,La alea pot sa fie mai multe variante bune?'' (ea avea subiect diferit), zic: ,,intreaba profa'' Eu crezand ca o intreaba despre intrebarile cu a,b,c,d,e bla bla variantele de raspuns daca pot sa fie mai multe ea intreaba : ,,Dna profesoara, la alea cu A sau F, pot sa fie mai multe bune?'' )))))))))))))))))))))))))))))))) GENIAL Link to comment Share on other sites More sharing options...
drrond Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 Cum zicea cineva mai sus: "multi dezorientati" ca sa nu zic mai rau. Dar la faza din examen mai sunt si persoane extrem de emotive, care au momente de blank. Tipul lui "felix" a avut noroc cu el ca a fost de treaba si l-a atentionat, ca poate altul il incuraja numai asa de-al naibii. Culmea ar fi ca ala chiar sa-si comande boxa ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramurel Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 Sau alta faza la faculta la examen. Era una in fata mea, eu fiind anul 2, ea anul 3, si ma intreaba: ,,La alea pot sa fie mai multe variante bune?'' Tu în anu' 2, ea în anu' 3 ...Tu în spatele ei... Eºti sigur cã e de la examen faza ? Las' c-am auzit io... Ãl mai mare gagicar din oraº... Tot ce miºcã în oraº, Rãzvan "împuºcã", sã ºtiți ! "examen", pe naiba.... Schimbã ãsta gagicile ca pã ciorapi, n-ai vãzut aºa ceva... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eduard.alexandru Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 Sunt multi oameni ferm convinsi ca o chitara electrica trebuie bagata in priza... Cand am scos prima mea electrica la vanzare un tip s-a razgandit deoarece nu venea cu un cablu de alimentare (nu de iesire). Nu am stat sa ii povestesc despre inductia electro-magnetica pentru ca am gasit alt client. Imi pare interesat faptul ca individul cu care a discutat Felix are de gand sa arunce multi banuti pe echipament, desi "a introduce jack-ul in socketul ampului" e probabil "rocket-science" pentru el. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reckless Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 In urma anuntului in care specificam ca vreau sa vand un amplificator, am fost contactat de un domn pe yahoo mess iar aceasta este discutia in cauza. Pe mine sincer nu ma amuza. Pur si simplu este trist :| bre..daca incerci sa trol-uesti, vreau sati zic ca nuti iese prea bine daca nu...e trist el ca nare habar despre ce vorbeste sau esti tu trist ca vi si te plangi pe forum DE CHITARISTI despre specimenel din tara asta repet...tara ASTA Link to comment Share on other sites More sharing options...
moises Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 bre..daca incerci sa trol-uesti, vreau sati zic ca nuti iese prea bine daca nu...e trist el ca nare habar despre ce vorbeste sau esti tu trist ca vi si te plangi pe forum DE CHITARISTI despre specimenel din tara asta repet...tara ASTA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ironside Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 Nu mi s-a parut nici trist, nici amuzant. E unu' care a vazut pe un sait un cabinet si a crezut ca e combo. Asta nu il face pe cel in cauza un imbecil de care sa rida lumea. Vad ca naivitatea unora e hrana pentru orgoliile altora - cum ai putea sa faci evidenta inteligenta ta daca nu comparindu-te cu alti mai prosti? Stiu eu pe cineva care avea o expresie, cica "Cit ma bucur si eu cind il vad pe altu' mai prost ca mine". Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Posted November 17, 2010 Author Share Posted November 17, 2010 (edited) eu nu am spus ca rad de el. m-a deranjat felul in care s-a adresat si faptul ca nici macar nu era dispus sa asculte ce ii spuneam. si troll? de unde pana unde? suntem in cafenea unde practic discutam ce ne trece prin cap. si nu ma plang pe un forum de chitaristi ci doar trag un semnal de alarma. multumesc pentru intelegere. @ironside: nu cred ca inteligenta mea e in discutie aici. Edited November 17, 2010 by felix Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metabog Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 Nu vad ce e de ras, eu i-as fi explicat pentru ca e clar ca ori nu stie, ori incerca sa te smechereasca, dar nu cred ca e un motiv sa faci conversatia publica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reckless Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 eu nu am spus ca rad de el. m-a deranjat felul in care s-a adresat si faptul ca nici macar nu era dispus sa asculte ce ii spuneam. si troll? de unde pana unde? suntem in cafenea unde practic discutam ce ne trece prin cap. si nu ma plang pe un forum de chitaristi ci doar trag un semnal de alarma. multumesc pentru intelegere. @ironside: nu cred ca inteligenta mea e in discutie aici. gandestete daca fiecare dintre forumistii activi ar deschide un topic despre cat de oripilati au fost cand cineva s-a exprimat urat sau ca nu i-a ascultat cineva cand aveau ceva de zis, tot forumul ar fi numai plangeri si critici adresate unor oameni care n-au nicio tangenta cu domeniul chitarilor si la faza cu semnalul de alarma... eu cred ca cu totii stim cam cat de ignorant poate fi romanul Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramurel Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 (edited) eu cred ca cu totii stim cam cat de ignorant poate fi romanul Dear romanians. I was glad to meet you and now I must leave and go back to my country. I wish you all the best and moolt suucess in countinuare. All the best for all the romanian peoples ! L.E. : Ai cam exagerat, zic eu ! Edited November 17, 2010 by ramurel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reckless Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 Dear romanians. I was glad to meet you and now I must leave and go back to my country. I wish you all the best and moolt suucess in countinuare. All the best for all the romanian peoples ! L.E. : Ai cam exagerat, zic eu ! oarecum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan S. Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 (edited) gandestete daca fiecare dintre forumistii activi ar deschide un topic despre cat de oripilati au fost cand cineva s-a exprimat urat sau ca nu i-a ascultat cineva cand aveau ceva de zis, tot forumul ar fi numai plangeri si critici adresate unor oameni care n-au nicio tangenta cu domeniul chitarilor si la faza cu semnalul de alarma... eu cred ca cu totii stim cam cat de ignorant poate fi romanul eu as spune sa lasati prostiile astea justitiare si sa mai puneti mana pe chitara \m/ normal ca e funny faza, omul a insistat sa fie ignorant pana la capat de ce sa nu posteze? Edited November 17, 2010 by Razvan S. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sto Posted November 18, 2010 Share Posted November 18, 2010 Lãutar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts