www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

drrond

Active Members
 • Content Count

  140
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

260 Excellent

About drrond

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Rm.Valcea

Other Information

 • Gear
  Chitare: Ibanez JS100, Reghin Atlas '85, Kremona - acustica
  Efecte: DigiTech RP50 Multi-Effect, DigiTech Overdrive/Distorsion, Distorsion-"no name"
  Amplificator: Fender Frontman 10G

Recent Profile Visitors

4621 profile views
 1. Mie mi se pare simpatica ideea ta, cu proiectul asta! Iar faptul ca oferi si explicatiile intr-un mod cool e si mai si! Deci... Keep going! Mi s-ar parea si mai fain daca, pe viitor, dupa o postare de cover, sa faci si filmuletul cu "shit happens" la sfarsit, ceva in genul comediilor cu Jim Carrey, cand l-a sfarsit iti arata faze comice din timpul filmarilor. Oricum acum vedem si partea de "hard work" din coverurile tale!
 2. drrond

  Bancuri

  .... si unica fata a directorului regional al Fabricii de bere, multimiliardar.
 3. drrond

  Bancuri

  Cercetarile recente au demonstrat ca afirmatia "sunt gata in 5 minute" a unei femei este echivalenta cu afirmatia "ajung acasa in 5 minute" a unui barbat.
 4. drrond

  Bancuri

  Nimic nu împodobeşte glezna unei femei mai bine decât chiloţii… În spital este adus un tip cu o fractură craniană. Asistenta completează fişa şi întreabă: - Căsătorit? - Ah, nu, am avut un accident de maşina! Întrebare la Radio Erevan: - Soţia mă înşeală de mai mult timp cu un tehnician. Ce pot face? - Încercaţi să vă însuşiţi tehnica sa... Întrebare la Radio Erevan: - Am cunoscut o fată care are o soră geamănă şi seamănă ca două picături de apă. Cum pot evita să mă dau la cea greşită? Radio Erevan răspunde: - De ce doriţi să evitaţi acest lucru?
 5. drrond

  Bancuri

  Incercam sa fac un cont pe un site ... Pun parola: ratusca. Zice: Sorry, the password must be more than 8 characters Zic: ratusca urata Zice: Sorry, the password must contain 1 numerical character... Zic: 1 ratusca urata Zice: Sorry, the password cannot have blank spaces Zic: 25deratusteuratesamananci Zice: Sorry, the password must contain at least one upper case character Zic: 25deRATUSTEuratesaMANANCI Zice: Sorry, the password cannot use more than one upper case character consecutively Zic: Sa' tibagiInCur25deRatusteUrateUna CateUnaDacaNuMaLasiSaPunOparol aMaiRepede Zice: Sorry the password cannot contain punctuation Zic: SatiBagi25DeRatusteUrateInCurF araNiciUnFeldePunctuatieCaUnRe tardatcareEstiCuParoleletaleCu TotinMortiiMatii! Zice: Sorry, that password is already in use ...
 6. drrond

  Bancuri

  După ce s-a despărţit de soţ, ea îşi găseşte alt bărbat. Întâmplător se întâlnesc toţi trei la o petrecere. Fostul soţ se adresează noului: - Eiii, şi cum e să te plimbi pe un drum vechi, bătătorit? - Foarte bine, chiar dacă primii 8 cm sunt cam uzaţi, ceilalţi 15 sunt ca noi.
 7. Il trec aici ptr. ca nu am vrut sa mai deschid un topic... 13 octombrie 2016 Ziua in care primul muzician din istorie a luat un premiu Nobel. Este vorba de Bob Dylan, pentru literatura. http://www.nobelprize.org/
 8. drrond

  Bancuri

  Daca-ti spun ca mi l-a spus fiica-mea de 11 ani nu ma crezi!! Dar si mie mi s-a parut foarte haios!
 9. drrond

  Bancuri

  Micul Einstein se juca de-a v-ati ascunselea cu micii Newton si Pascal. Se pune Einstein si incepe sa numere. Pascal fuge si se ascunde intr-un tufis, iar Newton deseneaza un patrat cu latura de 1 m chiar langa Einstein si se aseaza in fund in mijlocul lui. Einstein termina si se intoarce, il vede pe Newton chiar langa el si ii striga: - Te-am vazut Newton, urmezi sa te pui!! - Ba nu, ai vazut un Newton pe un metru patrat, deci l-ai vazut pe Pascal. El se pune!
 10. drrond

  Bancuri

  Un tip găsește o lampă fermecată și duhul din ea îi spune că-i îndeplinește o dorință, orice dorință vrea el. T: Întotdeauna mi-am dorit să merg în vacanță în Hawaii, dar mi-este o frică teribilă de avioane. Aș vrea să-mi construiești un pod rutier de aici până în Hawaii. D: Asta este chiar absurd, ar fi o lucrare de inginerie extrem de complexă, gândește-te cât de adânc este oceanul, ce riscuri tehnice are - nici măcar teoretic nu cred că se poate face. Altă dorință. T: Bun. Întotdeauna am avut probleme să înțeleg femeile, să știu cum gândesc, cum iau deciziile... Aș vrea să faci în așa fel încât de acum înainte să pot știi toate astea când am de a face cu ele. D: Așa... deci, ia zi, vrei podul ăla cu două benzi sau cu patru benzi?
 11. drrond

  Bancuri

  Ieri, am fost cu soția la Clinceni, să vedem un spectacol aviatic. Acolo, lumea în delir, efectiv cu gura cascată. Manevre care de care mai riscante, o parte din public începând să filmeze cu telefonul, punându-și mâinile la ochi si exclamând: "Incredibil, așa ceva n-am mai văzut!" A fost o jumătate de oră de distracție pe cinste, după care nevastă-mea a reușit în sfârșit să parcheze mașina, și-am putut asista la show-ul aviatic...
 12. drrond

  Bancuri

  Intra unul intr-o carciuma de tara, undeva in Romania... - Ce beti aici baieti? - Alocatia copiilor!
 13. drrond

  Bancuri

  Un tip cu un Logan opreste la semafor langa unul cu Ferrari, se uita lung la el si ii face semn sa coboare geamul de la portiera. Ala il coboara la care cel cu Logan se uita zeflemitor la el, da din cap si-i zice; - Ia zi frate, multumit de masina? Ca am vazut ca nu prea cumpara lumea!
 14. drrond

  Bancuri

  Politia bate la poarta la Bula. Iese Bula cel mic. - Bulisor cheama-l pe tac'-tu! - Nu pot ca e in pod, se f... cu vecinul Gheorghe! - Bine, atunci pe frac'-tu al mare! - Nu pot ca e in sura, se f... cu vecinul Ion! - Bine, atunci pe celalalt frate! - Nu pot ca e in camera, se f... cu vecinul Vasile! - Ba, da' la voi in casa nu place la nimeni pixda??? - Ba da! Sora-mi!!
 15. drrond

  Bancuri

  - Fetelor va spun un banc de radeti pana va pica tâțele!... Ah, dar vad ca-l stiti deja!...
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.